popüler bir site diye aldım bende ama işlerini doğru dürüst yapmıyorlar. bir çok şikayet var. neyse canım böyle kullancağım artık
Doğru diyorsun canım online alişverişler sıkıntılı olabiliyor kullan kullan güzeller gayet :)
o kadarda kötü değil ya bence kafana taktığına değmez ben nerdeyse herşeyimi netten aldım hiç bi sıkıntı yaşamadım markafonidende bolca alışveriş yaptım ama memnun kaldım farklı bi amaç için kullanabilirsin tatlım bence üzüldüğüne değmez
kötü mü canım ben çok kafama taktım bunu..
ne farkeder rengibana göree rengarenk olsun nolcakki
1 tane farklı olunca sırıtıyor onu şekerlik yapacağım :26:
tamam canımeveetttt öylede olurrr
Teşekkür ederim canım içimi ferahlattın. istersen ceyiz topiğimede beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698764
çeyizime koyacağım ama sen kötü dedin
salla kardeş yaa bunun için üzülmeye değer mi 3'ünü başka bişey için diğerinide başka bişey için kullan oldu bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bence çok kötü değiller ama yine de siz bilirsiniz markafoni falan sanal pazar olduğu için stok durumu değişebiliyor gerçekten
evet canım. hiç iade etmiyeyim değil mi ?
dondurma için falan kullanabilirsiniz bence gerek yok tabii aklınız kalıcaksa yine de iade edebilirsiniz :) Ya canınızı böyle şeylere sıkmayın allah korusun cana bişey olmasın eşya nedr ki kırlr gider bi zaman sonra ömürlük değil ya sonuçta
Tamam canım benim çok teşekkür ederimçeyizimin çoğu pembe azıcıkta mavi olsun bari
Farklılık her zaman iyidir hem daha bi sürü şey alıcaksınız bunlar gözünüze batmaz bile
Haklısın canım :) sen benim çeyizlerimi görmüş müydün? görmediysen fikrini söyler misin ? sence nasıllar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?