Kızlar sizce kim haklı

Size gelecekten yaziyorum yanlis yoldasiniz. Benim de cocuklariniza benzer bir hikayem var. Yaklasik 14-15 yasina kadar annemi hakli gorur onu severdim. Aklim ermeye baslayinca bazi seyleri sorgulamaya basladim. 20lerin basinda annemle gorusmeme karari aldim. 27de anne olunca bir sans daha verdim sonu tabiki husrandi. Annemin bana attigi son mesaj bana hakaret ettigi ve sonu ne ölüme ne dirimiyle biten bi mesajdi. Bu mesajdan 2 ay sonra öldü. Ölüm döşeğindeyken yine ben yanindaydim tamamen sorumluluk duygusuyla hastane vs kovaladim. Öldüğünde gasilhaneye yine ben girdim. Mevlitlerini ben yaptim. Ama inanin içimin kirginligi hala gecmedi 33 yasinda koca kadinim. Sonunuzu boyle gormek istemiyosaniz kendinizi toplayin.

Hanımefendi zaten hamile kalmaya çalışıyor aylardır. Bende okuyunca aklıma direkt bu geldi. Yazık çocuklara
Ay hakikaten ya...tamam tabi ki adam çocuk ister sonuçta hiç evlenmemiş. Ama konu sahibinin sunduğu bahaneler çok saçma sapan geldi bana..yok mahkeme 18 yaşına kadar eve gidemez demiş, yok baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koymuş bla blaa...

Her yere 1-2 tane bırakacak heralde töbest
Hamilelik belirtileri kısmında olan Konularına yardımcı olmaya çalışıyordum birde sanırım öyle yapacak artık tekrar evlenirse o zaman da bu çocuğu göremez ve daha kendisi 23 yaşında bana özel mesaj da atmıştı... üzücü gerçekten

Anlaşmalı boşanmada böyle maddeler konur ama ömürlük değildir bunlar. Konu sahibi isterse bir dava ile şartları değiştirebilir. Zaten çok saçma, direkt hükümsüz olduğunu da duymuştum. Demek ki böylesi işine geliyor.

Bacım senin ne dediğin belli değil.
Bir öyle bir böyle.
Sen çocuklarını görmeye zor gidiyorsun nasıl alıp paşalar gibi bakacaksın?

Adam belli ki bir çocukta kendinden yapıp iyice eline almayı planlıyor hanımefendiyi. Vallahi ben daha hamileyim ama dediğim gibi kim ne bahane sunarsa sunsun bir insanı evladından ayıramaz ya hakkı yok kimsenin. Sizin belki evladınız vardır benden daha iyi bilirsiniz yanılıyorsam söyleyin

Tam da 6-5 yaşlarında iki çocuğum var.

Velayet olayını hadi geçtim ama haftada bir telefon ve görüşmek bile yetersizken daha da azaltmayı cidden düşünüp dert mi ediyorsun?

Aha kapı orda beğenmiyorsan silkerim böyle işi derim samimi cevap istiyorsan.

Çocuk olunca insan ana babasını gözü görmüyor o kim? Sırf iki imza atınca çocuklarıma laf atıp karışma hakkını buluyorsa,ondan ayrılmak mı koyacak.

Aksine daha sık görüşüp, senin evine de gelmeliler,kalmalılar.

Bana çok saçma geldi kusura bakmayın, hakim bunu nasıl kabul eder? Baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koyabiliyor mu? WOMAN siz avukattiniz sanırım, bizi aydınlatır mısınız?
Turkiyede verilen saatler icinde istedigi gibi gezebilir. Koydugu sart da gecersiz; hicbir hakim onu yazmaz zaten

Son düzenleme:
O çocuklar kaç kişiyi annesi yerine koymak isteyecek bu boşlukları hataları boyunca peşlerini bırakmayacak. Eşimin bana aşık olmasındaki sebebinin bile benim şefkatli yapımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Koskoca adam oldu ülkenin en iyi okullarından birini bitirmiş yurtdışında master yapmış ama ruhunun bir yerinde hep annesi tarafından bırakılan o küçük çocuk var.

Bosanirsam bende şöyle madde koydurucam, 'eski eşim evlenirse karısı essek gibi oğlumun b.klu donlarini yıkamak zorunda.' madem mahkeme her saçmalığı kabul ediyormuş...

Bosanirsam bende şöyle madde koydurucam, 'eski eşim evlenirse karısı essek gibi oğlumun b.klu donlarini yıkamak zorunda.' madem mahkeme her saçmalığı kabul ediyormuş...
Kararın çıkması bir müddet gecikir aşko, hakim gülmekten enfarktüs geçirebilir orda hdhhddhhd.

Sağlıkla kucağınıza alın ve güle güle büyütün inşallah 5 yaşında oğlum var, babası evlenemezsin, goturemezsin vs dese hadi leyn ordan derim...sanki muz cumhuriyeti burası.

Ondan da çocuk yapma sakın.Ya bir anne 5 6 yaşındaki evlatlarini nasıl bırakır.Haftada bir görsen ne olacak,çocuklarinin anneye ihtiyacı olan zamanda yanlarında değilsin bile.Bunları düşünüp yol alsaydın 2. Kocanın söylediklerini takmazdin zaten.

Buradaki kadınların en az yüzde 80'i zaten çocuğunu babasına bırakmazdı bence..
Siz baştan konuştuysanız bu konuyu hiçbir şey demeye hakkı yok. Diyorsa da "tamam o zaman ben çocukların vilayetinin alayım yol sorunu da çekmemiş olurum" der ağzını kapatırdım.
Ah ahh boşuna demiyorlar davul bile dengi dengine diye. Çocuksuz adam ne bilsin çocuklu kadının halini. Çocuklu olan bile çoğu zaman bilmezken hemde. Sizde de iyi cesaret varmış.

Sacmalamyin ya kucuck iki cocuk annelerine nekadar ihtiyaci var ne demek iki haftada bir gormek yazik degilmi onlara? Bilerek kabul etmis pislik yapmadin

O yüzden mi burada insanlara akıl danışıyorsunuz?
Kusura bakın veya bakmayın hiç umurumda değil ama sizin derdiniz çocuk falan değil. Nasıl daha rahat yaşarım, kocamla nasıl huzursuzluk olmadan evliliğimi sürdürürüm, sizin derdiniz bu. Yazık o çocuklara.

Sağlıkla kucağınıza alın ve güle güle büyütün inşallah 5 yaşında oğlum var, babası evlenemezsin, goturemezsin vs dese hadi leyn ordan derim...sanki muz cumhuriyeti burası.
İşte annelik böyle bişey maalesef herkese nasip olmuyor. Annem babamı çok severek evlenmiş der ki; babanız istesin dünyayı yakarım ama saçınızın teline dokunursa onun dünyasını yakarım. Çok teşekkür ederim Rabbim sizin evladınıxı da size bağışlasın hayırlı güzel günlerini göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…