- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
kızlar siz kafanıza göre yorum yapmaya devam edin beni ve eşimi hala anlamamak için direniyorsunuz siz bilirsiniz hiç önemli değil kalkıp benim hayatıma müdahale edecek değilsiniz ya:))) sizler dalga geçmeye devam edin o dalga geçenler kendilerini bilir ben bu sitenin daha seviyeli olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum ki dalga geçmekten geri kalmayanlar var ;şimdi bişey derdim ama neyse:)))) bu son mesajım bu başlığı açtığıma pişman oldum siz mesaj yazmaya devam edin kendi kendinize yazar sonra okursunuz:)))))))))))))))))))))))))))))))))
bence haksızlık ettik gerçekten de, en azından önyargılıydık..lmaz:
Ne biliyosunuz ki, belki evlenmeden önce damadın ailesi söz verdi crazy' e..
Dediler ki, elimizde avucumuzda ne varsa senindir, biz yiyemeyiz çünkü beceriksiziz, bi baltaya sap olamıyoruz, lütfen sen ye illaki gibilerinden.. Sositososito
bilip bilmeden yorum yapıyosunuz bi de.. :icecream:
kızlar siz kafanıza göre yorum yapmaya devam edin beni ve eşimi hala anlamamak için direniyorsunuz siz bilirsiniz hiç önemli değil kalkıp benim hayatıma müdahale edecek değilsiniz ya:))) sizler dalga geçmeye devam edin o dalga geçenler kendilerini bilir ben bu sitenin daha seviyeli olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum ki dalga geçmekten geri kalmayanlar var ;şimdi bişey derdim ama neyse:)))) bu son mesajım bu başlığı açtığıma pişman oldum siz mesaj yazmaya devam edin kendi kendinize yazar sonra okursunuz:)))))))))))))))))))))))))))))))))
siz zaten buraya fikir almaya değil, kendi bencilliğinizi destekletmeye gelmişsiniz...
bunu göremeyincede ağırınıza gitti...
ve tepki verdiniz...
tıpkı eşinizin abisine ve eşinize yaptığınız gibi...
ben kendi görümcelerime bencil derdim; sizi gördükten sonra gidip öpesim geldi :)))
elbette ki hayatınıza müdahale edemeyiz, öyle bi niyetimiz de yok...
burda başlık açıp fikir soran sizdiniz... tıpkı eşinizin abisine yaptığınız gibi istediğiniz cevabı alamadığınızdada başınızı ellerinizin arasına alıp düşünmek yerine karşı tarafa bir bahane bulmayı seçtiniz...
ne diyeyim...
insan işte karakteri ne ise o kalıyor...
özellikle de bencillik...
değiştirilmesi çok zor oluyor...
:lepi::lepi::lepi:ben de merak edıyor ne derdı acaba
ınsanlar kendını hep pohpohlayan ve yanlıs dusuncelerıne yandas bulamayınca neden saldırma polıtıkasını uygularlar anlamadım
arkadasım bence sen yıne bıldıgını oku
ve esının abısı ıle hıc gorusme
adamın bası rahat bulsun
sıtemız gayet sevıyelı begenmedıysen ısın ne hala?
konu sahibini haklı bulmuyorum,ama bu yorumu yapma hakkınız olduğunu da sanmıyorum,burası özgür bir platform isteyen girer isteyen girmez,kimsede kimseyi kovamaz.
ben zaten açıktım editör kimin haklı kimin haksız olduğuna karar vermiş:)
ben zaten açıktım editör kimin haklı kimin haksız olduğuna karar vermiş:)
Editörler senin başka kullanıcı adlarının olduğunu biliyorlar mı merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?