Kızlar şok içindeyim iş ilanına bakın!!

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
az önce iş ilanlarına bakarken bir iş ilanına denk geldim
adı duyulmuş bir kariyer sitesinin böyle bir ilana nasıl izin verdiğine inanamadım
artık buraya da inandırıcılığı için güvenim kalmadı benim

iş ilanı yönetici asistanı olarak verilmiş
Bakın kendiniz görün

Son düzenleme:
Tlfondan gırdıgım ıcın goremıyorum koydugunuz resmı lınk verebılırmısınız yada ozelden atabılırmısınız hemen hemen butun ıs sıtelerınde dolasıyorum ama :26:

Tlfondan gırdıgım ıcın goremıyorum koydugunuz resmı lınk verebılırmısınız yada ozelden atabılırmısınız hemen hemen butun ıs sıtelerınde dolasıyorum ama :26:

canım yönetici asistanı ilanı mesai saatleri ile sınırlı kalmayacak yöneticinin gölgesi olacak kısacası uçmayı bilecek bide galatasaryalı olucak yazmışlar

Google'ladım ve iş ilanları dışında firmayla ilgili bilgi, web sitesi vs. bulamadım. Fake gibi.
Parayı verdikten sonra kariyer sitelerinde istediğiniz ilanı yayınlayabilirsiniz. Hakaret, küfür gibi içermediği sürece. Neden şaşırdınız ki?

galataaraylı olacak uçmayı bilecek ha!
biri dalga mı gecıyor acaba
vay be şaşırdım valla bu site yonetıcılerı hiç okumadan ılanı kabul edıyor herhalde

Ben anlayamadım problemin ne olduğunu tam. O galatasaraylı olacak kısmıysa olay, belli ki işverenler profesyonel değiller, ama öyle olmak zorunda da değiller ki?

bu ne biçim bi ilan adamlar dalga mı geçmiş acaba??
galatasaraylı olucak
uçamayı bilicek miş işe girecek olan bayan eleman
acaba nasıl uçurucak
burnnuma pis kokular geliyor..

Güvenilirliği olmayan bir sitede neden iş başvurusu yapıyoruz diye rahatsız oldum
bu şahsın sapık olduğu aşşikar bunları yazmadan da görüşmeye gidenler neyle karşılaşacaklar peki

ya kızlar demekki bu kariyer siteleri herhangi bir güvenlik önlemi almadan ilan yayınlıyolar
bunun gibi bir sürü sapık ilan veriyodur görüşmeye gitsek ne olacak başımıza neler gelir
ben kurumsal olmayan yerlere başvurmuyorum ama başvuranlar var

Uçmak derken

İlan sahte değilse bile adam niyetini açık açık belli etmiş işte ; sonuçta çok masum ilanlara gidip nelerle karşılaşanlar var

Uçmak istemeyen ve Galatasaraylı olmayan gitmez işte.

Ne var bu ilanda?

Akılları sıraca espiri yapmışlar iş ilanında ki bu tip ilanlar var.

İnsanın fikri neyse zikri odur bu kadar fesat olmayın.

Bu da mesela aynı siteden yemeksepeti.com için iş ilanı

Genel Nitelikler:

•Eğitim hayatının kaymağını bilgisayar mühendisliği okuyarak yemiş,
•Aperitif olarak 2 – 3 yıllık yazılım geliştirme tecrübesi olan,
•Laf salatası yapmayan aksine analitik düşünüp fıstık gibi kod yazan,
•Su gibi İngilizce konuşan,
•Ekip çalışmasında kuru fasülye pilav uyumuna sahip,
•Araştırma ve problem çözme becerileri ile parmak ısırtan,
•Kebap yapmayı sevmeyen aksine dinamik çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
•Yayla çorbasını sevmese bile askerlikte “Yaylalar yaylalar!” demiş,

ne var şimdi bunda? nasıl şok yaşıyorsun anlamıyorum cidden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…