Kızlar teselliye ihtiyacım var

Birine yapmış boşa gittiğini düşünmüş sana yapmamak için böyle şeyleriN adamı değilim demiş . Herseyden önce yalan var
Evet yalan gerçek işin sinir bozucu yanlarından biri ama dürüst olmak gerekirse ben ona değil bana karşı olan tavrına kırıldım , kendimi buna değer görmedi mi acaba diye üzüyorum dünden beri

Bana verdiğiniz cevapları alıntı yapamadım ben sevilmediginizi düşünmüyorum onunla bu konuyu konuşun lütfen diyorum
Konuştuk lütfen bunları kafana takma seni istemesem neden seninle evlenmek isteyeyim vs gibi şeyler söyledi 4-5 sayfa mesaj atmış özür dilerim seni üzdüysem tarzında ama taktım mı takıyorum ben biraz maalesef

Evet kırılırım fakat içime atmam soruna burada çözüm aramam önce onunla konuşur sonra gidişata bakar ve karar veririm Buraya bitirir eminsem gelir yazarım.Neden üyeler değerli fikirler güzel fakat kırgınlık anlatıldıkça çoğalır birikir taşar patlar .Sonuçta istemediğim tam emin olmadığım bir krize neden olabilir .Önce kırıldığım insanla sevdiğim değer verdiğim insanla konuşurum

Dünden beri konuştuk bir çok kez gördükten yarım saat sonra yalnız kalınca direkt açtım konuyu ama dün öyle bir noktaya geldim ki başkasından bir şey duymak paylaşmak istedim

Kendinizde biraz takintiliyim demişsiniz bilemiyorum ben hala size değer vermediğini düşünmüyorum siz bilirsiniz ilişki sizin kararda sonucuda

Fazla duygusal yaklaşıp hata yapmak istemiyorum dışardan bir gözle olay nasıl görünüyor duymak istedim

Fazla duygusal yaklaşıp hata yapmak istemiyorum dışardan bir gözle olay nasıl görünüyor duymak istedim
Dışardan göz bir yere kadar ben eşim bana çiçek almıyor diye eskiden falancaya almış basmakalıp sözler yazmış diye pek kirilmam odunum belki ben bilemiyorum ben başka şeylere bakıyorum hareketlere benim için katlandiklarina sağlam duruşuna ona sırtımı yaslamaya tabiki bir gülücük bir öpücük hiç olmadık yerde güzel bir bakış benim için tüm şiirlerden şarkılardan geçmişten ve dünyanın tüm ölü güllerinden ( çiçek koparilinca ölür) daha değerli .

Evet yalan gerçek işin sinir bozucu yanlarından biri ama dürüst olmak gerekirse ben ona değil bana karşı olan tavrına kırıldım , kendimi buna değer görmedi mi acaba diye üzüyorum dünden beri
Bilmiorum yani yalan varken değer meğer düşünmezdim ben . Değer veren zaten yalan söylemez çiçek böcek sonraki mesele

Eski sevgilisi kesin bunu aldattığı için psikolojik olarak sana da aynısını davranırsa hediye şiir çiçek alırsa sende aldatıcağını düşünüyor bence . Yada seni cepte görüyor almasamda olur diyor her türlü toksit bir ilişki olucakce ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…