Erkek arkadaşımla daha önce romantik biri olmadığı için (çiçek almadığı not yazmadığı gibi durumlar için ) çok kez tartıştık, bugün telefonunda bir şeye bakarken bir çiçekçi ile konuşmasına denk geldim ve eski sevgilisine gönderdiği çiçekleri ve yazdığı notları fln gördüm bana ben öyle biri değilim diyen adam kıza çiçek seçiyor şiirler yazıyor , kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten
Kurşun atsaydın beeeeTeselli değil de akıl vereyim.
Ayrılman çok mantıklı olacak.. Hem sevgilin için hem de senin içinOnun gözünde değersizsin, hatta masrafsın.
Muhtemelen sana o kisiye verdigi kadar deger vermiyor. Bunun bir cozumu var mi bilemedimErkek arkadaşımla daha önce romantik biri olmadığı için (çiçek almadığı not yazmadığı gibi durumlar için ) çok kez tartıştık, bugün telefonunda bir şeye bakarken bir çiçekçi ile konuşmasına denk geldim ve eski sevgilisine gönderdiği çiçekleri ve yazdığı notları fln gördüm bana ben öyle biri değilim diyen adam kıza çiçek seçiyor şiirler yazıyor , kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten
Ama öyle. Ayrıl sen ayrıl bizi dinleO yorumdan sonra çok gerekli gıızaaa
Muhtemelen sana o kisiye verdigi kadar deger vermiyor. Bunun bir cozumu var mi bilemedimsen tartissan bile icinden gelerek yapmadiktan sonra ne anlami var
evet idam fln mı edilmeliyim anlamadımVe sen bu ilişkiye devam mi ediyorsun ?
Evet bana da daha önce 2-3 defa almıştı ama içinden geldiği için değildi …Muhtemelen sana o kisiye verdigi kadar deger vermiyor. Bunun bir cozumu var mi bilemedimsen tartissan bile icinden gelerek yapmadiktan sonra ne anlami var?
Ne kadar komiksinizO yorumdan sonra çok gerekli gıızaaa
Boş boş yalvardı iki saatEe ne açıklama yaptı
ÖyleyimNe kadar komiksiniz
Durumun maddiyatla uzaktan yakından ilgisi yok maalesef maddi durumu iyi seviyede ve para harcarken genel olarak rahat bana karşı da kendi deTeselli değil de akıl vereyim.
Ayrılman çok mantıklı olacak.. Hem sevgilin için hem de senin içinOnun gözünde değersizsin, hatta masrafsın.
kızla 3 yıldır berabermiş ayrıldıktan 3 ay sonra biz tanıştık 1 yıl oldu bizim da evlenmek istiyor benden bağımsız bir şekilde yani demek istediğim şu hayatında evlilik istiyor biz de o yolda ilerliyoruz genel olarak ama bugün duygusal anlamda çok yıprandım , romantik bir ilişkinin içinde değilim karşımdaki genel olarak beni koruyup kollar ihtiyaçlarıma koşar ama kendimi duygusal olarak çok aç hissediyorum ve bugün gördüklerim çok kırdı ya kalbimi deminden beri okuyorum insanlar dalga geçmiş daha da sinirim bozulduBirine yapmış boşa gittiğini düşünmüş sana yapmamak için böyle şeyleriN adamı değilim demiş . Herseyden önce yalan var
Doğrular acıtır. Duygusal açlığınızı gideremeyen biriyle evlilik yolunda size hayırlısını diliyorum.Durumun maddiyatla uzaktan yakından ilgisi yok maalesef maddi durumu iyi seviyede ve para harcarken genel olarak rahat bana karşı da kendi de
kızla 3 yıldır berabermiş ayrıldıktan 3 ay sonra biz tanıştık 1 yıl oldu bizim da evlenmek istiyor benden bağımsız bir şekilde yani demek istediğim şu hayatında evlilik istiyor biz de o yolda ilerliyoruz genel olarak ama bugün duygusal anlamda çok yıprandım , romantik bir ilişkinin içinde değilim karşımdaki genel olarak beni koruyup kollar ihtiyaçlarıma koşar ama kendimi duygusal olarak çok aç hissediyorum ve bugün gördüklerim çok kırdı ya kalbimi deminden beri okuyorum insanlar dalga geçmiş daha da sinirim bozuldu
Senınle bir evlılık yapar bunu görev edinir ekmek su getirir ama bi çiçek getirmez işteDurumun maddiyatla uzaktan yakından ilgisi yok maalesef maddi durumu iyi seviyede ve para harcarken genel olarak rahat bana karşı da kendi de
kızla 3 yıldır berabermiş ayrıldıktan 3 ay sonra biz tanıştık 1 yıl oldu bizim da evlenmek istiyor benden bağımsız bir şekilde yani demek istediğim şu hayatında evlilik istiyor biz de o yolda ilerliyoruz genel olarak ama bugün duygusal anlamda çok yıprandım , romantik bir ilişkinin içinde değilim karşımdaki genel olarak beni koruyup kollar ihtiyaçlarıma koşar ama kendimi duygusal olarak çok aç hissediyorum ve bugün gördüklerim çok kırdı ya kalbimi deminden beri okuyorum insanlar dalga geçmiş daha da sinirim bozuldu
Bence direkt değer vermiyor. Erkekler sevince kul köle oluyorlar çünkü. Bir çiçeği çok gören adam ne seviyordur ne bir şey.Birine yapmış boşa gittiğini düşünmüş sana yapmamak için böyle şeyleriN adamı değilim demiş . Herseyden önce yalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?