Para gidiyor ama tam bir rezalet onun için Rosa, evladın yüzüne bile bakmıyor ama sadaka verir gibi kiranı filan karşılıyor düşünsene. Ben böyle bir yaşamı istemezdim.Çöp Adam'ın senaryosu gibi.
Ayy ben kuruldum resmen. Giden paraya üzüldüm canım valla. :/
Maalesef velayet kimdeyse artık tek ebeveyn o oluyor. Boşanırken çocukları da boşuyorlar.
Konu sahibi iyi oku bu yazdığımı. Bir yılda 52 hafta vardır. Sen bu çocukları haftada bir görüyorsun zaten. Yani koskoca bir senede 52 kez çocukları görebiliyorsun bu düzende. Millet manitasını daha çok görüyor. Sen kendi doğurduğunu 52 kez görüyorsun bak. 100 bile değil, 52! Şimdi bunu yarıya düşürüp 26 kez mi göreceksin?
Kendi öz çocuklarını 26 kez mi göreceksin?
Başka çocuklar anne babasını 365 günde her gün görüyor. Seninkiler 26 kez görecek. Adil mi bu?
Bazı çocuklar çok şanssız ya.
En uyuz olduğum şey, normalde aile ilişkilerine, ekonomik olarak aldısına verdisine karışmam eve sorumluluklarını yerine getiriyorsa;ama bu durumda şahsen eşime kurulurdum ben de.Olayın içine olduğum için yazdım eşimi 8 yaşındayken terkedip giden anası meslek sahibi olunca çıkıp gelmiş dünyanın en fedakar anası pozlarını kesiyor. Eşimin ona zerre sevgisi yok ama kirasını filan karışılıyor
Valla vermesin derdim ben yerinizde olsam, ne yalan söyleyeyim. O paraya hayır yapardım.Para gidiyor ama tam bir rezalet onun için Rosa, evladın yüzüne bile bakmıyor ama sadaka verir gibi kiranı filan karşılıyor düşünsene. Ben böyle bir yaşamı istemezdim.
Yaaa evetttt. Annesini haftada bir görüyor, buna da şükretsin. Ne şans ne şans ama.Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Aile içindeki sorumluluklarının hiçbirinden kısıp vermediği için ben de bir şey diyemiyorum bu tamamen kadının ayıbı zaten.En uyuz olduğum şey, normalde aile ilişkilerine, ekonomik olarak aldısına verdisine karışmam eve sorumluluklarını yerine getiriyorsa;ama bu durumda şahsen eşime kurulurdum ben de.
Benim kaynana gururlu en azından, bi iki tatlı gelirdi ama sonra içine sinmezdi. Yaparken sıkıntı yok ama laf gelince de kudurur ahahah.Para gidiyor ama tam bir rezalet onun için Rosa, evladın yüzüne bile bakmıyor ama sadaka verir gibi kiranı filan karşılıyor düşünsene. Ben böyle bir yaşamı istemezdim.
Yarın bundan da çocuğunuz olunca ne olacak? Hamilelik, lohusalık, çocuğun taze zamanları derken haftada 2 saat ne kadar istikrarlı olabilecek? Bu adam nasılsa çocuk var diye iyice cozutmayacak mı? Bundan da ayrılırsanız bi çocuk da buraya mı bırakacaksınız?Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Bunda gurur murur hiçbir şey yok. Adam meslek sahibi olunca avucunu ovuşturmuş resmen yaptığı tek şey de doğurup emzirmek.Benim kaynana gururlu en azından, bi iki tatlı gelirdi ama sonra içine sinmezdi. Yaparken sıkıntı yok ama laf gelince de kudurur ahahah.
Ee alın,bakın o zaman.Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Hanımefendi zaten hamile kalmaya çalışıyor aylardır. Bende okuyunca aklıma direkt bu geldi. Yazık çocuklaraYarın bundan da çocuğunuz olunca ne olacak? Hamilelik, lohusalık, çocuğun taze zamanları derken haftada 2 saat ne kadar istikrarlı olabilecek? Bu adam nasılsa çocuk var diye iyice cozutmayacak mı? Bundan da ayrılırsanız bi çocuk da buraya mı bırakacaksınız?
Ben bu adamın zekasına aşık oldum ama bazı konularda cidden ahmaklık derecesinde merhametliValla vermesin derdim ben yerinizde olsam, ne yalan söyleyeyim. O paraya hayır yapardım.
Ben bazı konularda acımasızım sanırım.
Bana çok saçma geldi kusura bakmayın, hakim bunu nasıl kabul eder? Baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koyabiliyor mu?Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde
Her yere 1-2 tane bırakacak heralde töbestHanımefendi zaten hamile kalmaya çalışıyor aylardır. Bende okuyunca aklıma direkt bu geldi. Yazık çocuklara
Merhamet değil bence bu, kuzenimde onu arayıp sormayan anasi ile 40 yaşında görüşmeye başladı.Ben bu adamın zekasına aşık oldum ama bazı konularda cidden ahmaklık derecesinde merhametliay sinirlendim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?