Kızlar sizler de yorum yapar mısınız

Siz bariz yeğenlerinizi sevmiyor onlardan rahatsiz oluyor eve geliyolar diye kavga çıkarıyorsunuz. Ev annenizin o halinden memnunsa sanane. yarin birgun senin cocugun olunca insallah ayni muammeleyi görürsün. Anneye saldirmak ne. Bencede ayri eve cikin,evdekiler rahatlasin

Şimdi sana yüklenmişler ama ben seni anlıyorum. Muhakkak ki kıskanmıyorsun yeğenlerini biliyorum ancak abi yenge ve anne arasındaki sorunlu ilişkiye rağmen, menfaat için kullanılmayı hazmedemiyorsun. Ancak o ev ortak alan. Annenin söz hakkı var. Torunlarını ister. Sen sık dişini sınavına gir kazan kur hayatını. Annenle kavganız çok ağır. Sabırlı ol neticede annen. Bizde kısmen bu kadar olmasa da bişeyler yaşadık. Biz dayı ve eşlerinden. Bizi ezerlerdi de annem yinede kardeşi ve karısına laf etmezdi. Öyle kabul ettik yapacak bişey yok annesine babasına kızsamda, yinede çok sevdik dayımın çocuğunu. Ha yeri geldi ona da laf ettiler. Anlıyorum seni ama öfken biraz fazla.

Annene bak anne hem cocuklara bakarim diyorsun hem cocuklarin işini bana yaptiriyorsun benim ders çalışmam lazım niye beni de dusunmuyorsun ben degersiz miyim diye sordun mu hiç?

Daha düne kadar burda herkes doğuran baksın taraftarıydı. Şimdi babanne baksına geçmiş.

Evet doğuran baksın. Ya da babanneye geliyorsa bi zahmet çocuklarının yaptığını temizlesinler.

Hala oldu diye temizlikçi de olmadı ya. Benim bir yengem vardı. Çocuğu koltuklar da uyutur. Uyku esnasında çocuk işerdi. O ise umursamazdı. Olan koltuklara olurdu. O ise bu duruma gülerdi.

Her gittiği evde bu olurdu. Madem işiyeceğini biliyorsun tedbirini al. Kocaman çocuk, işiyor işte.

Kuzenimin evine gitti orda da işedi. Sonra gülerek koltuklar zaten pisti sayemiz de siler artık demiş!

Neyse siz de asıl sorun anneniz de.

Bence kendi işinizi görün ama onlarınkine karışmayın!

Tabi ki süpürülüyor vs .onlar gelmese de.Söylüyorum inanın ders çalışmam lazım dönem arasında kafede çalışıyorum vaktim olmayacak kpss ye.Anlamıyorlar yok kalsın kalsın internetten youtebedan video izlemeyi çok seviyor diye getirmiş. Psikolojim kötü durumda zaten farkındayım bıktım,bizden habire annemden maaş kartını istemelerinden.Ben de gelin olacağım ama asla çocuğumu başka eve 5 gün aramadan sormadan bırakmayacağım.Bir de sen karışamazsın bilmem ne diyor babannesi karışır ,ama ben bu evde yaşıyorum annem yaşlı zaten bakamıyor ki çocuğa.

Çocuk gelse ne mi olur ortalığı birbirine karıştırır onu kırar bunu kırar dakika başı yemek ister
Anaları ne güne duruyor görümcesine mi doğurdu çocukları
Otursun baksın çocuklarına
İşte kimse anlamıyor yemin ederim ki 5 gün boyunca aramıyor.Kalsın kalsın evde kız oğlanı dövüyor burada youtube kanalına bakar diyor.Ders çalışmayıver okul açılınca çalış diyorlar.Ben de yaşıtlarım gibi olmak isterdim .Dün bütün evin camlarını annem bana sildirdi , kurutmalık biberi ikimiz doğradık 15 kg ,sonra evi süpürdüm.Akşam gelin arıyor ev telefonunu kızım babanla geliyoruz seni alacağız abin kalacak sıra onda halan bize çay ve yanına kahvaltılık hazırlasın.Yaptım hazırladım yediler gittiler. 5 ay küs kaldılar bize şimdi ne değişti Allah aşkına .

Ben çıkıcam konudan Sena,sinir oldum.
Ya hazırlamasana zıkkım yesinler. Bir de emrivaki yapıyorlar.
Yolarım öyle yengeyi de abiyi de ben.

Asla izin vermeyin sizde kalsın annesi giderken zorla çıkarın kapıya. Kapıyı kapatın. Evi de temizlemeyin

Ben gerçekten anlamadım kim kime ne demiş, gelin kim, kim kız istedi, olay örgüsü de kişiler de karmakarışık
Gelin dediğim büyük abimin (38 yaşında ) onun karısı yengem yani, kızı da küçük abim(34 yaşında) ona konuştuğu biri vardj onu istedik.Bu evde de annem küçük abim ve ben yaşıyoruz babamız vefat etti 2011 de. Eski konularımı okursanız daha açıklayıcı gelir.4 kardeşiz biz.

Ben konu sahibine çok üzüldüm anne yaşlı, çocuk bakamıyor, temizlik yapamıyor. Bu kızcağız çocuk peşimde mi koşsun, ev mi temizlesin, kpss mi çalışsın. Herkes çocuğuna kendi baksın, halanın babaannenin evine başından atmak için bırakmasın çocuğunu.Üstelik sırf para için küslük çıkarmışlar. Nankör ve rahat insanlar. Kim olsa sinirleri yıpranır

Sabahları uyanın kütühaneye gidin akşam gelip yatın. Kimsenin çocuğuna bakıcılık yapmak zorunda değilsiniz
Gidiyorum pazartesi salı gittim .Annem gitme bugün dolap silinecek şu yapılacak ,kütüphane uzak ne yapacan sıcakta bir ton ıl yürüyecen evde çalış diyor.İşte kimse anlamıyor yengem seni ilgilendirmez burası babannesinin evi o karışır sen karışamazsın dedi akşam işte.Ben de sürekli aklıma geldikçe doldum taştım .Annem de kalk evi temizle deyince dedim iyicd beter oldum ,ben işte temizlikçisiyim evin,çocuk bakıcısıyım hem de kpss öğrencisiyim.Şimdi ablamı arayıp anlatacağım o da 40 yaşında memur il dışında oturuyor ,en büyüğümüz o.

Maaş kartı için küslük çıktı ,peki onlar parayı yiyecek ben niye kafede çalışıyorum ha .Nankör tabii tek dertleri para.Üstlerini başlarını da anneme aldırmaya çalıştılar akşam.Önceden de annem ne firavun ne gavur has oğluna has kızına para yediriyor diyordu.Babam öldüğünde emekli ikramiyesini böldü hakkımı verin diye diye.Küçük abim bize ev aldı eski konumda yazıyor mal kaçırıyonuz dediler.

Anneniz size vursa da siz ona karşilik asla vermeyin
Napayım yani öylece dayak mı yeyim sonradan kapıyı kapattım yumrukladım ya yün değneğini getirmiş seni parçalayacağım kıskanç diye. Ölmek istiyorum artık bıktım

Önemli değil canım
Ama dediğim gibi çok yıpranmış konu sahibi
Çocuklar unutmuyorsa konu sahibi de unutmayacak bu yaşananları
Asla unutmayacağım asla ,ileride de atanıp gideyim aramam sormam.Bana abilik mi yaptı sanki habire kuruşlarımızı hesapladı ,para verin ev alıcam para verin araba alıcam .Yaşanmışlıklar oldu işte içim onlara karşı hiç doğrulmadı kızlar hiç.

Canım benim sen git ablana kal orda bir süre. Ablan varmış madem. Bunları çekmek zorunda değilsin seni çok iyi anlıyorum. Ama annen değişmez boşuna hırplamayın birbirinizi. Bak herşeye rağmen onlar gül gibi geçinip gidiyorlar, sen üzülüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…