Kızlar şuraya bir bakın lütfen delireceğim....

Ben kırık gelmesinden korkarken onlar farklı ürün gönderdi. bir yerde hata yapmasalar başka biryerde yapıyorlar kuzum. ama buna da şükür onlar böylede sevimliler

Ben kırık gelmesinden korkarken onlar farklı ürün gönderdi. bir yerde hata yapmasalar başka biryerde yapıyorlar kuzum. ama buna da şükür onlar böylede sevimliler

Evet aynen kuzum sen de kullandıkça hatırlarsın çeyiz hazırladığın bu günleri

Evet aynen kuzum sen de kullandıkça hatırlarsın çeyiz hazırladığın bu günleri

aynen kuzum aynen 1,5 ya da 3 yıl sonra olacak Rabbim nasip ederse düğünüm şimdiden hazırlık yapıyorum bılmıyorum erken mi ama evlenince borç ödemek istemiyorum.

aynen kuzum aynen 1,5 ya da 3 yıl sonra olacak Rabbim nasip ederse düğünüm şimdiden hazırlık yapıyorum bılmıyorum erken mi ama evlenince borç ödemek istemiyorum.

Canım daha o kadar süreniz varsa rahatlıkla çeyizini tamamlarsın borç falan da kalmaz inşallah. Ben de çeyizimin tamamını bir yılda tamamladım şuan neredeyse borçları bitmek üzere. Şuan her ne kadar gündemimde evlilik olmasa dahi en azından hayırlısıyla evleneceğim insan karşıma çıktığında bu tarz şeyler için değil de evin genel ihtiyaçları için harcamalar yaparım. Borç her halükarda ödenir biter kuzum önemli olan sevdiğin insanla birlikte huzurlu ve mutlu bir yuvanın sahibi olmak bence

Son düzenleme:

evet canım doğru söylüyorsun :)

internetten almanın tehlikeleri bunlar malesef banada nişanlım hediye almıştı ev botu.bi geldi 35 numara hediye bide sen düşün sinir olmuştum ya hemen verdim geri

internetten almanın tehlikeleri bunlar malesef banada nişanlım hediye almıştı ev botu.bi geldi 35 numara hediye bide sen düşün sinir olmuştum ya hemen verdim geri

seninki daha kötüymüş canım ya. birde hediye alıyorsun onu bari hatalı göndermeyin ya. insanlarla resmen dalga geçiyorlar bir daha asla almam

seninki daha kötüymüş canım ya. birde hediye alıyorsun onu bari hatalı göndermeyin ya. insanlarla resmen dalga geçiyorlar bir daha asla almam

aynen öyle katılıyorum.çok memnun kaldığım şeyler de var tabi ama tehlikeye atamıcağım şeyleri almıyorum ben :44: valla başına gelicek varmış derler ya bu öyle bir şey..

aynen öyle katılıyorum.çok memnun kaldığım şeyler de var tabi ama tehlikeye atamıcağım şeyleri almıyorum ben :44: valla başına gelicek varmış derler ya bu öyle bir şey..

Allah'tan benim sonradan içime sindi canım

bencede abartmaya gerek yok bir bulaşık makinesi buzdolabı değil ki ömürlük diyesin :) alt tarafı cupcake :)

:44: benmkinin anneside bana sormadan nevresim takımı almış galiba hala görmedim kesin beğenmem ben sade seviyorum o braz daha yaşlı işi şeyler benm annemde aynı mesela sevmediğim şeyler olucak illa bi şekilde aşkımda bidaha büşraya sor nasılsa o kullancak demiş ama daha görmedim bile hadi hayırlısı:26:

canım sakın baskasına hediye etme oldu mu gelen misafirlerine kullanırsın sen kullanmazsın. başkasına hediye veririrsen çok kırılır ve ayıp olur. ne güzel bak seni düşünüyor :112:

canım sakın baskasına hediye etme oldu mu gelen misafirlerine kullanırsın sen kullanmazsın. başkasına hediye veririrsen çok kırılır ve ayıp olur. ne güzel bak seni düşünüyor :112:

yok yok hayatta öle bir şey yapmam o kadar düşünmüş almış çok terbiyesizlik yapmış olurum

Canım hemen iade et bence hiç bekleme..markafoni hep yapıyor insanın hevesini kırıyo ya bende 8 li baharatlık istemistim 4 tane göndermişler snra mutfak takımım kırılmış geldi iade ettim paramı yatırdılar onlarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…