Yq çok üzüldüm çocuklara. Siz böyle kendinizi rahatlatıyor olabilirsiniz ama çok yetersiz. Sizi üzmek istemiyorum. Sadece belki farkına varırsınız diye yazıyorum. Haftada 1 çok az. telefona yapışık yaşayabiliriz, haftada bir telefonla konuşmak çok az. Kaldı ki telefona yapışık yaşasanız bile çocuklar telefondan bağ kuramazlar. Valla çocuklara dua etmekten başka bir şey gelmedi içimden, elimden. Dilerim çok güçlü, çok özgüvenli, çok mutlu insanlar olurlar büyüyünce. Çünkü anne sevgisi almadan bunları olmak zor.Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde
Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Çocuklarınız lise üniversite çağında olsa neyse de 5 6 yaşındaki ilkokul kreş bebelerinizi baba eline bırakıp senede 50 kere görmekle mi vazgeçmemiş oluyorsunuz?Benim cocgum şanslı birisi emin olun ben eşimde söyledim beni cocuklarim ile kistlayamzsin yol orda dedim en fazla qyrilirsn dedim alırım cocgumu bakarım paşalar prensesler gibi anldnmzmu bir adam var diye çocuklarımdan geçmem zaten
Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde
Bizim aile apartmanının çaprazındaki apartmanda bir aile vardı. İnan problemleri nedir ne değildir bilemiyorum. Adam sakin bir adam gibi duruyor, sesini bile tanımam. Kadın bir gidiyor ya da kaçıyor bir süre yok, sonra bir geliyor adam kabul ediyor; sonra yine gidiyor. Üç kere kaçtı geldi vs. En son gelmedi uzun bir süre. Başka bir herif bulmuş, bulduğu daha genç muhtemelen daha zengin herif için de çocuklarını bıraktı. Kızları bıraktığında çok ufaktı biri 4 biri 8 yaşındaydı sanırım. Kızlar pislik içinde sokaklarda büyüdü. Saçları bitliydi, sidik kokuyorlardı, üstleri başları leşti, dışarıdan yemek yiyerek büyüdüler. Konu komşu destek oldu. Bu yaşlarda çocukların hâlâ anneye daha çok ihtiyacı oluyor, sersefil oluyorlar. Ben ne olursa olsun çocuklarımı bırakamazdım. Ulan elin bana bıraktığı hayvanı bile bırakamıyorum. Nasıl bir mazeret olabilir?Kimse kusura bakmasın ama bekar bir annenin çoluk çocuğunu elin adamı için bırakması bana çok çirkin geliyor. Evet yabancı değil, babası, buna tamamız da o ayrılık nasıl göze alınabiliyor aklım almıyor. Anne olmadan önce ben de “Kadının da kendi hayatı olmasın mı?” diyebilirdim ama şu an düşünüyorum da dünya üzerinde hiçbir erkek çocuğumdan daha cazip gelemez bana. Çocuklar sınıf arkadaşlarının annesini bile kendi annesinden daha çok görüyor, saçmalık. Bir de eldeki hazır çocuklara çok bakıyormuş gibi yenisini yapmaya çalışıyorsunuz. Bu eşinizle de boşanırsanız ne olacak, bu çocuğa da mı aynı muamele? Böyle gamsızlar ürememeli.
Ölecek olsa bir kaşık su verilmez böylelerine ama bakıyorsun hep de sakin adamlar denk geliyor bunlara. İlginç.Bizim aile apartmanının çaprazındaki apartmanda bir aile vardı. İnan problemleri nedir ne değildir bilemiyorum. Adam sakin bir adam gibi duruyor, sesini bile tanımam. Kadın bir gidiyor ya da kaçıyor bir süre yok, sonra bir geliyor adam kabul ediyor; sonra yine gidiyor. Üç kere kaçtı geldi vs. En son gelmedi uzun bir süre. Başka bir herif bulmuş, bulduğu daha genç muhtemelen daha zengin herif için de çocuklarını bıraktı. Kızları bıraktığında çok ufaktı biri 4 biri 8 yaşındaydı sanırım. Kızlar pislik içinde sokaklarda büyüdü. Saçları bitliydi, sidik kokuyorlardı, üstleri başları leşti, dışarıdan yemek yiyerek büyüdüler. Konu komşu destek oldu. Bu yaşlarda çocukların hâlâ anneye daha çok ihtiyacı oluyor, sersefil oluyorlar. Ben ne olursa olsun çocuklarımı bırakamazdım. Ulan elin bana bıraktığı hayvanı bile bırakamıyorum. Nasıl bir mazeret olabilir?
Meali ben Berbat Bi anneyim. Kocasız alamadığım için iki küçük çocuğumu başımdan attım. Gerekirse yine kocasız kalmamak için onlardan tamamen vazgeçedebilirim.Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde
Şöyle bişey biz baba ile ayrılırken anlaşmalı ayrildik baba şunu söyledi çocuklar 18 yaşında olana kadar evlenrsen başka eve gitmiycrk reşit olunca kendi istekleri için gelecekler dedi için ve mahkmede bnu bu sekil kabul etti ve analsmali boşandık biz bazı arkadaşlar al diyor ama babanın vermiyor hiçbir şekilde oğlum da babaci oldgu için uzak kalıyor alıp getryirm eski eşinden habersiz ama oraya gidince oglm babasina anltyor ve bugün içinde kaç defa mahkemelik olduk biz farklı ilcerdeyiz ilçe dışında çıkarmama yasak koydu baba velayet onda oldgu için tüm yükümlülüğü o aldı eline açıkçası ama dedgim gbi hiçbir zman ellerimi üstünden cekmdm cekmemde
Bunu sorabildiginize inanmiyorum. Bize soracaginiza kalbinize bir sorun bence.Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
Buraya bu konuyu açmanız bile saçma. Sadece herkes anne ve baba olmasın lütfen. Birde siz olsanız ne yapardınız diye soruyorsunuz çocuğum için dünyayı yakarım kaldı ki 2. Eşim diyecek ki senin ailen yuvan var 2 haftaya bir git. Sizin durumunuz da ben olsaydım kocam bana bunu söyleme tenezzülünde bile bulunamazdı.Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce
Yine benim yorumumu calmissin ama olmaz kiSizden ricam o çocuklar büyüyüp meslek sahibi olduğunda anayım ben ana demeyin.
Keşke bu konuyu bu kadar yakından bilmeseydim. 'Suistimale açık büyümek' tam yerinde bi tespit olmuş.Yine benim yorumumu calmissin ama olmaz kiçocukların eli ekmek tutsun yapisirlar o zaman, o çocuklarda anne sevgisinden mahrum büyüdükleri için maalesef suistimal edilmeye açık oluyorlar. Yaslandıklarında genelde o çocuklarin eline kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?