Kızlar sizce kim haklı

Vallah ben de tam onu diyecektim yani haftada bir kez görüşmeyi anladım ama telefonla bir kez konuşmak ne demek hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına teknoloji çağındayız……
Yahu eşek kadar kadınım annemle, özellikle torun olduktan sonra hergün görüntülü konuşuyoruz. “Kızım seni de rahatsız etmek istemiyorum ama dayanamıyorum müsait olunca ara ne olur” diyor

Ben olsam napardım biliyor musun? 5 ve 6 yaşında HERGÜN anne bakımına ve HERGÜN anne sevgisine ihtiyacı olan çocuklarım varken onları haftada bir görmeye razı olarak gidip bir evlilik yapmazdım…
Öyle gerekmiş... Çünkü çalışıp çocuklarına bakmak zor ama koca bulup evlenmek kolay.

Profildeki yaş doğruysa ki 23 gözüküyor. 6 Yaşında çocuğu olabilmesi için 16 yaşında falan evlenmiş olması gerekiyor.
Hadi o yaşta bilemedin gittin yanlış bir evlilik yaptın. 23 yaşında ne gibi bir bahanen var? Daha doğrusu illa evlenmek zorunda mıydın? İlla çocuklarını görmeni bile sorun edecek bir adamla mı evlenmek zorundaydın?
Niye tüm kararların yanlış senin ya?

Kendi çocuğu olsa Volki Tolki gibi "Ali için, Ali için." deyip zırt vırt gidecekti, az ses etsen sen suçlu çıkacaktın, ne anlayışsızlığın kalacaktı ne merhametsizliğin.
Kadın erkek fark etmez, çocuklu boşanmış bir insanla olmayı seçiyorlarsa, sorumluluk da alacaklar. Evet, yeni bir eşi yeni bir hayatı olabilir;ama annelik babalık vasfı boşanınca düşmüyor. Yeri gelecek evinde de kalacaklar yaşamak isteyecekler, yeri gelecek tatile de gidecekler, düğün olacak mezuniyet olacak; yani bunlara gelemeyen çocuksuz insan bulsun.

Ha benim karşımda evlatlarımla ilişkime karışan, bunları talep eden bir herif olsa; ipleri koparma noktasına bile gelirim.

Büyük konusmayim ben çocuklarımı istemeyen adamı istemezdim.
Herkesin hayat görüşü farklı tabii ama bende evlenmezdim. Kuzenimin annesi beşikte bırakıp gitti. Başka birinden olan çocuklarına misler gibi baktı; olan bizimkine oldu. Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın anne yokluğu çok farklı. Çocuklar babasiz büyüyor ama annesizlik çok başka bence...

Büyük ihtimal bulamadı herif, bulduğumu budarım dedi heralde.

Ovv ayıp ediyorsunuz tabi ki diyorlar.
Babaanemin bir lafı vardı rahmetlinin, unutmam. Altı b.ktan çıkıp eli ekmek tuttu mu evladın değerini bilirler derdi.
Olayın içine olduğum için yazdım eşimi 8 yaşındayken terkedip giden anası meslek sahibi olunca çıkıp gelmiş dünyanın en fedakar anası pozlarını kesiyor. Eşimin ona zerre sevgisi yok ama kirasını filan karışılıyor

Benim arkadaşlarim var evliler sanki böyle başka çocuğu yokmuş gibi hareket ediyorlar.

Çocuklar daha çok küçük değil mi sizce de haftada 1 bile az iken 2 haftada bir gidip annelerinden niye mahrum ediyorsunuz veya eşiniz sizi başta böyle kabul ettiyse şimdi ne oluyorda karışma haddini buluyor kendinde ?

Büyük ihtimal bulamadı herif, bulduğumu budarım dedi heralde.
O zaman burada kadına iş düşüyor. Şimdiden boyun eğer taviz verirse, yarın olacakları söyleyeyim: O çocukları eve de sokmaz, görüştürtmez de, şimdiden yolunu yapıyor.

Çemkirecek, ortalığı ayağa kaldıracak, bunu bir daha teklif konusu bile yaparsan çeker giderim diyecek; o boş konuşan muncurlarını kapattıracak o herifin.

Çöp Adam'ın senaryosu gibi.
Ayy ben kuruldum resmen. Giden paraya üzüldüm canım valla. :/
Maalesef velayet kimdeyse artık tek ebeveyn o oluyor. Boşanırken çocukları da boşuyorlar.

Konu sahibi iyi oku bu yazdığımı. Bir yılda 52 hafta vardır. Sen bu çocukları haftada bir görüyorsun zaten. Yani koskoca bir senede 52 kez çocukları görebiliyorsun bu düzende. Millet manitasını daha çok görüyor. Sen kendi doğurduğunu 52 kez görüyorsun bak. 100 bile değil, 52! Şimdi bunu yarıya düşürüp 26 kez mi göreceksin?
Kendi öz çocuklarını 26 kez mi göreceksin?
Başka çocuklar anne babasını 365 günde her gün görüyor. Seninkiler 26 kez görecek. Adil mi bu?
Bazı çocuklar çok şanssız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…