- 4 Eylül 2025
- 22
- 15
- 3
- 23
sevilmiyorsun.Erkek arkadaşımla daha önce romantik biri olmadığı için (çiçek almadığı not yazmadığı gibi durumlar için ) çok kez tartıştık, bugün telefonunda bir şeye bakarken bir çiçekçi ile konuşmasına denk geldim ve eski sevgilisine gönderdiği çiçekleri ve yazdığı notları fln gördüm bana ben öyle biri değilim diyen adam kıza çiçek seçiyor şiirler yazıyor , kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten
Artık ne yapmak isterse kendı bilir . Senı sevıyorum demenın birçok yolu var . Çiçek almasın eyvallah amaBence direkt değer vermiyor. Erkekler sevince kul köle oluyorlar çünkü. Bir çiçeği çok gören adam ne seviyordur ne bir şey.
Konu sahibi yerinde olsam bu tartışmanın üzerine hiçbir açıklama yapmadan çat diye engeller önümdeki adaylara konsantre olurum.
O kız aşık olup sevdiği siz seçtiği kişisiniz anladığım kadarı ile. Muhtemelen i eski lişkinin temel.motivasyonu kalbi, onun peşinden gitti. Sizinle aklı ile hareket ediyor. Yani canı yandığı için kendine göre bir evlenilicek kız figürü tasarlamis aklında siz de ona tam uyan bir karaktersiniz eminim. Sizi tanımıyorum ama hayatındaki insana karşı alttan alan, pozitif uyumlu biri oldugunuza kalıbını basarim ve gene eminim eski kız arkadaşı ile karakter olarak çok farklisinizdir.Durumun maddiyatla uzaktan yakından ilgisi yok maalesef maddi durumu iyi seviyede ve para harcarken genel olarak rahat bana karşı da kendi de
kızla 3 yıldır berabermiş ayrıldıktan 3 ay sonra biz tanıştık 1 yıl oldu bizim da evlenmek istiyor benden bağımsız bir şekilde yani demek istediğim şu hayatında evlilik istiyor biz de o yolda ilerliyoruz genel olarak ama bugün duygusal anlamda çok yıprandım , romantik bir ilişkinin içinde değilim karşımdaki genel olarak beni koruyup kollar ihtiyaçlarıma koşar ama kendimi duygusal olarak çok aç hissediyorum ve bugün gördüklerim çok kırdı ya kalbimi deminden beri okuyorum insanlar dalga geçmiş daha da sinirim bozuldu
Evet , anlattığınız gibi gözündeki evlenilecek kız profiliyim ben . Gerçek anlamda güzelim, iyi bir bölümden mezun oldum , düzgün giyinirim oturup kalkmayı nerede nasıl davranacağımı bilirim . Eski kız arkadaşı da güzel bir kızdı ancak çok açık giyinirdi , alkol alır rahat gezmek isterdi . Ailesi muhafazakar erkek arkadaşımın, kendisi de yarı muhafazakar diyebilirim, ailesi kadar katı değil. Anlattıklarınızın farkındayım, bununla alakalı polemiğe de girdik daha önce , ona sorarsanız bana çok aşık benim için ölür, onun aşkının ne olduğunu nasıl belli ettiğini o kıza karşı tavırlarından yeni öğrendim maalesef bana karşı duyduğu sevgiyi merhameti aşkı sanıp kendimi kandırıyormuşumO kız aşık olup sevdiği siz seçtiği kişisiniz anladığım kadarı ile. Muhtemelen i eski lişkinin temel.motivasyonu kalbi, onun peşinden gitti. Sizinle aklı ile hareket ediyor. Yani canı yandığı için kendine göre bir evlenilicek kız figürü tasarlamis aklında siz de ona tam uyan bir karaktersiniz eminim. Sizi tanımıyorum ama hayatındaki insana karşı alttan alan, pozitif uyumlu biri oldugunuza kalıbını basarim ve gene eminim eski kız arkadaşı ile karakter olarak çok farklisinizdir.
Yillar önce bir.muvekkilin basına gelen bir olay anlatmıştım burada. Kadının kocası yıllarca durumları iyi olmasına ve kadında çalışmasına ve çok istemesine ragmen bir pırlanta yüzük almamış, taşa o kadar para mı verilir boşa masraf, satmak zorunda kalsan diye. Yatırımlık bilezik falan alıp durmuş. Kadında huzuru bozulmasın diye ses çıkarmamış. Sonra aldatildigini ve adamın metresine bırak pırlanta yüzüğü, pırlanta set aldığı faturalar ile öğrendi. Kadini aldatilmaktan daha çok o set almasini öğrenmesi yıkmisti. Çünkü adam metresini mutlu etmek istediği kadar senelerini ona veren kadını mutlu etmeyi onemsememisti. Aklıma bu örnek geldi.
Bırak bu adamı, bir adam bir kadını nasıl mutlu edeceğini bilmesine ve imkanı olmasına rağmen yapmıyorsa yani seni buna değer görmüyorsa gerçekten aşık falan değildir. Asla kimse için daha azı ile yetinme. Sen değerlisin bunu unutma. Kimsenin geçmiş iliskisinde yaşadığı şeyi sana fatura etmesine de izin verme. O kıza yapmasına rağmen ayrıldı diye sen neden çiçek almak, romantik sürprizler yapıp güzel notlar alma şansını kaybedersin.
Hayatta geçmiş ilişkilerinin acısını yenisinden çıkaran insanlar toksiktir ve gerçekten aşık falan değildir. Çünkü gerçekten aşık olan insanın temel motuvasyonu hayatındaki insanı mutlu etmektir. Hayatındaki insan çiçekle mutlu oluyorsa aman öncekine aldık da ne oldu diye almaktan vazgeçmez yani. Bu adam sana aşık falan değil. Sadece senin evlenilecek biri olduğunu düşünmüş.
Valla dediğim gibi asla daha azı ile yetinmeyin. Hayattaki istek ve beklentileriniz den de karşınızdaki insan için vazgeçmeyin. Şu saatten sonra kapınıza kamyonla gul getirse kıymeti yok çünkü içinden gelerek yapmamış olacak.Evet , anlattığınız gibi gözündeki evlenilecek kız profiliyim ben . Gerçek anlamda güzelim, iyi bir bölümden mezun oldum , düzgün giyinirim oturup kalkmayı nerede nasıl davranacağımı bilirim . Eski kız arkadaşı da güzel bir kızdı ancak çok açık giyinirdi , alkol alır rahat gezmek isterdi . Ailesi muhafazakar erkek arkadaşımın, kendisi de yarı muhafazakar diyebilirim, ailesi kadar katı değil. Anlattıklarınızın farkındayım, bununla alakalı polemiğe de girdik daha önce , ona sorarsanız bana çok aşık benim için ölür, onun aşkının ne olduğunu nasıl belli ettiğini o kıza karşı tavırlarından yeni öğrendim maalesef bana karşı duyduğu sevgiyi merhameti aşkı sanıp kendimi kandırıyormuşum
Seven kişi karşısındakini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Yapmıyorsa sevmiyordur. Eski sevgilisini sevmiş ve değer vermiş.Erkek arkadaşımla daha önce romantik biri olmadığı için (çiçek almadığı not yazmadığı gibi durumlar için ) çok kez tartıştık, bugün telefonunda bir şeye bakarken bir çiçekçi ile konuşmasına denk geldim ve eski sevgilisine gönderdiği çiçekleri ve yazdığı notları fln gördüm bana ben öyle biri değilim diyen adam kıza çiçek seçiyor şiirler yazıyor , kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten
Konu sahibinin takıldığı nokta mesajların durması değil ki.Yani bazen o kadar umutumuzda olmazki eski silmeyizunutabiliriz bile ciddiyim ben bu konuda bı kere tattistigim eski bir kız arkadaşımın bana yolladığı mesajlar mesaj kurumda kalmış belli süre hatta bekarken dikkat etmeyip unutup silmedigim şeyler oluyordu ne var bunda .Hayatımdan silmisim orda dursa ne olur silinir yani ben bunlara mana yuklemiyorum sevgilinizde aşırı takık duygusal geçmişte yaşayan tip degilse
Özür dilerim sanırım konu sahibinin yakın arkadaşınız peki de ciddiyiz diyor sevdiğinde çok bariz konu sahibinin karşısındaki adam onu mutlu ediyorsa oturur onunla konuşur taleplerini söyler onunla ciddi olan ve evlenme fikrinde olan adamla kalbi mantığı evet diyorsa ömrünü paylaşır.Belkide adam romantik jestlerden çok gerçeğini bu ilişkiye adayarak daha mutlu olacağını düşünüyor.Bunlar bilinmez tabiki telefonuna baktım bunları gördüm diyebilirim diyemezmi.Sevgi çok kolay bulunup tek hareketle sonlanmaz özellikle böyle konularda .Evet benim için eski çöptür benim içinde birşeyler yapar kendi adıma genele bakarım şîiri kendimi yazmış sanki basmakalıp sözler her yerde var Belkide eski insan çicek al çicek al diye darlayan bir tipti bilememKonu sahibinin takıldığı nokta mesajların durması değil ki?
Hayatındaki adam konu sahibine çiçek almak romantik sözler yazmak gibi şeyleri gereksiz gibi gördüğünü soylemis, konu sahibinin hoşlandığını bilmesine rağmen ama mesajlari gördüğünde sevgilisinden talep edip gereksiz ben öyle biri değilim dediği tüm romantik jestleri eski kız arkadaşına fazla fazla yaptığını görmüş.
Kızlar evet taktığım şey o jestlerin bana yapılmıyor olması dürüst olmak istiyorum size tam anlamıyla gönlümce para harcıyorum o konuda hiçbir sorunumuz yok benden bir şey esirgediği de yok ama benim gözüme batan kendisi düşünüp hiçbir şey yapmıyor mesela ben bir şey mi beğendim al kartımdan veya düzenli olarak zaten bana hatrı sayılır bir miktarda para veriyor, ama açıkçası bunların hiçbiri beni mutlu etmiyorÖzür dilerim sanırım konu sahibinin yakın arkadaşınız peki de ciddiyiz diyor sevdiğinde çok bariz konu sahibinin karşısındaki adam onu mutlu ediyorsa oturur onunla konuşur taleplerini söyler onunla ciddi olan ve evlenme fikrinde olan adamla kalbi mantığı evet diyorsa ömrünü paylaşır.Belkide adam romantik jestlerden çok gerçeğini bu ilişkiye adayarak daha mutlu olacağını düşünüyor.Bunlar bilinmez tabiki telefonuna baktım bunları gördüm diyebilirim diyemezmi.Sevgi çok kolay bulunup tek hareketle sonlanmaz özellikle böyle konularda .Evet benim için eski çöptür benim içinde birşeyler yapar kendi adıma genele bakarım şîiri kendimi yazmış sanki basmakalıp sözler her yerde var Belkide eski insan çicek al çicek al diye darlayan bir tipti bilemem
Keşke bunlar olacağına bana kendi düşünüp de 2 dal çiçek alsaydı diyorum ben hayatımdaki adamın evlenmeyi mantıklı bulduğunu sevdiği ama aşık olmadığı insan olduğumu düşünüyorum. Telefonu hep ortadadır rahatça her şeyine bakarım bugüne kadar herhangi birine yan gözle baktığını görmedim yakışıklı uzun boylu efendi bir insan ama kendimi gerçek anlamda duygusal açıdan aç hissediyorumÖzür dilerim sanırım konu sahibinin yakın arkadaşınız peki de ciddiyiz diyor sevdiğinde çok bariz konu sahibinin karşısındaki adam onu mutlu ediyorsa oturur onunla konuşur taleplerini söyler onunla ciddi olan ve evlenme fikrinde olan adamla kalbi mantığı evet diyorsa ömrünü paylaşır.Belkide adam romantik jestlerden çok gerçeğini bu ilişkiye adayarak daha mutlu olacağını düşünüyor.Bunlar bilinmez tabiki telefonuna baktım bunları gördüm diyebilirim diyemezmi.Sevgi çok kolay bulunup tek hareketle sonlanmaz özellikle böyle konularda .Evet benim için eski çöptür benim içinde birşeyler yapar kendi adıma genele bakarım şîiri kendimi yazmış sanki basmakalıp sözler her yerde var Belkide eski insan çicek al çicek al diye darlayan bir tipti bilemem
Evet gerçekten seviyorum şimdiye kadar hayatıma giren en mantıklı insan tavır olarak da maalesef günümüz erkeklerinin çok kötü özellikleri var bir çok açıdan sıyrılıyor o kesimden bu da benim sevgimi mantığımla destekliyor , bana karşı romantik olmayışını kafaya çok takıyordum ben zaten ama dün o çiçekçi ile mesajlarını görünce kıza 50 tane lila gül şiir vs ya insan kırılıyor anlarsınız siz de kadınsınızÖzür dilerim sanırım konu sahibinin yakın arkadaşınız peki de ciddiyiz diyor sevdiğinde çok bariz konu sahibinin karşısındaki adam onu mutlu ediyorsa oturur onunla konuşur taleplerini söyler onunla ciddi olan ve evlenme fikrinde olan adamla kalbi mantığı evet diyorsa ömrünü paylaşır.Belkide adam romantik jestlerden çok gerçeğini bu ilişkiye adayarak daha mutlu olacağını düşünüyor.Bunlar bilinmez tabiki telefonuna baktım bunları gördüm diyebilirim diyemezmi.Sevgi çok kolay bulunup tek hareketle sonlanmaz özellikle böyle konularda .Evet benim için eski çöptür benim içinde birşeyler yapar kendi adıma genele bakarım şîiri kendimi yazmış sanki basmakalıp sözler her yerde var Belkide eski insan çicek al çicek al diye darlayan bir tipti bilemem
Teşekkür ederim yorumun içinsevilmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?