Kızlar sizler de yorum yapar mısınız

O zaman tabiki şartlar değişir sınava hazirliginiza saygı duymak zorunlar ve evet 5 gün ben de bir sağlık sorunu ,elzem bir durum vs yoksa babasıyla bile 5 gün bırakıp bir yere gitmem

Seviyorum ama 5 gün ben bakamam ,kendi işim gücüm var dün tüm evin camlarını sildim akşam geldiler onlarada sofra kurdum ,gelin yardım bile etmedi çarşıdan aradı anca halan hazırlasın diye.Annem memnun ama benim psikolojm bitti gitti bu arada. Annem değnekle gelip beni darp etmeye çalışırsa ben de tabiki kendimi korumalıyım.Çıkacağım sağolun yorumunuz için seneye abim de gidiyor zaten annem de gitsin evi birleştirsin geliniyle oğluyla yaşasın maaş kartını versin.

Ablam doğuda antepte hemşire. Değişmiyor işte bemim psikolojim bitti gitti. Antepe gitsem iyi gelir mi sizce .Tek başıma gitsem onlar evet çok mutlu kafaları rahat bakıcılar bakıyor zaten

Ablam doğuda antepte hemşire. Değişmiyor işte bemim psikolojim bitti gitti. Antepe gitsem iyi gelir mi sizce .Tek başıma gitsem onlar evet çok mutlu kafaları rahat bakıcılar bakıyor zaten
İyi gelir tabi. Ablanızla ilişkiniz iyiyse git bir süre. Boğulmuşsun o evde. Biraz uzak olun

Enişte rahatsız olmazsa ben giderdim
Eniştem de müfettiş oda işe gidip geliyor .Bilmiyorum sadece akşamları evine geliyor .Rahatsız olur mu bilmem tabi.Oda 18 yıllık bu evin damadı.Abilerimden çok annemi beni düşünür sağolsun

Evet öyle yap. Ama bu kadar fazla hırpalama kendini.İnan zamanla geçecek bu duyguların. Bu günlerini mahvetme kimse için.
Geçmiyor ne zaman geçecek ki .Ruh hastası olacağım yakında. Değnekle üstüme yürümek nedir. Neymiş temizliğe devam et ,git bankadan para çek diye.Bu evde her işi ben yapıyorum

Eniştem de müfettiş oda işe gidip geliyor .Bilmiyorum sadece akşamları evine geliyor .Rahatsız olur mu bilmem tabi.Oda 18 yıllık bu evin damadı.Abilerimden çok annemi beni düşünür sağolsun
O eve gelince diger oda da ders çalışırsın rahatsız olmaz

İşte atanınca gidebilirim ancak ,o da gelmek istemezse tek gideceğim mecburen.Psikolojim yıprandı inanın destek almak istiyorum bir yandan.Yaptıkları aklıma geldikçe çocuklara bile iyi niyetle bakamıyorum

Bi insan yigenlerinden nasil oglan kiz diye bahseder yaa.abinizi yengenizi sevmesenizde onlar sizin yegeniniz ve cocuk.hic olmadi kan ceker yaa.
Bende babamlarin evine gidiyorum cogu zman oglumda hiperaktif.erkek kardesimde sinava hazirlaniyor.ama bi gun bile sikayet etmedi.kendi cocugu gibi bakar cocuklarima saolsun.sizin gibi dusunse cok uzulurdum.insan yigenlerini kendi cocugu gibi gorur

Evet annem annem anneeem .Gelin işte evli olan o yengem var (büyük olanın eşi) diğeri sözlü daha o karışmaz etmez ki

Maaş kavgası ederken evimizde bağırıp çağırırken , bize ekonomik şiddet uygulayacaklardı neredeyse, ettiği kavgalar gözümün önünden gitmiyor.Annem ne firavun ne gavur bilmem ne dedi.Asla aklımdan da çıkmayacak.Ablamın da çocukları var ablam ve eniştem güzel yetiştirmiş asla onlara oğlan kız demem severim de.Ama bunlar her ay burnumdan getiriyorlar tabi ki şikayet ederim benim odam yok düzenim yok atanıp gitmekten başka kurtuluşum yok.

Kızlar ben küçücük çocuktum (11 12 yaşlarında iken). Üvey anne olacak şahıs gezmeye giderdi. Geldiğimde ev toplu olacak diye tembihlerdi manyak, üstüne de iki kardeşimi bana bırakırdı. Ders çalışmam gerekirken ben ev işi yapıp çocuk bakıyordum. Kardeşlerimden nefret etmiştim. O kadar şımarırlardı ki onlara bir şey söylediğim zaman dayak yerdim.
Konu sahibine ilk okuduğumda kızmıştım ama şimdi hak verdim.
Ama ne olursa olsun ANNEYE SALDIRMAK NEDIR?

Geçmiyor ne zaman geçecek ki .Ruh hastası olacağım yakında. Değnekle üstüme yürümek nedir. Neymiş temizliğe devam et ,git bankadan para çek diye.Bu evde her işi ben yapıyorum
Zamanla anlayacak annen. Evet belki geç olacak. Ya da belki hiç anlamayacak. Sen kendini yetiştireceksin. Mesleğini eline alman bu yüzden önemli. Sadece kendi ailen değil. İlerde evlenince de bu tür insanlar çıkacak karşına umarım çıkmaz ama. Bu yüzden sen bu durumlarla nasıl başa çıkılır onu öğren. Annen hatalı evet ama sende fevri yanlarını törpüle kardeşim. Anneni al karşına yap bir kahve sakin sakin konuş, hislerini anlat. Çünkü neticede annen ve o hayatında hep var olacak. Sen çalışıp işe başlayınca mecbur iş başa düşecek bu kadar yüklenemeyecek sana.insanız işte idare ede ede yaşıyoruz birilerini.

Kapattıracağım küçük abimin adına , internet için youtube videosu için geldikleri belli.Yoksa yemin ederim aramazlar sormazlar hiç normal günde.
İşte kapattırın gelmezler
Sıkılıp sıkılıp giderler
Hoş o ana olduğu müddetçe daha çok gönderilir çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…