Kızlar şok içindeyim iş ilanına bakın!!

Akşam akşam iyi güldüm ya :))) bu ilanda şok geçirecek ne varki merak etmeyin o ilanlar çok iyi derecede inceleniyor yenibir.işcomda öğrenci iken çalıştım 3 kuruş için abuk subuk ilan almaz kimse lakin işte herkes öküz altında buzağı aramıyor şimdi altında dedim siz onuda yanlış anlarsınız :))) bu ilanda yanlış anlaşılacak bir durum yok hepsi bir yada adam 45 yaşına kadar arıyor asistanını düşündüğünüz gibi olsa yazardı 18- 25 :)))
uçmak kelimesine takmışsınız o kelime sadece yatakta kullanılmaz :))) mesai saatlerine takmışsınız adam çalışma saatleri esnek diyor olur ya iş uzar toplantı olur falan filan Türkçe işte nereye çekersen b:)

aksam aksam guldum yaaa
salak mı ne galatasaraylı olcakmıs da ucucakmıs da...
hey Allahım yaaa.

karıyer.netten cok bısey cıkmıo zaten. firmalar genelde reklam amaçlı ilanlarını koyuyorlar.

Szi birde grafiker ilanlarına bakın. Profesyonel seviyede tasarım yapabilecek, kreatif düşünebilecek, bütün programlarda uzman olacak, gerekirse sabahlayacak, ayrıca çay temizlik işlerine bakacak. Asgari ücret + ssk + ...

kızlar ben kariyer sitesine önerim var kısmına ekledim valla

ne kadar uyduruk bi ilan bu resmen insanlarla dalga geçiyolar.sizede güvenimiz olmıcakmı bizim ciddi bi site diye hergün iş ilanlarına bakıyoruz bu dalga geçen işverenlerin ilanını görmek içinmi?
yayınlanan ilanları biraz dikkat edin.parayı aldık ilanı yayınlasınlar diye düşünmeyin.iş arayanların güvenini sarsıyosunuz.

isteyenler yazsın iş arayanlarla dalga geçenlerede bi yerde dur demek lazım

Anormal birsey göremedim..
Ucmayi bilecek konusu sanirim seyehat engeli olmamasi gerektigi icin.
Ucaktan korkuyorsan seyehat engelin olur. Bence o sekilde demek
istemislerdir. Galatasarayli olacakta belki yönetici koyu cimbomludur.
Assistanida baska takimdan olsun istemiyordur belki.
Bende sapik biseyler yazmislar sandim. Inceledim, inceledim ama bisey bulamadim..

Son düzenleme:
Ben de beşiktaşlıyım.
Beşiktaş formamı giyip mülakata gideyim bari

Uçmayı da iyi bilirim, tekme eşliğinde

Densiz kıro.

bende bu siteye üyeyim ya bide:18:

Sanırım aile şirketinin sonradan görme CEO'su.Egolar tavan yapmış yani
Ben de Galatasaraylıyım bir bayana göre aşırı derece fanatigim ki holigan filan da demişlerdi CEO beyimiz de takıntılı demek ki münakaşa yaşamak istemiyor yönetici asistanı adayıyla :)

Son düzenleme:
Uçmayı bilecek... Kendi basına kaldığında işleri idare edebilecek yani bu işi bilmesi gerek demek istiyor. Ayrıca ilanda cidden takılacak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…