Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Canım tsh benim yüksek hipertiroit var yani çok sinir yapiyor kilo aldırmıyor ömür boyu kullanacağım hap verdiler bana 4 yıl önce hiper tiroit den ameliyat oldum

maşallah canım
Benimde ikinci mayalayisim
Ilkte demir kasik ve kaymağını aldım diye sulu oldu biraz
Bu sefer dikkat ettim maşallah güzel oldu
Sizin var mı yoğurt mayalarken püf noktaniz
Valla 6 ayda ilk defa mayalandım biraz sulu oldu ama yarına kadar dolapta daha iyi olacaktır annemden gördüğüm kadarıyla yaptım oldu :) püf noktamda acemi şansı :d

Canım tsh benim yüksek hipertiroit var yani çok sinir yapiyor kilo aldırmıyor ömür boyu kullanacağım hap verdiler bana 4 yıl önce hiper tiroit den ameliyat oldum
Geçmiş olsun umarım şifa bulursunuz

Tsh yüksek olursa hipertiroit yani hızlı çalışan düşük olursa yavaş çalışır yani hızlı çalışması da iyi değil yavaş çalışması da.hizli olan kilo aldırmaz yavaş çalışan kilo aldırır

Benim kilo problemim de çıktı 2 yıldır
Şimdi tsh i aklınıza sokup tedirgin etmek istemem
Kilo vermek yavaşlıyor ve genelde kilolu olunurmus
Ben zayifim ama 50 kilodayim yıllardır
Dogum yaptiniz saniyorum lohusa depresyon dediniz,belki henüz vücudunuz yeni toparlaniyordur
Test yaptirirken doktorunuzua tsh a da bakmasını soyleyin
Bütün degerlerinize baktirin b12 eksikliği kansızlık bunlar da cok etkiliyor

Ben bir baktırayım hava soğuk olmazsa

B12 için igne vurundum ama bir daha baktırmadım en son 2 ay önce bakıldı tsh ye bakılmadı Dr da ilgisizdi biraz

Hiç hasta olmasak keşke
Hastalıklar insana imtihan veya Kefaret için verilir canım imtihan diyorum çünkü hastayken etrafının gerçek yüzünü görüyorsun Rabbim Yardımcısı olsun tüm hastaların
Umarım sende şifa bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…