Evi döküyorlar
Kıskanmıyorum anlatamadım oğlanda 9 yaşında niye kıskanıyım ,sınırsız internetimi kıskanıyım. Bakın benim odam yok oturma odasında çalışıyorum her dakika dersin başından kalkıp şunu getir bunu getir denmesinden bıktım .Benim kendi işlerim yok mu .Bir de o küçük kız da dün diyor ki halam yapılı diyor annem şöyle yapınca vs. Demekki hala benle alıp veremediği bitmedi bu gelinin .Gerçekten bıktım artık kendisi evinde otursun rahatça gezsin ben bakıcılık yapayım .Yapmak zorunda mıyım .Herkes doğurduğu çocuğa baksın .Ben olsam kendi çocuğum ben olmadan başka bir evde kalamaz ya.Dehşetle okudum yazdıklarınızı, atanmak falan demişsiniz umarım öğretmen değilsinizdir. 16 yaşındaymışsınız gibi. Küçücük çocukları kıskanmak nedir, annenize yaptıklarınız da hiç hoş değil. Ben hayatımda bu kadar haksız olup da kendini bu kadar haklı göstermeye çalışan birini görmemiştim.
Böyle yaparsan annenin de böyle demesi normal küçüçük çocuk gelse ne olurksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi
Biraz karışık yazmışsın hangi gelinden şikayetçisin çok anlaşılmıyorHerkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.
Ben gerçekten sizin gerçekten sorununuzu anlayamıyorum. Psikolojik olarak iyi durumda olduğunuzu düşünmüyorum. Yegenlerim babaannesinde de anneannesinde de kalabilir gidebilir bu aile büyükleri için inanılmaz keyif verici bir durum ama belli ki sizin yüzünüzden bu keyifi yasiyamiyorlar.Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.
Çocuk gelse ne mi olur ortalığı birbirine karıştırır onu kırar bunu kırar dakika başı yemek isterBöyle yaparsan annenin de böyle demesi normal küçüçük çocuk gelse ne olur
Yaa canım yandı tabi ki o anda yaptım ilk defa .Annem de yaşlı dizi ağrıyor her işi evde ben yapıyorum aynı zamanda okuyorum annem de bakmak zorunda değil. Bırakıp gidiyor 4-5 gün aramıyor ben mi suçluyum Allah aşkına.4-5 ay küs durdular karı koca kartı vermedik diye çocukları göndermediler ayrıştıran onlar. Has kızın has oğlun bilmem ne annem duramadı yine gitti 4000 tl verdi borcunu ödesin diye.Burası oyun parkı değil ki alsın parka götürsün 1 gün olur 2 gün olur 5 gün nedir yani. Hep kıskandılar beni ve abimi şimdi de gelin giysilerimizi alacak annem bizi giydirecek bilmem ne diyor annem 3 kuruş maaşla düğün mü yapsın onları mı giydirsin .Abim meb de okul müdürü bu arada. Habire annemden para istiyor.Eşyalarımız eskiydi gördü 4 ay sonra ilk defa .Salona eşya almışsınız para çok tabi çok olunca bir taraflarınıza sürersiniz bilmem ne bu düşünce tarzı ne peki. Ben bu para muhabbetinin ortasında kalmaya mecburmuyum .Etmediklerini bırakmadılar şimdi de zorla bize çocuklarını bırakıyorlar.bence o çocukları o eve bırakan gelin çok hatalı.benim çocuklarımın senin gibi halaları olsa adını bile söyletmem,bırak görüştürmeyi.sen nasıl bir halasın allah aşkına,inanamadım okuduklarıma.anneye vurmak ne demek,sen bu hareketinle bu dünyada huzur bulabileceğinimi düşünüyorsun.umarım eğitimici değilsinidr eğer öyleysen hiç atanama lütfen.7 yaşındaki çocuğu kıskanmak sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil
Sizin iyice sinirleriniz yıpranmış inşallah atanıp yeni bi düzen kurarsınızÇocuk gelse ne mi olur ortalığı birbirine karıştırır onu kırar bunu kırar dakika başı yemek ister
Anaları ne güne duruyor görümcesine mi doğurdu çocukları
Otursun baksın çocuklarına
Ayyy pardon sizi konu sahibi sandım msjım konu sahibineSizin iyice sinirleriniz yıpranmış inşallah atanıp yeni bi düzen kurarsınız
Konu sahibi ben değilim ama böyle düşünüyorum yeri geliyor gelinlerin kendi anaları bakmıyorSizin iyice sinirleriniz yıpranmış inşallah atanıp yeni bi düzen kurarsınız
Bıktım inanın bıktım bir tek siz hak verdiniz bana ..Akşam abime diyeceğim gizlice. Çünkü abim ve yengem de hemen wifi şifresini istiyorlar ,alıyorlar eline telefonları çocuklar ne yaparsa yapsın kırsın döksün isterse.Ama şimdi dayanamayıp tepki vererek ben kötü oldum gelin akşam sen karışamazsın vs dedi ya kafaya taktım doldum taştım.Annemle kötü oldum şimdi onlar yüzünden.Annem işte bana baktıracak onu getir halası ,şeker getir kalk bunu yap.Sabah da önümden kahvaltıyı çekti yaa. Nasıl takmayım kafaya nasıl.Once nasıl bir halasın dıye gecırdım aklımdan ama eskkonularına baktım hatırladım senıı yengen ve abın resmen cocuklarbasından atıyorlar haklısın sınırlenmekte herkes dogurdugcocuga baksın bı zahmet ben senın yerınde olsam netın kablosunu fılan cıkararırım onlar gelınce yada komple kopar gıtsın. Hem her ıse kostur hemde cocuk bak bıde sınava calıs annende bakmadıgı cocugu kabul etmesın abın doversede gıt darp raporu al koskoca kızı dovmek ne haddıne
Önemli değil canımAyyy pardon sizi konu sahibi sandım msjım konu sahibine
Yaa canım yandı tabi ki o anda yaptım ilk defa .Annem de yaşlı dizi ağrıyor her işi evde ben yapıyorum aynı zamanda okuyorum annem de bakmak zorunda değil. Bırakıp gidiyor 4-5 gün aramıyor ben mi suçluyum Allah aşkına.4-5 ay küs durdular karı koca kartı vermedik diye çocukları göndermediler ayrıştıran onlar. Has kızın has oğlun bilmem ne annem duramadı yine gitti 4000 tl verdi borcunu ödesin diye.Burası oyun parkı değil ki alsın parka götürsün 1 gün olur 2 gün olur 5 gün nedir yani. Hep kıskandılar beni ve abimi şimdi de gelin giysilerimizi alacak annem bizi giydirecek bilmem ne diyor annem 3 kuruş maaşla düğün mü yapsın onları mı giydirsin .Abim meb de okul müdürü bu arada. Habire annemden para istiyor.Eşyalarımız eskiydi gördü 4 ay sonra ilk defa .Salona eşya almışsınız para çok tabi çok olunca bir taraflarınıza sürersiniz bilmem ne bu düşünce tarzı ne peki. Ben bu para muhabbetinin ortasında kalmaya mecburmuyum .Etmediklerini bırakmadılar şimdi de zorla bize çocuklarını bırakıyorlar.
Hayır çocuk yanımızda yoktu. Onlara öyle davranmıyorum ilk defa bu kadar sinir patlaması ,birikmişlik yaşadım.Gelin bilerek bırakıyor kendi evde oturuyor ,aramıyor bile 5 gün .Utanmadan sena getirsin diyor,ben taşımacımıyım .Bütün işleri yapıp kpss çalışıyorum.Geçen yıl her hafta pazarını ğazar arabasını 5.kata çıkarıyordum abimin hatrına.Ama onlar herkese dedikomuzu yaptılar mal kaçırıyorlar bilmem ne annem jas çocuklarını seçti filan diye. Dün de diyormuş ki ben yokken hiç paran var mı diye sormuyorsun anne para ver.Ben de kredi alıyorum geçen bayram bayramlıl aldırmadım ,oradan buradan kısıyorum.Okul zamanı kafede çalışıyorum hem de derslerimle ilgileniyorum .Yaradım mı kimseye ,takdir edildim mi hayır.Şimdi de en ufam şeyde laf sokuyor yengem ,abim de hiç sesini çıkartmıyor.Hadi gelin bakın sizin psikolojiniz dayanır mıBU kavgalar, kapıya vurmalar çocukların yanında mi oldu ?
Onlara da böyle davraniyorsaniz , gelin dediginiz kişi nasıl bırakıyor korkmadan şaşırdım.
Evde böyle bir hala olsa , sevgisiz öfkeli , ödüm kopar bırakmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?