Kızlar sizce kim haklı

Bana çok saçma geldi kusura bakmayın, hakim bunu nasıl kabul eder? Baba ilçe dışına çıkarmaya yasak koyabiliyor mu? @WOMAN siz avukattiniz sanırım, bizi aydınlatır mısınız?

Turkiyede verilen saatler icinde istedigi gibi gezebilir. Koydugu sart da gecersiz; hicbir hakim onu yazmaz zaten

Bosanirsam bende şöyle madde koydurucam, 'eski eşim evlenirse karısı essek gibi oğlumun b.klu donlarini yıkamak zorunda.' madem mahkeme her saçmalığı kabul ediyormuş...

Mahkeme kararına ve öz babanın taleplerine saçmalık diyemiyorum ben. Burada öncelik çocukların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunması olmalı.

Bu tür konularda genelde insanlar, annelik duygusu yüksek anneleri baz alarak yorum yapıyor. Oysaki forumda çok farklı anne tecrübesi olan üyeler de mevcut.

Büyük konuşmayım ama Allah'ım evladimizdan beni de cümlemizi de 1 saniye bile ayrı koymasın bazen babasıyla gezmeye gidiyor da deli oluyorum ne yedi ne içti acaba biri ona kızdı mi evladim üzüldü mu beni özledi mi .. Allah sabırlar versin kocana da akıl

Sormuşsun cevaplayalım, 2 küçük çocuğum varken gidip evlenmezdim. Nasıl onlardan ayrı yatabiliyorsunuz, o çocukları kim yıkıyor kim giydiriyor kim yediriyor kim yatırıyor ve bunları hakkını vererek yapabiliyor mu guvendeler mi mutlular mi anne sevgisinden sefkatinden bahsetmiyorum bile. Lütfen yeni kocanizla da çoğalmayin malum adamın ilk evliligi baba olmak hakkı dersiniz. O çocukla da sonra ortada kalırsınız

Öncelikle beyefendi köprüyü geçene kadar her şey tamam demeseymiş keşke bile bile evlenmiş şimdi kalkıp kısıtlama gibi bir hak iddia edemez.

İkinci olarak Evet bir yuvanız olabilir fakat böyle bir ikilemde bile kalamazsınız 5 ve 6 yaş çok küçük yaşlar haftada bir gün bile o çocukları görmek onlar için yeterli değil kaldı ki 2 haftada bir görmenin hiçbir anlamı yok.

Son olarak bu görüşmeler bile bir gün o çocuklara yetersiz gelecek ve belli bir yaşa geldikleri zaman belki de size sitem edecekler Bu yüzden çocuklarınız her zaman önceliğiniz olsun lütfen..

Sormayın dediğinize göre velayeti bile isteye babaya verdiniz. Bir anne olarak gelip buraya bu konuyu acabilmeniz bile o kadar iğrenç ki. Allah sizi ıslah etsin.

Keşke bu konuyu bu kadar yakından bilmeseydim. 'Suistimale açık büyümek' tam yerinde bi tespit olmuş.
Ben yakından bilmiyorum ama maalesef empati yeteneğim çok fazla gelişmiş bende bazen bu sebepten zarar görüyorum, kişiden çok ben onu düşünüyorum benim başıma gelmiş gibi abartiyorum yardım etmek isterim herkese kullanılmaya yol açıyorum

Eeee dediğinle yaptığın tutmuyor. Haftada bir görmek, bir kez aramak vazgeçmek değil mi zaten.
Bir koca için!!! Şaşılacak iş. Bir koca gelir bir koca gider ama o evlatar sizden soğuyunca çıkar tv programlarında merhamet dikenirsiniz.

Bu kocadan da hamile kalmaya çalışıyorsunuz. 2 çocukta bu kocaya bırakır çocuğun da kocanın da yenisine sağlık dersiniz. Ne güzel hayatlar ne güzel kafalar.

Haftada bir defa gördüğünüz çocuklarınıza eşiniz laf ediyorsa ve böyle bir konuda kafa karışıklığı yaşayıp burda konu açmanız bile çocuklarınıza verdiğiniz değeri gösteriyor kusura bakmayın... Siz buraya yazana kadar eşinize kararli bir şekilde "onlar benim evlatlarım hiç kimse beni kisitlayamaz " diye elinizi masaya vurmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Bu benim kendi fikrim. Haklısı mi kaldı bu işin tabiki haksız.

Çocuklarınızın velayetini eski eşinize kendi rızanızla verip; bir an önce boşanmak istemeniz de 2.eşinizin bir rolü var mı ?
Evliyken dahi kaçma ihtimali yüksek yoksa bu kadar tolerans taninmazdi eski eş cephesine, bazı insanlar böyle vicdansız oluyor bizim semtte de apartman görevlisinin eşi iki tane küçücük cocugunu bırakıp mahallede ki esnafla kaçtı. Bize uzak gibi geliyor ama çevrede bunlardan çok var

Siz zaten aylardır hamile kalmaya çalışıyordunuz burda konu açtınız kaç kez , hatta bana özelden bile yazdınız. Ben o zaman inşallah hamilesinizdir bu ay demiştim böyle bir zihniyete sahip olduğunuzu bilmeden. O çocuklara yazık değil mi bir erkek için değer mi ? Benim bir akrabamın eşi de 4 çocuğunu bırakıp bir adama kaçmıştı o çocuklar küçücüktü daha babaya kalmışlardı. Ne kadar sefil ne kadar kötü durumda büyüdüler anlatamam. Şimdi büyüdüler ama her birinin hayatı çok kötü oldu hepsinin kaçıncı evliliği , anne sevgisinden aile kavramından yoksun büyüdükleri için hiçbir zaman o eksikliğin yerini dolduramadılar. Büyük konuşmak istemiyorum Allah ıslah etsin

Peki neden buraya konu actiniz o zaman ?

Haddinden fazla boş ve gerkesiz konuştunuz yok ona kaçmış flan filan siz tanimdan bilmdn hayirdr bu sekil konusyorsunuz benim meslegimde var herseyim de var size kalmadı sorgulamak kendi isinze bakın agzmi bozdrmayin bna
Her kuşu hâllettiniz bir leylek kaldı. Siz el kadar anneye muhtaç çocuklarınızla haftada bir birkaç saat telefonda konuşacağınıza, velayetini alın da çocuklarınız annesiz büyümesin, naçizane haldır huldur yenisini doğurmaya çabalayana kadar eldekileri hakkıyla büyütün.

Mahkeme de bu kadar ufak çocukları anne istemediği taktirde kolay kolay babaya vermezdi. Her şeyinizden belli ki eğitim almamışsınız, yazı dilinizden, Türkçe kullanımınızdan bile belli. Ne mesleğiniz neyiniz var? Madem meslek var para ev her şey var ne diye çocuklarınızı bıraktınız? Evet çocuklara bakmak babanın da görevi ama en azından çocuklar bir lise çağına gelseydiler. Büyüyene kadar anneye daha çok ihtiyaçları olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Son düzenleme:
haftada bir kez telefonda konuşuyoruz derken.
Şuan anne olduğunuzu hangi hakla iddia edebiliyorsunuz çok sinirlendim.
Bir koca uğruna çocukları bırakmak nedir. Ay deli olacağım bu sitede ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…