Evet yalan gerçek işin sinir bozucu yanlarından biri ama dürüst olmak gerekirse ben ona değil bana karşı olan tavrına kırıldım , kendimi buna değer görmedi mi acaba diye üzüyorum dünden beri
Konuştuk lütfen bunları kafana takma seni istemesem neden seninle evlenmek isteyeyim vs gibi şeyler söyledi 4-5 sayfa mesaj atmış özür dilerim seni üzdüysem tarzında ama taktım mı takıyorum ben biraz maalesef
Keşke bunlar olacağına bana kendi düşünüp de 2 dal çiçek alsaydı diyorum ben hayatımdaki adamın evlenmeyi mantıklı bulduğunu sevdiği ama aşık olmadığı insan olduğumu düşünüyorum. Telefonu hep ortadadır rahatça her şeyine bakarım bugüne kadar herhangi birine yan gözle baktığını görmedim yakışıklı uzun boylu efendi bir insan ama kendimi gerçek anlamda duygusal açıdan aç hissediyorum
Evet gerçekten seviyorum şimdiye kadar hayatıma giren en mantıklı insan tavır olarak da maalesef günümüz erkeklerinin çok kötü özellikleri var bir çok açıdan sıyrılıyor o kesimden bu da benim sevgimi mantığımla destekliyor , bana karşı romantik olmayışını kafaya çok takıyordum ben zaten ama dün o çiçekçi ile mesajlarını görünce kıza 50 tane lila gül şiir vs ya insan kırılıyor anlarsınız siz de kadınsınız
Evet kırılırım fakat içime atmam soruna burada çözüm aramam önce onunla konuşur sonra gidişata bakar ve karar veririm Buraya bitirir eminsem gelir yazarım.Neden üyeler değerli fikirler güzel fakat kırgınlık anlatıldıkça çoğalır birikir taşar patlar .Sonuçta istemediğim tam emin olmadığım bir krize neden olabilir .Önce kırıldığım insanla sevdiğim değer verdiğim insanla konuşurum
Evet kırılırım fakat içime atmam soruna burada çözüm aramam önce onunla konuşur sonra gidişata bakar ve karar veririm Buraya bitirir eminsem gelir yazarım.Neden üyeler değerli fikirler güzel fakat kırgınlık anlatıldıkça çoğalır birikir taşar patlar .Sonuçta istemediğim tam emin olmadığım bir krize neden olabilir .Önce kırıldığım insanla sevdiğim değer verdiğim insanla konuşurum
Dünden beri konuştuk bir çok kez gördükten yarım saat sonra yalnız kalınca direkt açtım konuyu ama dün öyle bir noktaya geldim ki başkasından bir şey duymak paylaşmak istedim
Konuştuk lütfen bunları kafana takma seni istemesem neden seninle evlenmek isteyeyim vs gibi şeyler söyledi 4-5 sayfa mesaj atmış özür dilerim seni üzdüysem tarzında ama taktım mı takıyorum ben biraz maalesef
Dışardan göz bir yere kadar ben eşim bana çiçek almıyor diye eskiden falancaya almış basmakalıp sözler yazmış diye pek kirilmam odunum belki ben bilemiyorum ben başka şeylere bakıyorum hareketlere benim için katlandiklarina sağlam duruşuna ona sırtımı yaslamaya tabiki bir gülücük bir öpücük hiç olmadık yerde güzel bir bakış benim için tüm şiirlerden şarkılardan geçmişten ve dünyanın tüm ölü güllerinden ( çiçek koparilinca ölür) daha değerli .
Evet yalan gerçek işin sinir bozucu yanlarından biri ama dürüst olmak gerekirse ben ona değil bana karşı olan tavrına kırıldım , kendimi buna değer görmedi mi acaba diye üzüyorum dünden beri
Erkek arkadaşımla daha önce romantik biri olmadığı için (çiçek almadığı not yazmadığı gibi durumlar için ) çok kez tartıştık, bugün telefonunda bir şeye bakarken bir çiçekçi ile konuşmasına denk geldim ve eski sevgilisine gönderdiği çiçekleri ve yazdığı notları fln gördüm bana ben öyle biri değilim diyen adam kıza çiçek seçiyor şiirler yazıyor , kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten
Eski sevgilisi kesin bunu aldattığı için psikolojik olarak sana da aynısını davranırsa hediye şiir çiçek alırsa sende aldatıcağını düşünüyor bence . Yada seni cepte görüyor almasamda olur diyor her türlü toksit bir ilişki olucakce ayrıl