- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Şimdi sana yüklenmişler ama ben seni anlıyorum. Muhakkak ki kıskanmıyorsun yeğenlerini biliyorum ancak abi yenge ve anne arasındaki sorunlu ilişkiye rağmen, menfaat için kullanılmayı hazmedemiyorsun. Ancak o ev ortak alan. Annenin söz hakkı var. Torunlarını ister. Sen sık dişini sınavına gir kazan kur hayatını. Annenle kavganız çok ağır. Sabırlı ol neticede annen. Bizde kısmen bu kadar olmasa da bişeyler yaşadık. Biz dayı ve eşlerinden. Bizi ezerlerdi de annem yinede kardeşi ve karısına laf etmezdi. Öyle kabul ettik yapacak bişey yok annesine babasına kızsamda, yinede çok sevdik dayımın çocuğunu. Ha yeri geldi ona da laf ettiler. Anlıyorum seni ama öfken biraz fazla.Kıskanmıyorum anlatamadım oğlanda 9 yaşında niye kıskanıyım ,sınırsız internetimi kıskanıyım. Bakın benim odam yok oturma odasında çalışıyorum her dakika dersin başından kalkıp şunu getir bunu getir denmesinden bıktım .Benim kendi işlerim yok mu .Bir de o küçük kız da dün diyor ki halam yapılı diyor annem şöyle yapınca vs. Demekki hala benle alıp veremediği bitmedi bu gelinin .Gerçekten bıktım artık kendisi evinde otursun rahatça gezsin ben bakıcılık yapayım .Yapmak zorunda mıyım .Herkes doğurduğu çocuğa baksın .Ben olsam kendi çocuğum ben olmadan başka bir evde kalamaz ya.
Annene bak anne hem cocuklara bakarim diyorsun hem cocuklarin işini bana yaptiriyorsun benim ders çalışmam lazım niye beni de dusunmuyorsun ben degersiz miyim diye sordun mu hiç?Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.
Tabi ki süpürülüyor vs .onlar gelmese de.Söylüyorum inanın ders çalışmam lazım dönem arasında kafede çalışıyorum vaktim olmayacak kpss ye.Anlamıyorlar yok kalsın kalsın internetten youtebedan video izlemeyi çok seviyor diye getirmiş. Psikolojim kötü durumda zaten farkındayım bıktım,bizden habire annemden maaş kartını istemelerinden.Ben de gelin olacağım ama asla çocuğumu başka eve 5 gün aramadan sormadan bırakmayacağım.Bir de sen karışamazsın bilmem ne diyor babannesi karışır ,ama ben bu evde yaşıyorum annem yaşlı zaten bakamıyor ki çocuğa.Ben gerçekten sizin gerçekten sorununuzu anlayamıyorum. Psikolojik olarak iyi durumda olduğunuzu düşünmüyorum. Yegenlerim babaannesinde de anneannesinde de kalabilir gidebilir bu aile büyükleri için inanılmaz keyif verici bir durum ama belli ki sizin yüzünüzden bu keyifi yasiyamiyorlar.
Evet o yaşlarda çok hareketli olurlar evde de biseylerin kırılması çok normaldir. Kırılan herşeyin yenisi alınır hatta unutulup gider ancak sizin yaklaşımınız asla unutulmayacak ve siz çocuklardan daha fazla kırıcı olma yeteneğine sahipsiniz.
Gelin gelin diye diye bir hal olmuşsunuz . unutmayın ki Allah nasip ederse siz de gelin olacaksınız.
Ben çocukların aile büyükleriyle geçirdiği vaktin çok kıymetli olduğuna inanıyorum tabiki abaveyinlerin amacı kendi başlarından savmak değilse. Ancak tavrınız her açıdan yanlış. O ev çocuklar eve gelmese de supirulecek , yemek çocuklar eve gelmese de yapılacak. Durumu fazla abartmayın.
İstemiyorsanız da her şeyin bir adabı var üslubuyla söylenen söz yerine gider
İşte kimse anlamıyor yemin ederim ki 5 gün boyunca aramıyor.Kalsın kalsın evde kız oğlanı dövüyor burada youtube kanalına bakar diyor.Ders çalışmayıver okul açılınca çalış diyorlar.Ben de yaşıtlarım gibi olmak isterdim .Dün bütün evin camlarını annem bana sildirdi , kurutmalık biberi ikimiz doğradık 15 kg ,sonra evi süpürdüm.Akşam gelin arıyor ev telefonunu kızım babanla geliyoruz seni alacağız abin kalacak sıra onda halan bize çay ve yanına kahvaltılık hazırlasın.Yaptım hazırladım yediler gittiler. 5 ay küs kaldılar bize şimdi ne değişti Allah aşkına .Çocuk gelse ne mi olur ortalığı birbirine karıştırır onu kırar bunu kırar dakika başı yemek ister
Anaları ne güne duruyor görümcesine mi doğurdu çocukları
Otursun baksın çocuklarına
Konuyu kısaca anlatın diyorsunuz ya ondan belirtmedim.Ben bu evin hizmetçisiyim işte kimse beni anlamıyor kiBunu baştan belirteydiniz bu kadar tepki almazdınız aslında üzüldüm size.
İşte kimse anlamıyor yemin ederim ki 5 gün boyunca aramıyor.Kalsın kalsın evde kız oğlanı dövüyor burada youtube kanalına bakar diyor.Ders çalışmayıver okul açılınca çalış diyorlar.Ben de yaşıtlarım gibi olmak isterdim .Dün bütün evin camlarını annem bana sildirdi , kurutmalık biberi ikimiz doğradık 15 kg ,sonra evi süpürdüm.Akşam gelin arıyor ev telefonunu kızım babanla geliyoruz seni alacağız abin kalacak sıra onda halan bize çay ve yanına kahvaltılık hazırlasın.Yaptım hazırladım yediler gittiler. 5 ay küs kaldılar bize şimdi ne değişti Allah aşkına .
Asla izin vermeyin sizde kalsın annesi giderken zorla çıkarın kapıya. Kapıyı kapatın. Evi de temizlemeyinİşte kimse anlamıyor yemin ederim ki 5 gün boyunca aramıyor.Kalsın kalsın evde kız oğlanı dövüyor burada youtube kanalına bakar diyor.Ders çalışmayıver okul açılınca çalış diyorlar.Ben de yaşıtlarım gibi olmak isterdim .Dün bütün evin camlarını annem bana sildirdi , kurutmalık biberi ikimiz doğradık 15 kg ,sonra evi süpürdüm.Akşam gelin arıyor ev telefonunu kızım babanla geliyoruz seni alacağız abin kalacak sıra onda halan bize çay ve yanına kahvaltılık hazırlasın.Yaptım hazırladım yediler gittiler. 5 ay küs kaldılar bize şimdi ne değişti Allah aşkına .
Gelin dediğim büyük abimin (38 yaşında ) onun karısı yengem yani, kızı da küçük abim(34 yaşında) ona konuştuğu biri vardj onu istedik.Bu evde de annem küçük abim ve ben yaşıyoruz babamız vefat etti 2011 de. Eski konularımı okursanız daha açıklayıcı gelir.4 kardeşiz biz.Ben gerçekten anlamadım kim kime ne demiş, gelin kim, kim kız istedi, olay örgüsü de kişiler de karmakarışık
Eski konuma bakabilirsiniz gelin dediğim büyük abimin(38 yaşında) eşi ,küçük abime kız istendi.valla bende anlamak için balataları yaktım
Gidiyorum pazartesi salı gittim .Annem gitme bugün dolap silinecek şu yapılacak ,kütüphane uzak ne yapacan sıcakta bir ton ıl yürüyecen evde çalış diyor.İşte kimse anlamıyor yengem seni ilgilendirmez burası babannesinin evi o karışır sen karışamazsın dedi akşam işte.Ben de sürekli aklıma geldikçe doldum taştım .Annem de kalk evi temizle deyince dedim iyicd beter oldum ,ben işte temizlikçisiyim evin,çocuk bakıcısıyım hem de kpss öğrencisiyim.Şimdi ablamı arayıp anlatacağım o da 40 yaşında memur il dışında oturuyor ,en büyüğümüz o.Sabahları uyanın kütühaneye gidin akşam gelip yatın. Kimsenin çocuğuna bakıcılık yapmak zorunda değilsiniz
Maaş kartı için küslük çıktı ,peki onlar parayı yiyecek ben niye kafede çalışıyorum ha .Nankör tabii tek dertleri para.Üstlerini başlarını da anneme aldırmaya çalıştılar akşam.Önceden de annem ne firavun ne gavur has oğluna has kızına para yediriyor diyordu.Babam öldüğünde emekli ikramiyesini böldü hakkımı verin diye diye.Küçük abim bize ev aldı eski konumda yazıyor mal kaçırıyonuz dediler.Ben konu sahibine çok üzüldüm anne yaşlı, çocuk bakamıyor, temizlik yapamıyor. Bu kızcağız çocuk peşimde mi koşsun, ev mi temizlesin, kpss mi çalışsın. Herkes çocuğuna kendi baksın, halanın babaannenin evine başından atmak için bırakmasın çocuğunu.Üstelik sırf para için küslük çıkarmışlar. Nankör ve rahat insanlar. Kim olsa sinirleri yıpranır
Napayım yani öylece dayak mı yeyim sonradan kapıyı kapattım yumrukladım ya yün değneğini getirmiş seni parçalayacağım kıskanç diye. Ölmek istiyorum artık bıktımAnneniz size vursa da siz ona karşilik asla vermeyin
Kapattıracağım küçük abimin adına , internet için youtube videosu için geldikleri belli.Yoksa yemin ederim aramazlar sormazlar hiç normal günde.Bu arada İnternet adınaysa kapattırmaya bak
Şifreyi değiştir
Asla unutmayacağım asla ,ileride de atanıp gideyim aramam sormam.Bana abilik mi yaptı sanki habire kuruşlarımızı hesapladı ,para verin ev alıcam para verin araba alıcam .Yaşanmışlıklar oldu işte içim onlara karşı hiç doğrulmadı kızlar hiç.Önemli değil canım
Ama dediğim gibi çok yıpranmış konu sahibi
Çocuklar unutmuyorsa konu sahibi de unutmayacak bu yaşananları
Canım benim sen git ablana kal orda bir süre. Ablan varmış madem. Bunları çekmek zorunda değilsin seni çok iyi anlıyorum. Ama annen değişmez boşuna hırplamayın birbirinizi. Bak herşeye rağmen onlar gül gibi geçinip gidiyorlar, sen üzülüyorsun.Maaş kartı için küslük çıktı ,peki onlar parayı yiyecek ben niye kafede çalışıyorum ha .Nankör tabii tek dertleri para.Üstlerini başlarını da anneme aldırmaya çalıştılar akşam.Önceden de annem ne firavun ne gavur has oğluna has kızına para yediriyor diyordu.Babam öldüğünde emekli ikramiyesini böldü hakkımı verin diye diye.Küçük abim bize ev aldı eski konumda yazıyor mal kaçırıyonuz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?