- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Amin canım tüm isteyenler güzel sonuçlar alır inşallahAy canım ne güzel senin adına çok sevindim darısı inan isteyen ve benim başıma
Merhaba canım benimde cuma transferim yapıldı ama sanki adet olacakmış gibiyim hiç test yapmadım yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumMerhaba canım yaptın mı test benimde cuma transfer yapıldı
Kuzum merhaba valla ben halen bekliyorum test yapan arkadaşlar var burda takip ediyorum olumlu olumsuz çıkan var kaset test yapıyorlar genelde çok erken olduğu için ben şimdi olumsuz olursa çok modum düşer ztn çok stresliyim cumasrtesi kan testi vericem bekliyorum bende de göğüsler de hassasiyet var mesela şuan için hafif kasik ağrısı var ama olmaması da olumsuz anlamına gelmiyomus modum dusmez dersen yarın kaset test yap kuzum silik çizgi görenler var nasılsın bu aradaMerhaba canım benimde cuma transferim yapıldı ama sanki adet olacakmış gibiyim hiç test yapmadım yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Canım ananas muhtelifli bir konu. Tutunmasını sağlıyor diyenler de var düşmesine sebep olur diyenler de varMerhaba arkadaşlar bende pazartesi transfer oldum acaba bebeğin tutunması için ananas yesem bisey olur mu?
Olmaz canım ben ilk transferimde her gün yedim neredeyse bir sıkıntı olmadıMerhaba arkadaşlar bende pazartesi transfer oldum acaba bebeğin tutunması için ananas yesem bisey olur mu?
Canım bende de göğüs hassasiyeti yok ama kasıkta hafif ağrı sırt ağrısı az var erken gebelik testi aldım ama dediğin gibi yarın yapmayı planlıyorum ama bende senin gibi çok stresliyim sen nerde yaptırdın transferiKuzum merhaba valla ben halen bekliyorum test yapan arkadaşlar var burda takip ediyorum olumlu olumsuz çıkan var kaset test yapıyorlar genelde çok erken olduğu için ben şimdi olumsuz olursa çok modum düşer ztn çok stresliyim cumasrtesi kan testi vericem bekliyorum bende de göğüsler de hassasiyet var mesela şuan için hafif kasik ağrısı var ama olmaması da olumsuz anlamına gelmiyomus modum dusmez dersen yarın kaset test yap kuzum silik çizgi görenler var nasılsın bu arada
Merhabalr benim doktorumda 14. Gün teste çağırdı bende 17 sinde transfer oldum 31 inde teste gel dedi genel olarak hep 12 günde çağırıyorlar inşallah pozitif sonucunu görürüz hepimiz senin kaçıncı gün tek embriyomu transfer edildiBenım doktorum 14. Gün test vermeye gelceksin dedi,16 agustosta transferim oldu 30 agustosta test dedi,acaba kesin net sonuç için mi ,bakıyorum herkes daha erken test veriyo,benimde 4/5 gündür adet sancısı gibi agrılarım oluyo ,evde test yapsammı diye düşünüyorum sonra vazgecıyorum erkendir henüz diye,salıya kadar beklemek gercekten zor,hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah,gebeliklerimizi doğumumuzu konuşuruz
Bende kuzum inan ilaç yan etkisi mi acaba diye düşünüyorum bir yandan herşey aklıma geliyor ne bilim. Canım ben Kayseri de oldum sen nerde oldun.Canım bende de göğüs hassasiyeti yok ama kasıkta hafif ağrı sırt ağrısı az var erken gebelik testi aldım ama dediğin gibi yarın yapmayı planlıyorum ama bende senin gibi çok stresliyim sen nerde yaptırdın transferi
Benim yaş 35 olduğu için 2 embriyo transfer oldu,h.sonu belkı dayanamayıp evde test yaparımMerhabalr benim doktorumda 14. Gün teste çağırdı bende 17 sinde transfer oldum 31 inde teste gel dedi genel olarak hep 12 günde çağırıyorlar inşallah pozitif sonucunu görürüz hepimiz senin kaçıncı gün tek embriyomu transfer edildi
Ben Ankarada yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezinde oldum 5. Gün embriyosu tutmaması için hiçbir neden yok dedi doktorumuz ama çok korkuyorum tutmadıysa diyeBende kuzum inan ilaç yan etkisi mi acaba diye düşünüyorum bir yandan herşey aklıma geliyor ne bilim. Canım ben Kayseri de oldum sen nerde oldun.
19 unda transfer oldum bende 29 kan testi yaptır dedi doktorum tek embriyoBenim yaş 35 olduğu için 2 embriyo transfer oldu,h.sonu belkı dayanamayıp evde test yaparım
Aynısını bana da 5.gun embriyosu kalite güzel dedi kağıt uzerinde herşey çok güzel hiç bir sorun yok dedi avuç avuç ilaç alıyoruz beslenmeye dikkat ediyoruz gerisi rabbime kaldı kuzumBen Ankarada yaşıyorum bahceci tüp bebek merkezinde oldum 5. Gün embriyosu tutmaması için hiçbir neden yok dedi doktorumuz ama çok korkuyorum tutmadıysa diye
Aynısını bana da 5.gun embriyosu kalite güzel dedi kağıt uzerinde herşey çok güzel hiç bir sorun yok dedi avuç avuç ilaç alıyoruz beslenmeye dikkat ediyoruz gerisi rabbime kaldı kuzumbilmiyorum içim de olumlu hisler ama çok stresl bir insanım eşim le tartıştım oda çok dik kafalı kendini tutamıyor tek korkum o kasılma ve uzulmelerim inşallah kendimi suçlamam sonrasında ve de eşim
Yarın da sabderedeyim cumartesi kan testi vereyim dedimBende çok stresli biriyim biz elimizden geleni yaptık canım gerisi takdiri ilahi her evde var canım ben ilk gün bile çok gerildim eşlerimiz de aynı galibasen test yapacak mısın
Benim yaşım 28 iki tane embriyom vardı transfer günü embriyolok ikisinide koyalımmı dedi bizde sakıncası yoksa koyalım dedik doktorumuzdan da onay geldi ve ikisinide koydular hamile kalma şansı daha yüksek dedi ve ikiz olma ihtimali yüksek ikiside tutarsa inşallah tutunuz benim 3. Gün embriyosu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim yaş 35 olduğu için 2 embriyo transfer oldu,h.sonu belkı dayanamayıp evde test yaparım
Negatif çıktı canımYarın da sabderedeyim cumartesi kan testi vereyim dedimsen ne yapacaksın aldın mı test
Teşekkür ederim bende avokado ve kabak çekirdeği yiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kucaklarimiz hayırlı zamanda sağlıcakla bebislerimizle dolsunCanım ananas muhtelifli bir konu. Tutunmasını sağlıyor diyenler de var düşmesine sebep olur diyenler de varEn iyisi avokado ve kabak çekirdeği yemek ikisi de kesin tutunmayı kolaylaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?