Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Esi mi zor durumda bıraktılar içim kin duysada disim öyle değil dir
Evlat ve aile arasına girince sen kötü oluyorsun ben bir kere dahil oldum bir söz söyledim kırıcı ve hakaret tarzı değildi ama onlar iyi oldu ben kötü bir daha da müdahil olmadım

Alır canım inşallah para biriktirmeye bakın..

Bende kaç aydır eşime gran alalım diyorum.
Kendi altınlarımi kayınpederime verdim urfadan bize ev aldılar. Kredisini eşim ödeyecek..
Onuda skmak istemiyorum

Para biriktirme imkansız kiracıya ay sonu gelmiyor

Yok bende aynı fikirdeyim ama ay sonunu zor getiriyor. Hemen aklına altın geliyo gidiyo bozduruyo bende kızıyorum ama dinleyen yok hemen harcıcak sonra diyo ki senin mi sadece onlar

Bütçe düzenlemesi getirin canım.
Bizimkileri kayın ailem kasaya koydu.
Eşimde zaten ufak birseyde satma taraftarı değil..
Eşek gibi çalışıyor.
Benimde yatırım hariç vermicemi biliyor..
Gram alalım diyorum gün parası vardı. 1500. Onu da eve yatırdı.
Gramdan çok kâr ettim ben
1 ayda 30 lira

İşte bizim birikmiyor. Çalışan da geçindiren de o. Gerçi hazırdan yiyerek bende geçindirirmm.. Geçinmeyi öğren hazırdan yeme diyorum ama.dinleyen yok napim zaten asabi uğraşmıyorum artık

İşte bizim birikmiyor. Çalışan da geçindiren de o. Gerçi hazırdan yiyerek bende geçindirirmm.. Geçinmeyi öğren hazırdan yeme diyorum ama.dinleyen yok napim zaten asabi uğraşmıyorum artık
Bırak o zaman kendi düşünsün sen çabalama kuru yiyecekseniz oda yiyecek bazı insanlar ders almadan düzelmiyor

Burda küçük düşün büyük olsun diye birikim topikleri var orlaar baya fauda sagladi
Mesela kalanı biriktirmeyin.
Birikimi ayırın ona göre harcama yapın diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…