Kızlar şok içindeyim iş ilanına bakın!!

iyide burdaki ilanda adamlar bildiğin espri yapmışlar ama bu ilanda adam kendine metres aradığını ilan etmiş resmen
böyle insanların bulunduğu iş sitelerinde olmaktan rahatsızlık duydum
ben normal karşılayamadım
ayrıca kariyer netin bu kadar sorumsuz olmasına bu yüzden şok oldum

yöneticisinin gölgesi olacak kısacası uçmayı bilecek yazıyor canım

Ay çok mu safım bilemedim ama Asistanlığın yardımcı yöneticilik olduğunu bilecek,yöneticinin gölgesi olacak,kısacası uçmayı bilecek şeklindeki tam metin bana sapıkça gelmedi. Yöneticinin işlerine koşturmaktan bahsettiğini düşündüm. Hani gidip başvurulacak, ciddiye alınacakbir yer değil o belli ama, amaç sapıklık da değil bence ilanları hazırlayanın tarzı cıvık sadece.

Aynı şirketin hemşire ilanlarında da yaşlıları melek gibi görücek diyor, muhasebeci için hırslı ama kibirsiz olma şartı aranıyor, huzur evi müdürü için gayet makul özellikler saymış ama sonuna gerisi yüzyüze görüşmede filan yazmış tek olarak alırsak o da bir taraflara çekilir. Belli ki birileri hayatının ilk iş ilanını hazırlamış, eğlenmek isteyen biri olabilir, ya da biryerlerden para bulup huzurevi işine girmeye karar vermiş cahil biri olabilir ama sapıkça gelmedi bana.

Son düzenleme:

Sorun aslında işin ne üzerine olduğu.
İnternet sitesi için pek ala böyle uslup kullanabilirler. Ama bir huzur evi için ''kısacası uçacak!!!!!'' diye yazmaları günevilir değil.
Şirket gerçekse eğer bir çok ilanı var.
Hasta bakıcı, avukat, resepsiyonist vs. bir çok ilan vermişler.

of of böyle insanlar var ne terbiyesizler var
geçen gün arkadaşım gitti iş görüşmesine
üstelik kurumsal bir şirketti
içeri girmiş 5 adam 2 kadın birebir görüşme beklerken ilk şoku burda yaşamış sonra onlar oturun demeden oturmak istememiş fırlama çocugun teki dalga geçmiş ayakta yapcaz zaten görüşmeyi filan demiş.arkadaşım ikinci şoku burda yaşamış demiş ki birebir bekliyodum böyle görünce şaşırdım sonra çocuk demiş ki istersen birebirde yaparız ardından pis pis gülüşmeler tabi.
sonra demişler ki gece dışarı çıkıyo musun arkadaşımda eskiden çıakrdım şimdi çıkmıyorum demiş onlarda noldu sevgili mi yaptın sevgilin eve mi kapadı evde mi takılıyosunuz filan demiş.
bu nası bi iş görüşmesidir nası bi kurumsallıktır arkadaşım şok üstüne şok yaşamış dışarı çıkıp ağlamış mobbing daha iş görüşmesinde başlamış anlıcagınız.tepeden inme bu insanlar heralde..

bu daha kötüymüş

bence adamlar gayet net yazmış
çalışmaktan iflağınız kesilicek her işi yapıcaksınız
yönetcinin gölgesi olucak yani her işine koşucak
kısaca uçmayı bilicek her işten anlıyacak

ben böyle düşündüm acaba bendemi çok polliyannayım :26::26:

adam benim asistanım gölgem olacak diyor
durmadan calısacak,
benle işe güce gidecek
e bu kadar takıldığı adamında gs lı olmasını istiyor olabilir
cok fazla fanatik bir insandır

ben cok anormal bir durum göremedim
eğlenceli bir patron profili gördüm sadece

Banada hiç sapıkça gelmedim yaşım 28 üniden okurken bile çalışıyordum yani kısaca 10 yıldır çalışıyorum bu tarz ilanlar çok gördüm. Uçmayı bilecek derken o anlamda demediğinede eminim yani neden millet olarak hep art niyet ararız anlamış değilim. Adam demek istiyor ki mesai saatinle sınırlı kalmaya bilirsin , iş uzayabilir esnek çalışma saatlerimiz var memur gibi 9-5 değilsin yani olay bu , uçmak konusundada yöneticinin gölgesi olacak yanii hiperaktif olacak hız olacak illa yatağamı bağlanır yani uçmak mesela bir işi hızlı yap dediğinde hadi uç dersin vs. vb adam şirket sahibi istese bulur zaten yatak arkadaşı ilana gerek yok yani.. Sanki adam 1. 75 boyunda 65 kilo 90-60-90 ölçülerinde gibi bir ilan vermiş ya şaka gibisiniz GS li olsun demesinde bile bir samimiyet sıcaklık var yanii fanatik olabilir bir patronun sağ koludur asistan onunda GS li olmasını isteyebilir

Gerçekten bunu nasıl koymuşlar siteye.

Mesai saatlerinin dışında da çalışabilecek ve Galatasaraylı olacak.
Galatasaray bölümünde koptum ama.

ben de böyle anladım.. çünkü bazen çok ağır iş aldığım da "uçmamı da ister misiniz?" diye esprisini yapabiliyorum.. ben ters bir şey görmedim ilanda..

ya ben fesatım yada adam derdini anlatamamış:)

yaşım 32,üniversite mezunuyum ve bu yaşıma kadar sekreterlikte yaptım,şirkette müdürlükte yaptım,pazarcılıkta yaptım ama bu ilanda bir anormallik göremedim ben.garip olan ne hala onu çözemedim aslında,işverenler bayan arıyor olabilir gayet normal,galatasaraylı olmasını istiyor,belki verdikleri iş bununla ilgili birşeydir yada değilsede bu bir tercih meselesidir.yöneticinin gölgesi olsun demek,yöneticiyi aratmayacak donanıma sahip,çalışkan,işini benimseyen birisi olsun demektir.adamlar öyle eleman istiyor,işinize gelirse yani diyor.ama bir gariplik göremedim ben.

neyse iyi niyetli düşünen tek ben değilmişim.

ben bir anormallik göremedim. yemeksepeti.com'un iş ilanları kendi ofisleri kadar inanılmaz espirilidir mesela, aynı kariyer sitesindeki yemeksepeti ilanlarına bir göz atın derim

Son düzenleme:
huzur ve bakım evlerimizde çalışacak
sorumlu müdür olarak görev alacak
yöneticlik vasfı olacak
mesai sorunu olmayacak
seyahat sorunu olmayacak
yaşlıları sevmenin ötesinde onları melek olarak görecek

bu işin ötesinde sevgi dolu olacak
sabır öteki ismin olacak
gerisi yüzyüze görüşmede

bu da müdür için verdikleri ilan, ilanları kim yazıyor bilmiyorum ama sanıldığı gibi cinnsellikle alakası olduğunu düşünmüyorum. sadece ilanı veren kişi kendi dediği gibi uçmuş biraz. ilan böyle yazılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…