Kızlar şuraya bir bakın lütfen delireceğim....

popüler bir site diye aldım bende ama işlerini doğru dürüst yapmıyorlar. bir çok şikayet var. neyse canım böyle kullancağım artık

Doğru diyorsun canım online alişverişler sıkıntılı olabiliyor kullan kullan güzeller gayet :)

o kadarda kötü değil ya bence kafana taktığına değmez ben nerdeyse herşeyimi netten aldım hiç bi sıkıntı yaşamadım markafonidende bolca alışveriş yaptım ama memnun kaldım farklı bi amaç için kullanabilirsin tatlım bence üzüldüğüne değmez

tamam canım teşekkür ederim

Bence çok kötü değiller ama yine de siz bilirsiniz markafoni falan sanal pazar olduğu için stok durumu değişebiliyor gerçekten

evet canım. hiç iade etmiyeyim değil mi ?

dondurma için falan kullanabilirsiniz bence gerek yok tabii aklınız kalıcaksa yine de iade edebilirsiniz :) Ya canınızı böyle şeylere sıkmayın allah korusun cana bişey olmasın eşya nedr ki kırlr gider bi zaman sonra ömürlük değil ya sonuçta

Tamam canım benim çok teşekkür ederim çeyizimin çoğu pembe azıcıkta mavi olsun bari

Farklılık her zaman iyidir hem daha bi sürü şey alıcaksınız bunlar gözünüze batmaz bile

Haklısın canım :) sen benim çeyizlerimi görmüş müydün? görmediysen fikrini söyler misin ? sence nasıllar ?

Haklısın canım :) sen benim çeyizlerimi görmüş müydün? görmediysen fikrini söyler misin ? sence nasıllar ?

görmüştümm ve bayılmıştım desem yeridir Çok güzeller güle güle kullanın biev baharatlıklardan bende almayı düşünüyorum ama kararsızım hala :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…