Kızlar şuraya bir bakın lütfen delireceğim....

canım sevdiceğim iade etme sonra yenisini alırız dedi. birde benim çeyizim genelde pembe ağırlıklı olduğu için bu da farklı olur diye düşündük. sarı olanı şekerlik öbürlerini baharatlık olarak kullanacağım. benimle yaşlanmayacaklar ya. ama yaptıkları hiç hoş değil. kontrol etmeleri gerekiyordu. Bir de bana markafoni stokla çalışmıyor diyorlar o zaman ne diye resimleri öyle koyuyorsun

Kuzum ben de aynısından sipariş vermiştim belki çeyiz topiğimde görmüşsündür, bana her biri farklı renk olarak gönderilmişti, sanırım senin gönderide bir hata olmuş, ben olsam iade ederdim

aynen öyle canım ama paramın üzerine yatarlar diye korkuyrum. sevgilimde iade etme 1 tanesini farklı bi amaç için kullanırsın diyor. çok mu kötüler?

hiç korma cnm ben markafoniden çok ürün aldım iadesini başarıyla yapıyorlar sana gelen fatura var oradan bilgileir gir cnm resimde görndüğü gibi gelemdi diye bi kutucuk var onu işaretle korgoya ver herhangi bi kargo parasıda vermiyrosun yanlız sana hangi kargo geldiyse onla yolla yurt içi yada aras. ver gönder 1 hafta içinde parayı hesabına aktarıyla ben öyle yaptım cnm

Kuzum ben de aynısından sipariş vermiştim belki çeyiz topiğimde görmüşsündür, bana her biri farklı renk olarak gönderilmişti, sanırım senin gönderide bir hata olmuş, ben olsam iade ederdim

bu altı yeşil olan bazı eşyalarıma uygun kuzum ondan iade etmedim. annem,sevdiceğim ve kayınvalidemde etme deyince kaldı :26:

iade etmeyeceğim canım kalsın böyle benimle yaşlanmayacaklar ya kullanırım gitsin

gönder gıtsın..takım bozuk ıdareten sarı eklenmıs gıbı veya bıkacı kırılmış gıbı görünüyor butun olarak..

içine sinmediyse iade et cnm markafoniden aldıysan sıkıntı olmadan paranı iade ediyorlar

not: ben kim miyim çeyizini markafoniden tamamlamış bir dost

Bana da kayınvalidem bunu hediye etti. Ama ben cupcake sevmediğim için arkadaşıma hediye ettim. İnşallah yokluğunu farketmez :)

Markafoni iadeler konusunda iyi diye biliyorum. Ama ben olsam uğraşmazdım. Böyle de gayet güzel. Farklı amaçlarla kullan farklı renk olanını

Bir de aklıma gelmişken anlatayım dedim. Sevdiceğim şehir dışında yaşarken (hala farklı şehirlerdeyiz ) doğumgünü için bir koli gönderdim ona. kutunun üzerine "doğumgünün kutlu olsun" gibi bir şey yazmıştım. Daha sonra ziyaretine gidince gördüm ki, yollarda o yazının altına birileri daha bir şey yazmış, kargocular galiba. Komik adamlar yahu

Eheheh :):) keske sende kalsaydı canım o sana gelmis bir hediye sonucta. kayınvaliden zevkliymiş

bence iade et aynısını yollamamışlar sonuçta paranın üstüne falanda yatmazlar merak etme ben çok fazla alışveriş yaptım o siteden hatta aynı baharatlığı bende aldım aynı şekil geldi yolla sen nasılsa aynı kampanya çıkıyo yine alırsın

Canım arkadaslarım falan iade etme diyor kalsın yensini alırım daha sonra

Teşekkürler canım kötü değil demi??

hayır bitanem neden kötü olsun ki, senin içine sindiyse sorun yok Ama benim başıma gelmiş olsaydı kesinlikle geri gönderirdim. Bu sorumsuzluğa kayıtsız kalamazdım sanırım ben

hayır bitanem neden kötü olsun ki, senin içine sindiyse sorun yok Ama benim başıma gelmiş olsaydı kesinlikle geri gönderirdim. Bu sorumsuzluğa kayıtsız kalamazdım sanırım ben

kutuların içini açıp bakmak zor geliyor anlaşılan. İlk alışverişimdi ve son olacak sanırım.

kutuların içini açıp bakmak zor geliyor anlaşılan. İlk alışverişimdi ve son olacak sanırım.

Markafoni'den kırılacak eşya almak ciddi risk. Ben iki yıl içerisinde birçok alışveriş yaptım oradan ama bu cupcakeleri sipariş ederken ciddi düşünmüştüm sağ salim elime ulaşır mı diye.. Ama hamdolsun korktuğum gibi olmadı.. Şimdi sorsan bir daha kırılacak eşya alır mıyım diye, sanmam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…