kızlar sizce kim haklı yardım edin

Burada herkes size hak verecek die bir kaide yok. . Neden hemen celalleniosunuz anlıyamadım. . Herkes birşey yazıyor siz kimseye cvp vermiyorsunuz. . Bu şekildemi fikir edinmek istiyorsunuz. . Eşini bilemicemde seni anladım emn ol :icecream: . .

siz zaten buraya fikir almaya değil, kendi bencilliğinizi destekletmeye gelmişsiniz...
bunu göremeyincede ağırınıza gitti...
ve tepki verdiniz...
tıpkı eşinizin abisine ve eşinize yaptığınız gibi...
ben kendi görümcelerime bencil derdim; sizi gördükten sonra gidip öpesim geldi :)))
elbette ki hayatınıza müdahale edemeyiz, öyle bi niyetimiz de yok...
burda başlık açıp fikir soran sizdiniz... tıpkı eşinizin abisine yaptığınız gibi istediğiniz cevabı alamadığınızdada başınızı ellerinizin arasına alıp düşünmek yerine karşı tarafa bir bahane bulmayı seçtiniz...
ne diyeyim...
insan işte karakteri ne ise o kalıyor...
özellikle de bencillik...
değiştirilmesi çok zor oluyor...

Bence haksızlık ettik gerçekten de, en azından önyargılıydık..lmaz:

Ne biliyosunuz ki, belki evlenmeden önce damadın ailesi söz verdi crazy' e..
Dediler ki, elimizde avucumuzda ne varsa senindir, biz yiyemeyiz çünkü beceriksiziz, bi baltaya sap olamıyoruz, lütfen sen ye illaki gibilerinden.. sositososito

Bilip bilmeden yorum yapıyosunuz bi de.. :icecream:

ne dicekti acaba ben çok merak ettim...
40 binlirayı vermeyen abiye dediklerini düşünürsek;
bize diyeceklerinden sonra kk yı bile kapattırabilir...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öz elestiri iste bunu insanlar basarabilseydi dünya daha yasanilir kavgasiz gürültüsüz olurduzemuszemusbayanssulusmile
herkes hata yapar önemli olan hatasini anlyabilmekte, dedigim dedikakannehir
crazy malesef akraba arkadas arasina para mevzusu girince , borc verilsede verilmesede bisekilde kötü olunuyo
diyelim verdi abi parayi 6 ay sonra tam istedigi gibi bi ev buldu, sizden parasini istedi sizde hemen veremeyeceginize göre , abi yine kötü olacakti niye bizi sIkbogaz ediyor diye
en iyisi kendi yaginda kavrulmak kimseye minnet etmemek bunu aci bi sekilde ögrenmissin, kabul et ve bidaha kimseden borc isteme
allahima sükürler olsun simdiye kadar kimseye muhtac olup borc istemedim
daha ne evler cikar karsina herseyin hayirlisini dile belkide ordaki komsularin la sorun yasicaktin :sinifsinif: hayirlisi degilmis diye düsüna.s

ben de merak edıyor ne derdı acaba
ınsanlar kendını hep pohpohlayan ve yanlıs dusuncelerıne yandas bulamayınca neden saldırma polıtıkasını uygularlar anlamadım

arkadasım bence sen yıne bıldıgını oku
ve esının abısı ıle hıc gorusme
adamın bası rahat bulsun

: :lepi::lepi::lepi:

Hanımlar, bu hanımın konusuna artık yorum yapmayın bence..
Benim açtığım başlığa girip, abuk sabuk şeyler yazmış, intikam almaya kalkmış kendi çapında. kafamçokkarıştı
En sonunda olayı küfür boyutuna vardırmış, okumanızı bile önermem.
Ama bravo bize. Herkes insan sarrafı olmuş burada vallahi, bir tane hak vereni çıkmadı.. :lepi:
Boşverin, hak eden insanlara ayırmalıyız enerjimizi.
Selamlar.

sıtemız gayet sevıyelı begenmedıysen ısın ne hala?

konu sahibini haklı bulmuyorum,ama bu yorumu yapma hakkınız olduğunu da sanmıyorum,burası özgür bir platform isteyen girer isteyen girmez,kimsede kimseyi kovamaz.

ben kımseyı kovmadımki.....
sevıye bakımdan begenmedıgın bır yere sen gırermısın.
hem begenmıosun hem neden gırıosun dedım ben kendısıne.kotu bır sey yazmadım

ıpek hala engellı ama sen gırmıssın bugunmu acıldı ?

ben aynı kullanıcı adımı kullanıyorum ayrıca herkesin başka kullanıcı adı da olabilir mahsuru mu var

pardon ama nerden biliyorsunuz yalan söylediğimi başka nicklere sahip olmak çok zor bişeymi anlamadım ayrıca bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…