Haklısınız doğruAmin inşallah.
Bebekten ayrı durulur da bebek çok üzülür. Anne-bebek/çocuk arasındaki bağ zedelenir bence.
Allah razı olsun gerçekten içimi rahatlattı bu mesajınız çok sağolunSelamlar, gerçekten çok zor bir durum olsa gerek. Ben yeni anneyim o yüzden ahkam kesemem ama bir evlat olarak görüşlerimi yazmak isterim benim annem de beni tek başına büyüttü erken yaşta evlenip erken yaşta boşandı bu yüzden ben de ananem veya babanemlerde kalıyordum bazen. Anneme en çok ihtiyaç duyduğum yaşta bazen annemi haftada 2 3 defa göremiyordum ve çok üzülüyordum 26 yaşındayım hâlâ dönüp durur keske her gun annemi görseydim annem ile daha çok vakit geçirseydim der dururum (annem hayatta olmasına rağmen) diyeceğim o ki bebeğiniz daha cok küçük, lütfen böyle bir şeye izin vermeyin.. Babanız ve kiz kardeşiniz sizin olduğunuz tarafa gelsin mümkün ise, anneniz baktığı için anneniz ile kotu olmak istemiyorsunuz belki ama o bir bebek ve size, düzenine ihtiyacı var.. Anneniz ile bu konuyu tekrar konusun bence
Kendinize yüklenmeyin, evladınız da büyüdüğünde sizi çok iyi anlayacaktır. Bazen buralardan ahkam kesmek cok kolay oluyor, siz de biliyorsunuz çocuğunuzun size ihtiyacı olduğunu ama hayatta kalmak için ekonomi denilen şeye ihtiyacı var hayat maalesef toz pembe değil, stres olmayın emin olun en zor günler bile gelip geçiyor. Evladınızın size ihtiyacı var onun için güçlü durun9 10 ay daha çalışın, bir şey olmaz en kötü dediğiniz gibi kuzenlerinizden bir süreliğine rica edersiniz veya anneniz ile bu sürecin geçici olduğunu hatırlatıp gene orta yol bulursunuz. Evladiniz zaten zor bir süreç yaşamış küçücük iken onun düzene ihtiyacı var, duzeni bozulmasın elbette annenizden biraz anlayış rica edin, eviniz kucuk bile olsa biraz babaniz biraz kiz kardeşiniz gelsin yatıya. Aile olmak böyle bir şeydir, herkesin odası olmak zorunda değil biri kanepede yatar biri odada.. Dualarım sizinle, Allah size çok güzel kapılar açsın miniğiniz ile çok mutlu olun
Ne demekAllah razı olsun gerçekten içimi rahatlattı bu mesajınız çok sağolun
Hanımefendi benim de şu an 2.5 milyonluk bir borcum var, hem de çoğu altın. Borç ödemenin zorluğunu biliyorum. Ama böyle bir durum varsa borç harç ona da bir bütçe ayırmanız lazım. Baştan desenize masraflı olduğu için istemiyorum diye. Bir sürü Show Tv haberi sıralamışsınız. Kendi çocuklarına kıyanlardan bahsedeceksek ohoo. Anneniz için de aynı ihtimal var o zaman. Ekstrem olaylar üzerinden bakıcı kötülüyorsunuz, burada bir sürü bakıcıyla çocuk büyüten anne var.Evime haciz gelmiş diyorum siz kamera taktırın diyorsunuz çocuğumun mama parasını zor çıkartıyorum diyorum siz bakıcı diyorsunuz kamera takılı olan evlerde de oluyor herşey kendi çocuklarına bile kıyanlar var diyorum oda olmuyor korkuyorum diyorum oda olmuyor biz sizinle anlaşamayacağız teşekkür ederim size hayırlı akşamlar diyorum
E tamam o zaman, onlar öyle diyorsa onları dinleyin. Hepsi alanında uzman çocuk psikoloğu sanırım. İçinize siniyorsa buyrun.annesine bırakıp tatile giden çalışan üstelik 7 8 aylıkken 10 15 gün görmeyen hostes arkadaşım var o onlara sordum hepsi bırakabilirsin ananesi sonuçta bakıcıya bırakmaktansa anane daha iyidir diyorlar
Bir yaşından önce alan yer bulamadım hanımefendiim iki yer bulabildim onlarda 4 saat ilgileniyorlar sadece ama ben 8 saat çalışıyorum hanım efendiciğim yani demem o ki masraftan kaçmıyorum ben sadece korkuyorum ve ayrıca ayırabilecek bir bütçem yok maalesef siz zor ne demek biliyor olsaydınız ayırmaktan bahsetmezdiniz bir kamere taktırmak almış başını gidiyor her neyse ben size yorun yapman istemiyorum teşekkür ederim hayırlı geceler çok saolunHanımefendi benim de şu an 2.5 milyonluk bir borcum var, hem de çoğu altın. Borç ödemenin zorluğunu biliyorum. Ama böyle bir durum varsa borç harç ona da bir bütçe ayırmanız lazım. Baştan desenize masraflı olduğu için istemiyorum diye. Bir sürü Show Tv haberi sıralamışsınız. Kendi çocuklarına kıyanlardan bahsedeceksek ohoo. Anneniz için de aynı ihtimal var o zaman. Ekstrem olaylar üzerinden bakıcı kötülüyorsunuz, burada bir sürü bakıcıyla çocuk büyüten anne var.
Bu arada ben de bakıcı taraftarı değilimdir hiç. Ama ben bakıcıyla uğraşmamak için kreşe gönderilmesi taraftarıyım. Bir yaşından sonra hatta önce bile alan birçok yer var ama oralara da bir sürü felaket senaryosu yazacağınız için tıkanıyoruz burada.
Yok ya sizde vicdan gerçekten yokE tamam o zaman, onlar öyle diyorsa onları dinleyin. Hepsi alanında uzman çocuk psikoloğu sanırım. İçinize siniyorsa buyrun.
Siz olmayabilirlik durumuyla ilgili yorum almak istemiyorsunuz ki. Olabilirliği konuşmak istiyorsunuz sadece. Güzel bir üslupla anlatmışlar neden olmayacağını, direkt sinirlenmişsiniz ilk yorumlara. Kötü bir şey dememişler halbuki. Dilerim annenizi bir şekilde ikna edersiniz. En içinize sinen bu olur çünkü. Ben de hayırlı geceler diliyorum.Yok ya sizde vicdan gerçekten yokben ne yazarsam yazayım buradan ahkam kesmeye bayılıyorsunuz siz bu kadar kasmayın efendim onların düşüncesine güvenmediğim için burada akıl almaya geldim ama çok nadir bir iki kişi varmış burada sağolsunlar onlar güzelce anlattılarda aydınlandım sizde bir gün aydınlanırsınız inşaAllah insanlara zor zamanlarında ahkam kesmek yerine güzelce derdinden anlayıp olabilirlik ve olmayabilirlik durumunu anlatmanız gerekir ona buna sararak olmaz taa arkadaşlarıma kadar sardınız ayıp yani hayırlı geceler diliyorum size
Bacım madem durumlar kötü anneniz kurban bütçesini size harcasa daha büyük sevaba girer.
Bacım madem durumlar kötü anneniz kurban bütçesini size harcasa daha büyük sevaba girer. Bana düşmez ama
Bacım 20 bin lira verse ne vermese ne 480 bin lira borcum var benim kurban kesmeyip 20 bin bana verince bitmiyor maalesef
Mama alamıyorum demedim ben zor çıkartıyorum dedim bu bir ikincisi tek derdim çalışmak borcumu bitirmek yani ailemden sadaka almak fitre zekat almak gibi birşey istemiyorum benim çalışmamam ve çocuğumu daha güzek büyütebilmem için zaten bahçe satılıncı borcu kapatacak babam eşimi ikna ettik buna o ailemden para almamı istemedi hiç sadece çocuk için destek istedi bizim yanımızda kalsa oğlumuza baksa diye teşekkürler saolunMama alamıyorum dediğiniz için söylüyorum ben, en azından bi tık rahatlarsınız, kurbanın yerine sadaka vermiş olur annen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?