Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Transfer günü harriç bugün 6.günüm ve kan testi 31 çok teşekkür ederim dayanamadım aslında test günüm cuma günüydü
Bugun test yaptırdınız mi? Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah

Reactions: ynb
Bugun test yaptırdınız mi? Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah
Hayırlı olsun canımBelirtileriniz nelerdi ?adet agrısı gibi agrılarım oluyo ara ara umutsuz durumdayım henüz test vermedim

Hayırlı olsun canımBelirtileriniz nelerdi ?adet agrısı gibi agrılarım oluyo ara ara umutsuz durumdayım henüz test vermedim
Ahhh keşke tebrigi kabul edebilseydim teşekkür ederim ama ben beklemedeyim hatta umutsuz beklemede dün test yapıldı sonuç 19.5 yarın tekrar yaptıracağım ama pek ümidim yok işin aslı

Ahhh keşke tebrigi kabul edebilseydim teşekkür ederim ama ben beklemedeyim hatta umutsuz beklemede dün test yapıldı sonuç 19.5 yarın tekrar yaptıracağım ama pek ümidim yok işin aslı
Bu nasıl oluyo değerler mi düşüyo canım

Elimde tek test var düşerse yada beklenen artis olmazsa kimyasal.. hatta degerim düşük olduğunu icin bence kesin kimyasal da Dr test istiyor... Kismet

Hiç idrar testi felan yaptırdın mi benin test tarihim de 31ndeeee

Elimde tek test var düşerse yada beklenen artis olmazsa kimyasal.. hatta degerim düşük olduğunu icin bence kesin kimyasal da Dr test istiyor... Kismet
Nasibimizden öteye gidemiyoruz ,tekrar yükseledebilir belki,olmazsa Allah ım sürpriz güzellikler versin inşallah kendiliğinden olsun

İnşallah canım iki saat sonra çıkacak kuzum devlet de verdim bakalım nolacak
Öğrendinmi sonucu canım ,bu arada sizlere de doktorunuz progesteron iğne vermişmiydi,bana transferden önce ve sonra hem hap hem fitil verdi,sanırım estrofem ve progesteron göğüs ağrısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…