- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
Allah aşkına kocası haftada bir gitmesine bile laf ediyor, eve getirir mi sence?Velayet lerini alın.
Yahu eşek kadar kadınım annemle, özellikle torun olduktan sonra hergün görüntülü konuşuyoruz. “Kızım seni de rahatsız etmek istemiyorum ama dayanamıyorum müsait olunca ara ne olur” diyorVallah ben de tam onu diyecektim yani haftada bir kez görüşmeyi anladım ama telefonla bir kez konuşmak ne demek hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına teknoloji çağındayız……
Öyle gerekmiş... Çünkü çalışıp çocuklarına bakmak zor ama koca bulup evlenmek kolay.Ben olsam napardım biliyor musun? 5 ve 6 yaşında HERGÜN anne bakımına ve HERGÜN anne sevgisine ihtiyacı olan çocuklarım varken onları haftada bir görmeye razı olarak gidip bir evlilik yapmazdım…
Adam istememistir/istemez.
Büyük konusmayim ben çocuklarımı istemeyen adamı istemezdim.Allah aşkına kocası haftada bir gitmesine bile laf ediyor, eve getirir mi sence?
Ovv ayıp ediyorsunuz tabi ki diyorlar.Sizden ricam o çocuklar büyüyüp meslek sahibi olduğunda anayım ben ana demeyin.
Kadın erkek fark etmez, çocuklu boşanmış bir insanla olmayı seçiyorlarsa, sorumluluk da alacaklar. Evet, yeni bir eşi yeni bir hayatı olabilir;ama annelik babalık vasfı boşanınca düşmüyor. Yeri gelecek evinde de kalacaklar yaşamak isteyecekler, yeri gelecek tatile de gidecekler, düğün olacak mezuniyet olacak; yani bunlara gelemeyen çocuksuz insan bulsun.Kendi çocuğu olsa Volki Tolki gibi "Ali için, Ali için." deyip zırt vırt gidecekti, az ses etsen sen suçlu çıkacaktın, ne anlayışsızlığın kalacaktı ne merhametsizliğin.
Herkesin hayat görüşü farklı tabii ama bende evlenmezdim. Kuzenimin annesi beşikte bırakıp gitti. Başka birinden olan çocuklarına misler gibi baktı; olan bizimkine oldu. Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın anne yokluğu çok farklı. Çocuklar babasiz büyüyor ama annesizlik çok başka bence...Büyük konusmayim ben çocuklarımı istemeyen adamı istemezdim.
Büyük ihtimal bulamadı herif, bulduğumu budarım dedi heralde.Kadın erkek fark etmez, çocuklu boşanmış bir insanla olmayı seçiyorlarsa, sorumluluk da alacaklar. Evet, yeni bir eşi yeni bir hayatı olabilir;ama annelik babalık vasfı boşanınca düşmüyor. Yeri gelecek evinde de kalacaklar yaşamak isteyecekler, yeri gelecek tatile de gidecekler, düğün olacak mezuniyet olacak; yani bunlara gelemeyen çocuksuz insan bulsun.
Olayın içine olduğum için yazdım eşimi 8 yaşındayken terkedip giden anası meslek sahibi olunca çıkıp gelmiş dünyanın en fedakar anası pozlarını kesiyor. Eşimin ona zerre sevgisi yok ama kirasını filan karışılıyorOvv ayıp ediyorsunuz tabi ki diyorlar.
Babaanemin bir lafı vardı rahmetlinin, unutmam. Altı b.ktan çıkıp eli ekmek tuttu mu evladın değerini bilirler derdi.
Benim arkadaşlarim var evliler sanki böyle başka çocuğu yokmuş gibi hareket ediyorlar.Herkesin hayat görüşü farklı tabii ama bende evlenmezdim. Kuzenimin annesi beşikte bırakıp gitti. Başka birinden olan çocuklarına misler gibi baktı; olan bizimkine oldu. Ne kadar iyi bakılırsa bakılsın anne yokluğu çok farklı. Çocuklar babasiz büyüyor ama annesizlik çok başka bence...
O zaman burada kadına iş düşüyor. Şimdiden boyun eğer taviz verirse, yarın olacakları söyleyeyim: O çocukları eve de sokmaz, görüştürtmez de, şimdiden yolunu yapıyor.Büyük ihtimal bulamadı herif, bulduğumu budarım dedi heralde.
Cevap vereceğini sanmıyorum ama inşallah nedenini öğreniriz.Kusura bakmayın ama ben soracağım neden çocuklarınızı bıraktınız
Çöp Adam'ın senaryosu gibi.Olayın içine olduğum için yazdım eşimi 8 yaşındayken terkedip giden anası meslek sahibi olunca çıkıp gelmiş dünyanın en fedakar anası pozlarını kesiyor. Eşimin ona zerre sevgisi yok ama kirasını filan karışılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?