Evlat ve aile arasına girince sen kötü oluyorsun ben bir kere dahil oldum bir söz söyledim kırıcı ve hakaret tarzı değildi ama onlar iyi oldu ben kötü bir daha da müdahil olmadımEsi mi zor durumda bıraktılar içim kin duysada disim öyle değil dir
AnladımEşim beni bende eşi mi savunurum asla ezdirmem kendimi haksızlığa gelemem
Bizim de sıkıştıkça hazırdan gidiyobirazı da arabaya gitti eşimden bi tamtur istemiştim bi de isimli kolye aslında isimli kolyeyi yüz görümlüğü istemiştim ama alamadı hala istiyorum ama bir anlamı kalmadı 6 ay oldu
Sizin ne kadar oldu evleneli bayanlar
Alır canım inşallah para biriktirmeye bakın..
Bende kaç aydır eşime gran alalım diyorum.
Kendi altınlarımi kayınpederime verdim urfadan bize ev aldılar. Kredisini eşim ödeyecek..
Onuda skmak istemiyorum
Aynen Kiralar uçtuPara biriktirme imkansız kiracıya ay sonu gelmiyor
Yok bende aynı fikirdeyim ama ay sonunu zor getiriyor. Hemen aklına altın geliyo gidiyo bozduruyo bende kızıyorum ama dinleyen yok hemen harcıcak sonra diyo ki senin mi sadece onlar
Para biriktirme imkansız kiracıya ay sonu gelmiyor
Ne kadar ki sizin kira canimPara biriktirme imkansız kiracıya ay sonu gelmiyor
Para biriktirme imkansız kiracıya ay sonu gelmiyor
Bütçe düzenlemesi getirin canım.
Bizimkileri kayın ailem kasaya koydu.
Eşimde zaten ufak birseyde satma taraftarı değil..
Eşek gibi çalışıyor.
Benimde yatırım hariç vermicemi biliyor..
Gram alalım diyorum gün parası vardı. 1500. Onu da eve yatırdı.
Gramdan çok kâr ettim ben
1 ayda 30 lira
Kuzum ayrıca biriktirmesebiz bile en azından olan birikimi harcamasanız bu da bir yatirimsdir
Ne kadar ki sizin kira canim
Bırak o zaman kendi düşünsün sen çabalama kuru yiyecekseniz oda yiyecek bazı insanlar ders almadan düzelmiyorİşte bizim birikmiyor. Çalışan da geçindiren de o. Gerçi hazırdan yiyerek bende geçindirirmm.. Geçinmeyi öğren hazırdan yeme diyorum ama.dinleyen yok napim zaten asabi uğraşmıyorum artık
Gelir gider defteri tut canım bence eşinin haberi olmadan600 ama ekstradan çok şey var. Faturalar ve borç.. Bazen avans. Bile alıyor
İşte bizim birikmiyor. Çalışan da geçindiren de o. Gerçi hazırdan yiyerek bende geçindirirmm.. Geçinmeyi öğren hazırdan yeme diyorum ama.dinleyen yok napim zaten asabi uğraşmıyorum artık
Bırak o zaman kendi düşünsün sen çabalama kuru yiyecekseniz oda yiyecek bazı insanlar ders almadan düzelmiyor
Mesela 30 tl lazımsa 40 iste 10 unu kenara at600 ama ekstradan çok şey var. Faturalar ve borç.. Bazen avans. Bile alıyor
Aynen boşverEvet.işime karışma diyo sonrada napıyorsa. Yapsın. Ya aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?