Kızlar terkedildim desteğinize ihtiyacım var !

Nese8906

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
22
0
6
35
Ankara
Diğer arkadaşlar gibi uzun uzun yazmayacağım. Çok yolunda giden bir ilişkimiz vardı. Bu sene evlenecektik. Aileleler ile tanıştık. Hatta beni sürekli sıkıştırıyordu ne zaman evleneceğiz diye ben sabret diyordum. Birgün beni terketti ben bu yaşa kadar yalnız yaşadım alışmışım yalnızlığa evlilik bana göre değil o sorumluluğu alamam dedi ve gitti. Günlerce yalvardım, ağladım. Ama baktım bir faydası yok. Çok gururlu biri biliyorsun seni merak etsem, özlesem de kolum kopsa aramam ben diğerlerine benzemem diyor. Kalbimi çok kırdı. İş yerine gittim birkaç defa dayanamadım. Orda beni sıkıştırdı hep öpmeye kalktı sarıldı. Gelme bak buraya dedi. Ne zaman yanına gitsem kendini tutamıyor mutlaka yakınlaşmaya çalışıyor sonra da bak gelmemen daha hayırlı sonra böyle daha çok üzülüyoruz yapma bunu arama beni, yanıma gelme dedi. Hala beni gördüğünde gözlerinin içi gülüyordu ve bana sana karşı hissettiğim tüm duygular hala aynı yoğunlukta dedi üstelik zaman zaman ağladığını söyledi. Onda bana ait eşyalar vardı hiçbirini atmamış. Çalıştığı yerde masasında ona yazdığım sevgi sözcükleri olan notlar bile hala duruyor ve atmama izin de vermedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evlenmek istemiyorum, ciddi ilişki bana göre değilmiş yanılmışım görüşmeyelim diyor ama bilmiyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin bana.

Son düzenleme:
Evlilik her insanın kaldırabileceği birşey değil. Kimi evlenmeden önce kimi de ne yazık ki evlendikten sonra

evliliğe uygun olmadığını anlıyor. Erkek arkadaşınız işin ciddiyetini anladığı için kaçıp kurtulmak istemiş gibi geldi bana.

Bence biraz düşünmesi için zaman tanıyın. Herşeyin hayırlısı.

Ailesi falan da çok şaşırdı. 35 yaşına gelmiş ilk defa bir kızı ailesiyle tanıştırmış. Kimse inanamadı beni terkettiğine çok seviyordu seni bizi sıkıştırıyordu istemeye gidelim diye dediler. Tamamen vazgeçmiş gibi artık benden ve bu beni öldürüyor resmen 4 gündür aramıyorum ama çok zor geçti

evlenmek istemıyo ama öpmek mıncıklamak istiyo....

bu yoruma çok güldüm ilahi

konu sahibi arkadaşım, bu adamdan hiçbir şey olmaz. gerçekten seven isteyen adam bu şekilde karaktersizce terk etmez zaten, niye kafan karışıyor ki senin? iki öpücüğüne yok sevgi dolu gözlerine vs bunlara kanma kanma! bu kadar sebepsiz yere seni terkedebiliyorsa sen daha neyin sevgisinden söz ediyosun. adama sorumluluk zor gelmiş, es kaza bununla evlensen hayatının hatası olur çünkü adamın aile kurma bilinci yok. sana iletişimini tamamen kesmeni öneririm. birden, bıçak gibi. yastıkları yumrukla ama arama. çok yaptık o hataları. küçülmekten başka bişeye yaramadı..

Biliyorum canım yeterince küçüldüm ama bir anda kestim irtibatımı zaten kendimi tutuyorum. Arkadaşlarına da mutluluk oyunu oynuyorum resmen. İyiyim herşey yolunda sıkıntı yok diyorum ki ona gidip böyle söylesinler diye resmen hayatımı mahvetti.

kan kussan da kızılcık şerbeti içtim diyceksin bu gibi durumlarda. bu arada şunu söyleyeyim, yapılan istatistiklere göre terk eden erkeklerin yüzde 90 ı dönüyor ya da bir şekilde arayıp pişmanlığını dile getiriyormuş. tabii yüzde onluk vicdansız grup hariç. içini rahat tut ve yoluna devam etmeye çalış. kimse kolay unutulmuyor biliyorum, ama nasılsa alışacaksın..

Hiç döneceğini sanmıyorum normal bir ayrılık yaşamadık ayrıca iş işten geçtikten sonra dönmesinin ne anlamı var ki? Erkekleri anlamak gerçekten imkansız

slm burda yenıyım nerden konu acıcam bılemedım..buraya yazmayı uygun gordum..bu arada nerden konu acıp yazıcagımıda yazarsanız sevınırım...bende terkedıldım..gorucu usuluyle baslayan ama sonrasında gorucu usuluyle alakası olmayan bı ılıskımoldu 3 ay once..hersey superdı..cok ıyı anlasan bır cıft olduk..bana sen bana bı omur lazımsın dıyordu..her gece evımın onune gelırdı arabayla camdan benım orda oldugumu hıssetmek bıle ıyı gelıyo dıyordu..ama bı anda ben ıstemıyorum dedı ve ayrıldı benden..sonrasında yıne gorustuk..bı bahaneyle msj attım aradı geldı aldı benı gezdık yıne ıyıydık..sonra yıne yapamam dedı..ertesı hafta yıne aradım yıne gorustuk..sen benım kaderımı degıstırcen dedı..sonra ertesı gun yıne yapamam dedı...belkı sacma gelıcek sıze ama ılk defa hocaya gıttım onun ıcın ve ona bırının buyu yaptıgını aklını karıstırdıgını soyledı hoca..kandılde aradım onu oylesıne arama benı dedı bı daha gorusmeyelım..baskasıyla gorusuyorum dedı...bu gorustugude eskıden tanısıtıgı bırıymıs..bu kızmı ona bısey yaptıda ayrıldık bız..cok kotuyum herkes ıyı gozukmuyosun dıyor..ılk goruste asık oldum ben ona oda bılıyor bunu soylemıstım..delı gıbı onu ıstıyorum..telefonumu engellemıs arayamıyorum artık..ısyerıne falan gıtsem nolur...cok caresızım yatıyorum kalkıyorum o var aklımda..onu gerı kazanmak ıcın napmalıyım....

Canım benim ben iş yerine de gittim inan birşey değişmiyor. Unutmaya çalışmaktan başka çare yok. Sessizce bekliyorum bu sıralar döneceğini sanmıyorum. Onun yakın arkadaşı bile bana önüne bak artık arkana bakma diyor. Tüm erkeklerin canı cehenneme

kımseyı ayıplamamak lazımmıs..bu yasımda ılk defa boyle bısey yasıyorum..daha once hıc boyle olmamıstım..bu naptı bana anlamıyorum..ama unutmak cok zorrr..bı ınsanı sevmek 3 sn alırken unutmanın uzun zaman alması ne berbat bı durum..keske tersı olsaymıs..gururum desen yerlerde artık ama belkı gıderım bu hafta bılmıyorum ama..olmasa bıle bı umut durtuyo ınsanı yınede..

Elbette karışamam hayatına canım ama bana kalırsa gitme ben bin pişmanım gittiğime inan. Gözünde iyice küçülüyorsun onlar bundan anlamıyorlar. Canımı sıkan şey çevresindeki kimse çalışanları falan ayrıldığımızı bilmiyor söylememiş herkes hala yenge diyor o daha da çok canımı yakıyor. Gittim ve bana yine arama beni, gelme buraya dedi daha çok üzüldüm.

aslında haklısınız..gıtsemde bısey degısmıycek..egosunu tavan yaptırcam olan bana olcak..aynen banada tekrar arama benı dıycek evet haklısınız gıtmemek en ıyısı...bıde unutabılsek bır an once..onlar hayatlarına devam ederken bız onlar ıcın napabılırımde doner dıye dusunuyoruz..adalete bak...

tatlım benımkı pazar gunu konustugumda hayatımda bırı var arama benı dedı ıste...ne kadar dogru bılmıyorum yaa...eskı bı kız dedı hatta...umarım bızden beter olurlar...kımse yasattıgını yasamadan gıtmıyor bu hayattan...ama hala donse hıcbısey olmamıs gıbı yıne severım onu...

ıs yerıne gıdene kadar bısey senıde durttu mu gıt nolur dıyee...benı durten bısey var ıste sımdı ıcımde..seytan dıyokı pzt kalk gıt sassın kalsın oyleceee

Aynısını yaptım hemde 1 defa da değil 3-4 defa gittim yanına beni görünce gözlerinin içi güldü hatta anlamlı anlamlı bakıştık zaman zaman sonra çalışanları gitti konuşmaya başladık. Neden geldin gelme buraya artık, arama beni bir daha asla olmayacağız ne istiyorsun benden dedi öylece kalakaldım. İnan hepsi boş bir kere kafasına koyduysa gitmeyi gidiyorlar canım sadece biz kendimizi küçültüp, güçsüzlüğümüzü belli ediyoruz. Gitme hatta iletişimi kopar aramamaya çalış biliyorum zor benim tam 6 gün oldu aramıyorum, sormuyorum ve merak etse bile beni aramayacağını da biliyorum ama olsun en azından güçlü duruyorum onun karşısında.

o guc bende yok ıste ona karsı cok zayıfım..benı tlfnnda engelledıgı halde hala ısrar edıyorum..ılk defa kendımı boyle buluyorum..ben bıle sasırıyorum yaptıklarıma..ıs yerıne hıc gıtmedım ben..daha oncesınde gelsem olur mu dıyodum gel tabı dıyodu..aksam ıs cıkısı gıbı denk getırsem dıye dusunuyorum kendımce bılıyorum karsısında degerımı ıyıce kaybedıcem ama bı soz var ya bı kadına yapıcaklarını ancak gecıktırebılırsınız..kafasına koyduysa yapar dıye aynen o mısal yapasım var..ona bagırıp bagırıp ıcımı dokesım var..ama ıste ters tepmesınden korkuyorum bakalım durdurabılırsem kendımı gıtmesem daha ıyı ama ınsallah gıtmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…