Kızlar çok zor bi durumun içindeyim ne hissedeceğimi bilmiyorum.. nişanlıyım 1 buçuk senelik ilişkinin ardından 5 ay önce nisanlandim nişanlım zor bi insan bu başta da böyleydi ama en azından sevgisinden şüphe etmiyordum şu son zamanlarda başkası olduğunu bile düşünüyorum.. uzun zamandır her kavgamizin sonunda bana kızım sen ne istiyorsun derdin ne tarzında konuşmaya başladı hiç bir sorunumuz yokken sorun çıkartıyor alttan almaya çalışıyorum ama çok üzerime geliyor alkol içtiği zaman konuyu hep ayrılığa getiriyor ve yan yanayken artık neredeyse mecburiyetten elimi tutuyor gibi bi tavır sergiliyor suratı hep asık neyin var diyorum canım sıkılıyor bi sebebi yok diyor ne yapıcagimi şaşırdım lütfen yardımcı olun bana kafam çok karışık. .
Haklısın canım ama işte insan emek verince ayrilmakda zor oluyo en guzel hayallerle basla sonra böyle olsun çok zor bi durum gercektenVardir karin agrisi yakinda cikar
Olasiliklar
Ailesi dolduruyordur huzusursuzdur size yansitir sucunuz gibi
Isyerindekiler dolduruodur daha yasin erken gibisinden ya da baska biri aklini celdi
Ya da evlenme ciddiyetine girilincr ayari kacti
Ama kendiniie iyilik etmek istiyorsaniz huzurlu bir iliski olmadikca degil evlenmek, konusmsk bile istemefiginizi anlatin aetik nasil anlatirsini bilmem, yaninizda icinden birsey gelmeyen bir erkek var bayan icin cok agir bir yuk yarin birgun basinizi coo vurursunuz mudahee etmezseniz
Teşekkür ederim yardimci oldugunuz için aynen dediğiniz gibi yapıyorum aramiyorum sormuyorum gerçi suana kadar oda aramadı galiba bazı şeyleri anlamamak için ben diretiyorum :/Bir müddet o aramadan aramayın, , buluşmayı siz teklif etmeyin..Açıkçası o size bişeyle gelmediği sürece hicbirsey yapmayın..En iyi bu şekilde anlayabilirsiniz. .baktiniz karşı taraf halinden memnun yüzüğü eline verir arkanıza bakmadan gidersiniz! ..
Bunu bende düşünüyorum. Sonuçta böyle bişey olmasa neden böyle hissedeyim ki durduk yereAcaba kafasıni karıştıran başka biri mi var?
Pişman olucagim bişey yapmak istemiyorum çok düşünüyorum düşündükçe içinden çıkılmaz bi hal alıyo hatayi kendimde arıyorum.. düşünüyorum şimdi böyle yapan bir adam evlenince yüzüme bakmicak sanırım zorlamamak gerekiyo böyle seyleriBir buçuk yıl hayal kurdunuz diye bundan sonraki yıllarınızı çöpe mi atacaksınız. İyi düşünün derim
Evlilik yeri gelir karşılıklı tahammülle yürür. .Şimdiden bazı şeylere tahammülü olmayan adam da yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur!!Teşekkür ederim yardimci oldugunuz için aynen dediğiniz gibi yapıyorum aramiyorum sormuyorum gerçi suana kadar oda aramadı galiba bazı şeyleri anlamamak için ben diretiyorum :/
Çok teşekkür ederim buraya yazarken biraz tereddutteydim ama şimdi daha iyiyim en azından ne yapmak istediğime karar verdim sürekli uzulmektense bir kere üzülürüm.Evlilik yeri gelir karşılıklı tahammülle yürür. .Şimdiden bazı şeylere tahammülü olmayan adam da yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur!!
Iyi düşünün iyi gözlemleyin..Herseyin bir geri dönüşü vardır elbet önemli olan daha fazla kendinden vermeden dönebilmek..Yaşayan siz oldugunuz için iyi gozlemleyin ki doğru yönlendirmelerle doğru karara varın..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ayrılmak istiyor olabilirKızlar çok zor bi durumun içindeyim ne hissedeceğimi bilmiyorum.. nişanlıyım 1 buçuk senelik ilişkinin ardından 5 ay önce nisanlandim nişanlım zor bi insan bu başta da böyleydi ama en azından sevgisinden şüphe etmiyordum şu son zamanlarda başkası olduğunu bile düşünüyorum.. uzun zamandır her kavgamizin sonunda bana kızım sen ne istiyorsun derdin ne tarzında konuşmaya başladı hiç bir sorunumuz yokken sorun çıkartıyor alttan almaya çalışıyorum ama çok üzerime geliyor alkol içtiği zaman konuyu hep ayrılığa getiriyor ve yan yanayken artık neredeyse mecburiyetten elimi tutuyor gibi bi tavır sergiliyor suratı hep asık neyin var diyorum canım sıkılıyor bi sebebi yok diyor ne yapıcagimi şaşırdım lütfen yardımcı olun bana kafam çok karışık. .
Evet bugün ailemin baskısıyla ara çocuğu sorunları vardır diye diye aradım neyin var diye sordum ve bana verdiği cevap beni germe ! İşin şüphesi kalmadı malesef.Ayrılmak istiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?