- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.952
- 798
Bana çok saçma geldi kusura bakmayın, hakim bunu nasıl kabul eder? Baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koyabiliyor mu? @WOMAN siz avukattiniz sanırım, bizi aydınlatır mısınız?
Turkiyede verilen saatler icinde istedigi gibi gezebilir. Koydugu sart da gecersiz; hicbir hakim onu yazmaz zaten
Bosanirsam bende şöyle madde koydurucam, 'eski eşim evlenirse karısı essek gibi oğlumun b.klu donlarini yıkamak zorunda.' madem mahkeme her saçmalığı kabul ediyormuş...
Sormuşsun cevaplayalım, 2 küçük çocuğum varken gidip evlenmezdim. Nasıl onlardan ayrı yatabiliyorsunuz, o çocukları kim yıkıyor kim giydiriyor kim yediriyor kim yatırıyor ve bunları hakkını vererek yapabiliyor mu guvendeler mi mutlular mi anne sevgisinden sefkatinden bahsetmiyorum bile. Lütfen yeni kocanizla da çoğalmayin malum adamın ilk evliligi baba olmak hakkı dersiniz. O çocukla da sonra ortada kalırsınızKızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
Sormayın dediğinize göre velayeti bile isteye babaya verdiniz. Bir anne olarak gelip buraya bu konuyu acabilmeniz bile o kadar iğrenç ki. Allah sizi ıslah etsin.Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
Ben yakından bilmiyorum ama maalesef empati yeteneğim çok fazla gelişmiş bende bazen bu sebepten zarar görüyorum, kişiden çok ben onu düşünüyorum benim başıma gelmiş gibi abartiyorum yardım etmek isterim herkese kullanılmaya yol açıyorumKeşke bu konuyu bu kadar yakından bilmeseydim. 'Suistimale açık büyümek' tam yerinde bi tespit olmuş.
Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Dünya hassas kalpliler için cehennem.Ben yakından bilmiyorum ama maalesef empati yeteneğim çok fazla gelişmiş bende bazen bu sebepten zarar görüyorum, kişiden çok ben onu düşünüyorum benim başıma gelmiş gibi abartiyorum yardım etmek isterim herkese kullanılmaya yol açıyorum
Yaaa evetttt. Annesini haftada bir görüyor, buna da şükretsin. Ne şans ne şans ama.
Yarın bundan da çocuğunuz olunca ne olacak? Hamilelik, lohusalık, çocuğun taze zamanları derken haftada 2 saat ne kadar istikrarlı olabilecek? Bu adam nasılsa çocuk var diye iyice cozutmayacak mı? Bundan da ayrılırsanız bi çocuk da buraya mı bırakacaksınız?
Tam nokta atışı zaman zaman kendimi dünyadan soyutlarim yoksa nefes alamıyorum özellikle de çocuk mevzulari kaldıramıyorumDünya hassas kalpliler için cehennem.
Haftada bir defa gördüğünüz çocuklarınıza eşiniz laf ediyorsa ve böyle bir konuda kafa karışıklığı yaşayıp burda konu açmanız bile çocuklarınıza verdiğiniz değeri gösteriyor kusura bakmayın... Siz buraya yazana kadar eşinize kararli bir şekilde "onlar benim evlatlarım hiç kimse beni kisitlayamaz " diye elinizi masaya vurmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Bu benim kendi fikrim. Haklısı mi kaldı bu işin tabiki haksız.Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
Evliyken dahi kaçma ihtimali yüksek yoksa bu kadar tolerans taninmazdi eski eş cephesine, bazı insanlar böyle vicdansız oluyor bizim semtte de apartman görevlisinin eşi iki tane küçücük cocugunu bırakıp mahallede ki esnafla kaçtı. Bize uzak gibi geliyor ama çevrede bunlardan çok varÇocuklarınızın velayetini eski eşinize kendi rızanızla verip; bir an önce boşanmak istemeniz de 2.eşinizin bir rolü var mı ?
Büyük öyle oldu aklımdan geçeni yazmışsınız"Kaçtınız" mi siz bu adama? Ailenizle de görüşmüyormussunuz? Eski eş çocuklarla ilgili bir sürü madde siralamis?
Peki neden buraya konu actiniz o zaman ?Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Her kuşu hâllettiniz bir leylek kaldı. Siz el kadar anneye muhtaç çocuklarınızla haftada bir birkaç saat telefonda konuşacağınıza, velayetini alın da çocuklarınız annesiz büyümesin, naçizane haldır huldur yenisini doğurmaya çabalayana kadar eldekileri hakkıyla büyütün.Haddinden fazla boş ve gerkesiz konuştunuz yok ona kaçmış flan filan siz tanimdan bilmdn hayirdr bu sekil konusyorsunuz benim meslegimde var herseyim de var size kalmadı sorgulamak kendi isinze bakın agzmi bozdrmayin bna
haftada bir kez telefonda konuşuyoruz derken.Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?