Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Merhaba canım benimde cuma transferim yapıldı ama sanki adet olacakmış gibiyim hiç test yapmadım yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Kuzum merhaba valla ben halen bekliyorum test yapan arkadaşlar var burda takip ediyorum olumlu olumsuz çıkan var kaset test yapıyorlar genelde çok erken olduğu için ben şimdi olumsuz olursa çok modum düşer ztn çok stresliyim cumasrtesi kan testi vericem bekliyorum bende de göğüsler de hassasiyet var mesela şuan için hafif kasik ağrısı var ama olmaması da olumsuz anlamına gelmiyomus modum dusmez dersen yarın kaset test yap kuzum silik çizgi görenler var nasılsın bu arada

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi transfer oldum acaba bebeğin tutunması için ananas yesem bisey olur mu?
Canım ananas muhtelifli bir konu. Tutunmasını sağlıyor diyenler de var düşmesine sebep olur diyenler de var En iyisi avokado ve kabak çekirdeği yemek ikisi de kesin tutunmayı kolaylaştırıyor

Canım bende de göğüs hassasiyeti yok ama kasıkta hafif ağrı sırt ağrısı az var erken gebelik testi aldım ama dediğin gibi yarın yapmayı planlıyorum ama bende senin gibi çok stresliyim sen nerde yaptırdın transferi

Benım doktorum 14. Gün test vermeye gelceksin dedi,16 agustosta transferim oldu 30 agustosta test dedi,acaba kesin net sonuç için mi ,bakıyorum herkes daha erken test veriyo,benimde 4/5 gündür adet sancısı gibi agrılarım oluyo ,evde test yapsammı diye düşünüyorum sonra vazgecıyorum erkendir henüz diye,salıya kadar beklemek gercekten zor,hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah,gebeliklerimizi doğumumuzu konuşuruz

Merhabalr benim doktorumda 14. Gün teste çağırdı bende 17 sinde transfer oldum 31 inde teste gel dedi genel olarak hep 12 günde çağırıyorlar inşallah pozitif sonucunu görürüz hepimiz senin kaçıncı gün tek embriyomu transfer edildi

Bende kuzum inan ilaç yan etkisi mi acaba diye düşünüyorum bir yandan herşey aklıma geliyor ne bilim. Canım ben Kayseri de oldum sen nerde oldun.

Benim yaş 35 olduğu için 2 embriyo transfer oldu,h.sonu belkı dayanamayıp evde test yaparım

Bende kuzum inan ilaç yan etkisi mi acaba diye düşünüyorum bir yandan herşey aklıma geliyor ne bilim. Canım ben Kayseri de oldum sen nerde oldun.
Ben Ankarada yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezinde oldum 5. Gün embriyosu tutmaması için hiçbir neden yok dedi doktorumuz ama çok korkuyorum tutmadıysa diye

Ben Ankarada yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezinde oldum 5. Gün embriyosu tutmaması için hiçbir neden yok dedi doktorumuz ama çok korkuyorum tutmadıysa diye
Aynısını bana da 5.gun embriyosu kalite güzel dedi kağıt uzerinde herşey çok güzel hiç bir sorun yok dedi avuç avuç ilaç alıyoruz beslenmeye dikkat ediyoruz gerisi rabbime kaldı kuzum bilmiyorum içim de olumlu hisler ama çok stresl bir insanım eşim le tartıştım oda çok dik kafalı kendini tutamıyor tek korkum o kasılma ve uzulmelerim inşallah kendimi suçlamam sonrasında ve de eşimi

Bende çok stresli biriyim biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahi her evde var canım ben ilk gün bile çok gerildim eşlerimiz de aynı galiba sen test yapacak mısın

Benim yaş 35 olduğu için 2 embriyo transfer oldu,h.sonu belkı dayanamayıp evde test yaparım
Benim yaşım 28 iki tane embriyom vardı transfer günü embriyolok ikisinide koyalımmı dedi bizde sakıncası yoksa koyalım dedik doktorumuzdan da onay geldi ve ikisinide koydular hamile kalma şansı daha yüksek dedi ve ikiz olma ihtimali yüksek ikiside tutarsa inşallah tutunuz benim 3. Gün embriyosu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım ananas muhtelifli bir konu. Tutunmasını sağlıyor diyenler de var düşmesine sebep olur diyenler de var En iyisi avokado ve kabak çekirdeği yemek ikisi de kesin tutunmayı kolaylaştırıyor
Teşekkür ederim bende avokado ve kabak çekirdeği yiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kucaklarimiz hayırlı zamanda sağlıcakla bebislerimizle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…