Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

600 ama ekstradan çok şey var. Faturalar ve borç.. Bazen avans. Bile alıyor

Eşinle skmadan evde bir şişe yaparak ufka ufak birikime özendirmek lazım canım.

Bizimde kira 700 şu elektrik doğalgaz yeme masrafı esimin arabası vs masraf çok..
Yine kadının elinde birçok şey.

Yine yemeği asi evdeki çoğu şeyi esin işte olduğu için sen daha uzun süre kullanıyosun israf etmemekte tasarruftur ama ediminde benimsemesi gerek

Gelir gider defteri tut canım bence eşinin haberi olmadan

Ben tutsam ne. Faturaları herşeyi ödeyen o yapması gereken o. Ayrıca ekstradan seyler de arabası ya da başkaa şeylr ben. Bılmyrm. Karışmıyorum ben artık önce sigarasını bıraksın sonra. Geçinemyrm desn

Burda küçük düşün büyük olsun diye birikim topikleri var orlaar baya fauda sagladi
Mesela kalanı biriktirmeyin.
Birikimi ayırın ona göre harcama yapın diyorlar...
Olabilir topiklere baktım canımda bizim gibi kiracı ve tek maaşla geçirenler için çok zor
Ben ufak ufak tasarruf ediyorum
Şükür kimseye muhtaç değiliz şuan ama geçim zor

Sorumsuz galiba biraz

Kız bana pazar içinde para bırakmıyor kendisi pazarcı zaten
Ben iki yıldır kendi isteğimle fatura ödeme market ve pazar işlerini kendim aldım mesela eşim 500 tl ayırdı faturalara aylık ben tasarrufla kenara ayda bazen 50 bazen 10 20 atıp bir ihtiyaca harcıyorum
Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Alışkanlık olunca bıtakamıyorlar
Inslalah bebisimiz olunca bırakır
Aksama ne yemek yaocaksiniz kızlar

Ben geçen yoğurt mayalamistim bugün kırdım. Valla hazır yoğurt gibi olmuş maslallah

Patates cipsini çok severim. Yapılışına baktim ondan yaptım ama pişirdikçe yedmmm çok güzeldi ya

Pazar için harçlık veriyor mu yada market vs için 1 tl mi kaldı at kenara ben geçen ay 5 ve 10 kuruşları biriktirdim 42 tl oldu onunla pazarı hallettim mesela

Kumbara var ama onu da kendi gidip bütünletiyo ben napim daha ya kendi ugraşsın yoruluyorum ugraşırken bu adamla

Benimkide çok içiyor vazgeçmiyor.

Ordan bir sürü zarar ediyor ve hiç sebze yemez hep et sonra cok para gidiyo o da sebze yesin

Ne güzel canım..
Bize geçen 300 doğalgaz
30 su 50 elektrik geldi.

Bu sefer doğalgaz daha belli değil şu geldi.
52 lira.

Fatura işini eşime bırakıyorum gerilirim ben

Ben çorba yaptım
Yanına tavuk biber domates karışımı birşey yaptım ve pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…