Kıskanmıyorum aslında her ay her ay bıktım anlıyor musunuz onu getir sena bunu getir sena,benim de kendime göre işlerim var her ay 5-6 gün kalmalarını istemiyorum ,kpss çalışıyorum bir yandan.Neden anaları evinde rahatça otursun ben burada uğraşıyım aile ilişkilerimiz kopuk kimse kimseyi tanıyamaz.4-5 ay küs kaldı annemin maaş kartını vermedik diye ,şimdi ne oldu da samimi oldular.Yaptıklarını unutamıyorum onlarınYa siz halasınız onlar da yeğeniniz ama küçük bir çocuk gibi davranıyorsunuz. El kadar çocukları kıskanmak da ne?
O gelin dediğim hep laf sokan büyük gelin işte 12 yıllık evli,küçük abime kız istemeye gittik sadece o daha yeni yani geçen hafta gittik.Sen karışamazsın kaç gün kalacaklarına babannesi karışır dedi. Düğünde giyeceği giysiyi bile anneme aldırmaya kalktı annem bizi giydirecek diye .Annem de hayır dedi Allahtan.Her zaman giysim yok der yalan söyler öyle biri.Ben anlamadım ya
Gelin kim kız istemeye kim gitti kac tane kişiden bahsediliyor burda
Sorunun abin ve yengenle, acısını neden çocuklardan çıkarıyorsun. Böyle davranarak onları da kendine düşman ediyorsun. Görmek istemiyorsan da gir odana kilitle kapını.Kıskanmıyorum aslında her ay her ay bıktım anlıyor musunuz onu getir sena bunu getir sena,benim de kendime göre işlerim var her ay 5-6 gün kalmalarını istemiyorum ,kpss çalışıyorum bir yandan.Neden anaları evinde rahatça otursun ben burada uğraşıyım aile ilişkilerimiz kopuk kimse kimseyi tanıyamaz.4-5 ay küs kaldı annemin maaş kartını vermedik diye ,şimdi ne oldu da samimi oldular.Yaptıklarını unutamıyorum onların
Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.
İşte bırakıyor 4-5 gün aramıyor bile nasıl duruyor mu diye.Artık gerçekten bıktım intihar etmek bile istiyorum ,alsınlar annemi yanına maaşını da alsınlar tepe tepe kullansınlar.Küçük abim evlenince gidecek başka bir ile zaten.Bu büyük bizimle aynı ilde yaşıyor .O çocukların döktüklerini toplama gelsin anası toplasın. Atanıp ordan kurtulmaya bak.
Sabahları uyanın kütühaneye gidin akşam gelip yatın. Kimsenin çocuğuna bakıcılık yapmak zorunda değilsinizİşte bırakıyor 4-5 gün aramıyor bile nasıl duruyor mu diye.Artık gerçekten bıktım intihar etmek bile istiyorum ,alsınlar annemi yanına maaşını da alsınlar tepe tepe kullansınlar.Küçük abim evlenince gidecek başka bir ile zaten.Bu büyük bizimle aynı ilde yaşıyor .
Çünkü kız çok yaramaz ,büyük insanlar gibi konuşuyor ve üzülerek söylüyorm hiperaktivite tedavisi görüyor bunu söylemem gerekiyor detaylı olarak. Laf anlamıyor istediklerini yapmayınca ev telefonunu yere attı dün. Annnesi babası tartıştığı için ,gelin psikolojisi düzelsin diye getirdim dedi buraya.Kaldı onu aldılar şimdi de oğlanı getirdiler .Oğlan da tabletin, tv nin başından kalkmıyor. Ben de kpss çalışıyorum. Annem de kalk temizlik yapacaksın, bankadan git parayı çek dedi.Sabah kahvaltıda önünden çektiysem iyi olmuş sen az zıkkımlandın vs dedi kıskanç bilmem ne beni anlamıyor.Sonra üzerime saldırdı bende mecburen ilk defa ona saldırdım ikimiz çığlık çığlığa kavga ediyoruz demek ben karışamam dedim haa demek babannesi karışır öyle mi dedim.Şu an ağlıyorum ben neden bunları yaşıyorum ki.Tam anlayamasam da aile ilişkileriniz çok laçka diyebilirim.
Siz çocukları neden istemiyorsunuz ? 7 yaşındaymış size bir zararı olmaz yani kızın.
Annenizle niye takışıyorsunuz temizlik yap dediği için mi ? Onlar gelmese temizlik yapmayacak misiniz ?
Evi döküyorlarYeğenlerim gelsin diye can atarım.
SIz gelin ve çocuk diyerek zaten çoktan ötekileştirmişsiniz.
Çocukların gelmesinde ne zarar olabilir , ne var bunda gerçekten anlayamadım.
Ayda 5 gün ne ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?