Kızlar sizler de yorum yapar mısınız

Kıskanmıyorum anlatamadım oğlanda 9 yaşında niye kıskanıyım ,sınırsız internetimi kıskanıyım. Bakın benim odam yok oturma odasında çalışıyorum her dakika dersin başından kalkıp şunu getir bunu getir denmesinden bıktım .Benim kendi işlerim yok mu .Bir de o küçük kız da dün diyor ki halam yapılı diyor annem şöyle yapınca vs. Demekki hala benle alıp veremediği bitmedi bu gelinin .Gerçekten bıktım artık kendisi evinde otursun rahatça gezsin ben bakıcılık yapayım .Yapmak zorunda mıyım .Herkes doğurduğu çocuğa baksın .Ben olsam kendi çocuğum ben olmadan başka bir evde kalamaz ya.

Ben sizi birazcık anlıyorum sanırım aile kopukluk var ve yeğen olarak kabul etmediğiniz için çocukları sahiplenemiyorsunuz yoksa yeğenin insanın kendi çocuğundan pek farkı yok. Aslında birazda annenizin üstünüzü gelmesi atanamama gibi sorunlar sizin iyice sinirlerinizi bozmuş bir yardım alsanız bence çok güzel olur. Birde gerçekkten insan çocuk sevmeyebilir ama onlara belli etmeyin.

Hatırladım ben sizin eski konunuzu. Sıkıntılı bir aile yapınız olduğu kanısındayım. Hala olabilirsiniz ama bu demek değildir ki devamlı yigenlerinize bakacaksınız. Sizin de kendinize göre işleriniz var. Bence siz yalnızca annenize ve kendinize enerji harcayın. Yok öyle maaş kartı isteyen yengenin çocuklarına bakmak. Çok biliyorsa kendi baksın. İyisi mi siz o kadın gelince muhattap olmayın. Çocuklara da kötü davranmayın tabi annelerini sevmiyorsunuz diye. Bir an önce o evden kurtulmaya bakın. Annenizi de yanınıza alıp abinizden çok uzak bir yere gidebilirsiniz şartlar el veriyorsa.

Biraz karışık yazmışsın hangi gelinden şikayetçisin çok anlaşılmıyor
Ama burada birine kızacaksan annene kız
Hayır demeyen hatta isteyen annen yengen çocukları kafasından atacak yer aramış sizi bulmuş
Sizi çalıştıran çocukları isteyen hatta size dayak atan anneniz
İnşallah atanırsınoz

Çocukları kıskanmıyor. Anne babasına tepkili. Onların yaptıklarının acısını o çekiyor çünkü. Babaanne tek başına bakmıyor çünkü. Tüm ev etkileniyor. Ve ardı arkası gelmiyor isteklerin. Bence sıkıntı bu.

Ben gerçekten sizin gerçekten sorununuzu anlayamıyorum. Psikolojik olarak iyi durumda olduğunuzu düşünmüyorum. Yegenlerim babaannesinde de anneannesinde de kalabilir gidebilir bu aile büyükleri için inanılmaz keyif verici bir durum ama belli ki sizin yüzünüzden bu keyifi yasiyamiyorlar.
Evet o yaşlarda çok hareketli olurlar evde de biseylerin kırılması çok normaldir. Kırılan herşeyin yenisi alınır hatta unutulup gider ancak sizin yaklaşımınız asla unutulmayacak ve siz çocuklardan daha fazla kırıcı olma yeteneğine sahipsiniz.
Gelin gelin diye diye bir hal olmuşsunuz . unutmayın ki Allah nasip ederse siz de gelin olacaksınız.
Ben çocukların aile büyükleriyle geçirdiği vaktin çok kıymetli olduğuna inanıyorum tabiki abaveyinlerin amacı kendi başlarından savmak değilse. Ancak tavrınız her açıdan yanlış. O ev çocuklar eve gelmese de supirulecek , yemek çocuklar eve gelmese de yapılacak. Durumu fazla abartmayın.
İstemiyorsanız da her şeyin bir adabı var üslubuyla söylenen söz yerine gider

Yaa canım yandı tabi ki o anda yaptım ilk defa .Annem de yaşlı dizi ağrıyor her işi evde ben yapıyorum aynı zamanda okuyorum annem de bakmak zorunda değil. Bırakıp gidiyor 4-5 gün aramıyor ben mi suçluyum Allah aşkına.4-5 ay küs durdular karı koca kartı vermedik diye çocukları göndermediler ayrıştıran onlar. Has kızın has oğlun bilmem ne annem duramadı yine gitti 4000 tl verdi borcunu ödesin diye.Burası oyun parkı değil ki alsın parka götürsün 1 gün olur 2 gün olur 5 gün nedir yani. Hep kıskandılar beni ve abimi şimdi de gelin giysilerimizi alacak annem bizi giydirecek bilmem ne diyor annem 3 kuruş maaşla düğün mü yapsın onları mı giydirsin .Abim meb de okul müdürü bu arada. Habire annemden para istiyor.Eşyalarımız eskiydi gördü 4 ay sonra ilk defa .Salona eşya almışsınız para çok tabi çok olunca bir taraflarınıza sürersiniz bilmem ne bu düşünce tarzı ne peki. Ben bu para muhabbetinin ortasında kalmaya mecburmuyum .Etmediklerini bırakmadılar şimdi de zorla bize çocuklarını bırakıyorlar.

Çocuk gelse ne mi olur ortalığı birbirine karıştırır onu kırar bunu kırar dakika başı yemek ister
Anaları ne güne duruyor görümcesine mi doğurdu çocukları
Otursun baksın çocuklarına
Sizin iyice sinirleriniz yıpranmış inşallah atanıp yeni bi düzen kurarsınız

Bıktım inanın bıktım bir tek siz hak verdiniz bana ..Akşam abime diyeceğim gizlice. Çünkü abim ve yengem de hemen wifi şifresini istiyorlar ,alıyorlar eline telefonları çocuklar ne yaparsa yapsın kırsın döksün isterse.Ama şimdi dayanamayıp tepki vererek ben kötü oldum gelin akşam sen karışamazsın vs dedi ya kafaya taktım doldum taştım.Annemle kötü oldum şimdi onlar yüzünden.Annem işte bana baktıracak onu getir halası ,şeker getir kalk bunu yap.Sabah da önümden kahvaltıyı çekti yaa. Nasıl takmayım kafaya nasıl.

Bunu baştan belirteydiniz bu kadar tepki almazdınız aslında üzüldüm size.

Sevgili konu sahibi eski konulariniza baktim ve sizi haklı buldum
Büyük abiniz tam bir asalak. Ver yiyeyim ört yatayım hesabı bir parazit.
Okurken beni sinir bastı yeminle.

Aparta çıkın çünkü anneniz sizi ezdirmeye devam edecek belli ki. Kpssyi insallah kazanır ve atanırsınız da bu cehennemden cikarsiniz

Hayır çocuk yanımızda yoktu. Onlara öyle davranmıyorum ilk defa bu kadar sinir patlaması ,birikmişlik yaşadım.Gelin bilerek bırakıyor kendi evde oturuyor ,aramıyor bile 5 gün .Utanmadan sena getirsin diyor,ben taşımacımıyım .Bütün işleri yapıp kpss çalışıyorum.Geçen yıl her hafta pazarını ğazar arabasını 5.kata çıkarıyordum abimin hatrına.Ama onlar herkese dedikomuzu yaptılar mal kaçırıyorlar bilmem ne annem jas çocuklarını seçti filan diye. Dün de diyormuş ki ben yokken hiç paran var mı diye sormuyorsun anne para ver.Ben de kredi alıyorum geçen bayram bayramlıl aldırmadım ,oradan buradan kısıyorum.Okul zamanı kafede çalışıyorum hem de derslerimle ilgileniyorum .Yaradım mı kimseye ,takdir edildim mi hayır.Şimdi de en ufam şeyde laf sokuyor yengem ,abim de hiç sesini çıkartmıyor.Hadi gelin bakın sizin psikolojiniz dayanır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…