Kızlar sizce kim haklı

Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde

Para gidiyor ama tam bir rezalet onun için Rosa, evladın yüzüne bile bakmıyor ama sadaka verir gibi kiranı filan karşılıyor düşünsene. Ben böyle bir yaşamı istemezdim.

En uyuz olduğum şey, normalde aile ilişkilerine, ekonomik olarak aldısına verdisine karışmam eve sorumluluklarını yerine getiriyorsa;ama bu durumda şahsen eşime kurulurdum ben de.

Hadi kocan düşüncesiz bir hödük o yaşta çocukların annelerini haftada bir bile görmenin yetmeyeceğini düşünemiyor peki sen konu sahibi… biz burada kocan haklı desek iki haftada mı gideceksin görmeye.
Bazı şeyleri kendi akıl mantık vicdan süzgecinden geçirebilirsiniz bence

Para gidiyor ama tam bir rezalet onun için Rosa, evladın yüzüne bile bakmıyor ama sadaka verir gibi kiranı filan karşılıyor düşünsene. Ben böyle bir yaşamı istemezdim.
Valla vermesin derdim ben yerinizde olsam, ne yalan söyleyeyim. O paraya hayır yapardım.
Ben bazı konularda acımasızım sanırım.

Yaaa evetttt. Annesini haftada bir görüyor, buna da şükretsin. Ne şans ne şans ama.

En uyuz olduğum şey, normalde aile ilişkilerine, ekonomik olarak aldısına verdisine karışmam eve sorumluluklarını yerine getiriyorsa;ama bu durumda şahsen eşime kurulurdum ben de.
Aile içindeki sorumluluklarının hiçbirinden kısıp vermediği için ben de bir şey diyemiyorum bu tamamen kadının ayıbı zaten.

Benim kaynana gururlu en azından, bi iki tatlı gelirdi ama sonra içine sinmezdi. Yaparken sıkıntı yok ama laf gelince de kudurur ahahah.

Yarın bundan da çocuğunuz olunca ne olacak? Hamilelik, lohusalık, çocuğun taze zamanları derken haftada 2 saat ne kadar istikrarlı olabilecek? Bu adam nasılsa çocuk var diye iyice cozutmayacak mı? Bundan da ayrılırsanız bi çocuk da buraya mı bırakacaksınız?

Benim kaynana gururlu en azından, bi iki tatlı gelirdi ama sonra içine sinmezdi. Yaparken sıkıntı yok ama laf gelince de kudurur ahahah.
Bunda gurur murur hiçbir şey yok. Adam meslek sahibi olunca avucunu ovuşturmuş resmen yaptığı tek şey de doğurup emzirmek.

Değil koca, kocanın da âlâsı olsa bana gelipte çocuğunu az gör diyemez. Siz baştan bunu söyleyebilecek tavizi vermişsiniz bence bundan sonrasını düzeltmeye bakın. Ayrıca bir insan evladını haftada bir görmeye nasıl dayanır? Ben koca kadınım annemden uzakta evliyim günde 3 kez görüntülü konuşmasak duramıyoruz siz minicik yavruları haftada bir kez mi görüyorsunuz? Benim çocuğum daha karnımda, daha hiç kokusunu almadım, kucağımda tutmadım ama düşününce bile imkansız geliyor. Bildiğim kadarıyla siz birde hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Bence bu kararı tekrar gözden geçirin.

Ee alın,bakın o zaman.
Niye eşim haklı mı ki diye soruyorsunuz.
Evli olmasanız çocukları gerçekten paşalar gibi alabiliyorsanız bu adamı çekmem boşar alırdım şahsen

Hanımefendi zaten hamile kalmaya çalışıyor aylardır. Bende okuyunca aklıma direkt bu geldi. Yazık çocuklara

Bana çok saçma geldi kusura bakmayın, hakim bunu nasıl kabul eder? Baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koyabiliyor mu? WOMAN siz avukattiniz sanırım, bizi aydınlatır mısınız?

Haftada 1 bile çok az kiii çocuklar çok küçük sizi çok benimsediklerini düşünmüyorum açıkcası
Çocuklarına değer veriyor olsaydın buraya konu açmaz ve o hadsiz eşine cevabını verirdin çocuk bu ya çocuk senin çocukların kendine gel canın kanın onlar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…