- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Teşekkür ederim canımOlmaz canım ben ilk transferimde her gün yedim neredeyse bir sıkıntı olmadı
Kuzum daha çok erken dir belki de test için birde kan testi yap istersenNegatif çıktı canım
Pazartesi test günüm canım o zaman yaptırırım Allah büyükKuzum daha çok erken dir belki de test için birde kan testi yap istersen
Bugun test yaptırdınız mi? Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallahTransfer günü harriç bugün 6.günüm ve kan testi 31 çok teşekkür ederim dayanamadım aslında test günüm cuma günüydü
Adet oldunmu canım peki,sende de benim gibi adet agrıları oluyodu sanki öyle yazmıştın,bende şimdi negatifimdir diyorum belirtilerimiz aynıydı senle,Negatif çıktı canım
Banada erken gibi geldi canım,doktorunla görüştünmü tekrar test yapman gerekiyomuymuş bkaç gün sonra degişme ihtimali varmıymışNegatif çıktı canım
Hayırlı olsun canımBugun test yaptırdınız mi? Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah
Canım sen idrar testimi yaptın?ben kan sandım ,idrar testinde henüz gözükmez benceNegatif çıktı canım
Ahhh keşke tebrigi kabul edebilseydimHayırlı olsun canımBelirtileriniz nelerdi ?adet agrısı gibi agrılarım oluyo ara ara umutsuz durumdayım henüz test vermedim
Bu nasıl oluyo değerler mi düşüyo canımAhhh keşke tebrigi kabul edebilseydimteşekkür ederim ama ben beklemedeyim hatta umutsuz beklemede dün test yapıldı sonuç 19.5 yarın tekrar yaptıracağım ama pek ümidim yok işin aslı
Hiç idrar testi felan yaptırdın mi benin test tarihim de 31ndeeeeBenım doktorum 14. Gün test vermeye gelceksin dedi,16 agustosta transferim oldu 30 agustosta test dedi,acaba kesin net sonuç için mi ,bakıyorum herkes daha erken test veriyo,benimde 4/5 gündür adet sancısı gibi agrılarım oluyo ,evde test yapsammı diye düşünüyorum sonra vazgecıyorum erkendir henüz diye,salıya kadar beklemek gercekten zor,hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah,gebeliklerimizi doğumumuzu konuşuruz
Aynen canım sakın olalim bende yarin gidecem inşallah güzel haberleri veririm sizePazartesi test günüm canım o zaman yaptırırım Allah büyük
Hayır canım hiçbir test yapmadım henüz,ya çok ümitli olmadıgım için öyle heveslenip test fslan almadım,belki h.sonu yaparımHiç idrar testi felan yaptırdın mi benin test tarihim de 31ndeeee
Nasibimizden öteye gidemiyoruz ,tekrar yükseledebilir belki,olmazsa Allah ım sürpriz güzellikler versin inşallah kendiliğinden olsunElimde tek test var düşerse yada beklenen artis olmazsa kimyasal.. hatta degerim düşük olduğunu icin bence kesin kimyasal da Dr test istiyor... Kismet
Canım sen idrar testimi yaptın?ben kan sandım ,idrar testinde henüz gözükmez bence
Bekliyoruz canım güzel haberleriniAynen canım sakın olalim bende yarin gidecem inşallah güzel haberleri veririm size
Evet canım idrar yaptım bilmiyorum ama umudum kırıldı pazartesi kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşllahCanım sen idrar testimi yaptın?ben kan sandım ,idrar testinde henüz gözükmez bence
Amin inşallah hepimizin uğraştırmadan üzmeden olsunNasibimizden öteye gidemiyoruz ,tekrar yükseledebilir belki,olmazsa Allah ım sürpriz güzellikler versin inşallah kendiliğinden olsun
İnşallah canım iki saat sonra çıkacak kuzum devlet de verdim bakalım nolacakBekliyoruz canım güzel haberlerini
Öğrendinmi sonucu canım ,bu arada sizlere de doktorunuz progesteron iğne vermişmiydi,bana transferden önce ve sonra hem hap hem fitil verdi,sanırım estrofem ve progesteron göğüs ağrısı yapıyorİnşallah canım iki saat sonra çıkacak kuzum devlet de verdim bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?