- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kzlar hemen konuya gireyim gorumcemler benle durup dururken kustuler sebebini kesinlikle bilmiyorum.ilk olayi anlatayim evime gelmiyorlardi ben cooookkk israr ediyordum oyle geliyorlardi bende yurtdisinda kimsem yok onlarla arkadas dost ne bileyim bir ablam olsunlar istedim olmuyor olmuyor neyse konuya gireyim bende araiyordum gel diyorlardi bir gidiyordum ayyy isimiz cikdi acil evde ciktik ben geri don yada evi ilaclattim bizde bahcede oturuyoruz musait degiliz birgunde dedimki musaitseniz sana gelecem dedim buyuk gorumceme cok hastayim senin cocuklarla ugrasamam dedi baska zaman gel dedi bende ok dedim sonra corba yaptim tel tekrar aradim dr falan gitmisdir diye giderim geri donerim diye arayim dedim kizi acti 2 gorumcem evde cocuk sesleri kizina dedim annen nasil iyi niyeki dedi hasta corba yaptimda onu getirecekdim annem hasta degilki annemle teyzemin arkadaslari geldi oturuyoruz dedi tabiki ben soookkkkk 2 gun sonra aradi yok siz yalnis anliyorsunuz ben bilincli gelme demedim arkadaslarla digger gorumcem tesaduf gelmis falan filan yok ya niye yanlis anlayim aklimdan bile gecmedi dedi. ok bugun gelin dedi. bende baliklama ok dedim. esimle gule egleneye gittik digger gorumcemde geldi bes karis surat yaptilar yetmedi internetten oyun oynuyorlar biz yokmusuz gibi davrandilar sonra oglu geldi anne oyuncaklari ne olur cikar dayimlar birazdan gideceklermis dayim odada dedi esimle soookkkk olduk oyuncaklari saklamis benim cocuklardan
yeminle aglayacakdim esim anladi durttu sakin diye kendimi ezik hissettim kizlar esim dedi bak bunlar bizi istemiyor ne kavgalar ettim sen yanlis anliyorsun diye iyi dedi esim yasa ve gor kizlar birde millete anlatiyorlarmis kardesim ve esi yegenlerimizi gostermiyor diye daha dun cocuklarimiz ayni dershaneye gidiyor kzim halanlari gormedinmi dedim gordum birsey demedi mi dedim gordum yanlarina gittim ne var demisler onunda gucune gitmis neyse aksam kv le kpde gelmiyor ne zamandir aksam oglum internetten goruselim demis actik anne baba nasilsiniz dedim cittttt yok bende ses gitmiyor zannettim kizimi cagirdim sessizce ddimki sor bakalim babaanneyle dedene ses geliyormu kizim sordu evet dediler meger benle konusmuyorlarmis esime dedi bizde kalan esyalariniz var gelin alin almazsaniz birine verecegiz esimde verin dedi o kadar ne zoruma gitti kv dem inanisina gore gelinler cok kotu erkek cocuklarida oyle anne baba dusmani bunu kizlarinada soyleye soyleye kizlarida inandirmis kv 3 gelini var hicbiriyle konusmuyor neymis onlar domuzdan betermis simdi kizlarida benle konusmuyor kizlar ne yapayim acip tel sorayimmi ben ne yaptim size diye eee daha oncede olmustu ben gitim bak suclusun ayagimiza gelip ozur diledin dediler bu sefer evlerine gitmedip tellemi arayim ne olur bir akil verin yoksa hic aramayimmi bide unutmadan bir yerde rast geliyoruz kaciyorlar arkadaslarida esimle bana tip tip bakip surat yapiyorlar

Son düzenleme: