Tatlım bir doktora git ama çabuk ol. O meleğin koruyucusu sensinKızlar 28haftalik hamileyim akşam yemek yaptığımda düdüklü tencere yanlışlıkla karnıma yapıŞti çok kötü yaniyodu kızardı baloncuk oldu hastaneye gidemedim buz kattım sonra biraz vazelin sürdum ağrısı dindi bebeğim etkilenmismidir agrimdan çok ona ağladım bir yerine bir şey olmusmudur yada vücunda leke olurmu sizce yardimci olun
Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidirTatlım bir doktora git ama çabuk ol. O meleğin koruyucusu sensin
Ya çok panik yapıyorum ona bir şey olur diye belki bu kadar panik ve tedirginligim yüzünden bu sakarliklar başıma geliyo korktum bedenine zarar verirmı dieDüdüklü değdiği için birşey olmaz insanlar takla atan arabadan çıkıyor gebe . Ama sizin bukadar endişelenip ağlamanız falan biraz huzursuz etmiştir
Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadimAh çok geçmiş olsun. Bebeğinize bir şey olmamıştır merak etmeyin. Sadece üzüntünüzden etkilenmiştir minnoş.
Komşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur yaBebekte neden leke olsun ki. Sakin olun
Hic bilmiyorum. Bence olusmaz. Ama olusacaksa da zaten olusmustur. Siz stres yaparak bebeginize daha cok zarar veriyorsunuzKomşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur ya
Peki diyelim ki dogru diyo leke olusabilir. Ee peki napcaksiniz lekeli diye dogurmycak misiniz cocugu? Kendinizi suclamayin olan olmus ve bence birsey de olmaz. Insanin gobegi kocaman olunca her halta yetisiyor. Ben de kapilar carptim laptop cantalatmri dusurdum..sicak su doktum yaktim tencereye degdrdm yaktim..bebek sivinin icinde sivi iletkenligi cok olmaz oyle. Ki zaten deriniz yaniyor alt tarafa iletilmez o isi o siddetle..Komşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur ya
Komşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur ya
Komşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?