Kızlar yardım bebeğim etkilenmismidir

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
Kızlar 28haftalik hamileyim akşam yemek yaptığımda düdüklü tencere yanlışlıkla karnıma yapıŞti çok kötü yaniyodu kızardı baloncuk oldu hastaneye gidemedim buz kattım sonra biraz vazelin sürdum ağrısı dindi bebeğim etkilenmismidir agrimdan çok ona ağladım bir yerine bir şey olmusmudur yada vücunda leke olurmu sizce yardimci olun

Tatlım bir doktora git ama çabuk ol. O meleğin koruyucusu sensin

Tatlım bir doktora git ama çabuk ol. O meleğin koruyucusu sensin
Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidir

Düdüklü değdiği için birşey olmaz insanlar takla atan arabadan çıkıyor gebe . Ama sizin bukadar endişelenip ağlamanız falan biraz huzursuz etmiştir
Ya çok panik yapıyorum ona bir şey olur diye belki bu kadar panik ve tedirginligim yüzünden bu sakarliklar başıma geliyo korktum bedenine zarar verirmı die

Ah çok geçmiş olsun. Bebeğinize bir şey olmamıştır merak etmeyin. Sadece üzüntünüzden etkilenmiştir minnoş.
Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim

Bebekte neden leke olsun ki. Sakin olun
Komşum dan yardım istedim tecrubelidir kaç çocuğu var sonuçta diye düşündüm kadın bana dediği cvp bu cildinin yanması bebeği etkileyebilir leke filan oluşur fazlada bir şey olmaz ne yapayım nasıl müdahale edim tek basimayim nasıl hareket edeceğimi anlamadım leke nasıl oluşur ya

Hic bilmiyorum. Bence olusmaz. Ama olusacaksa da zaten olusmustur. Siz stres yaparak bebeginize daha cok zarar veriyorsunuz

Peki diyelim ki dogru diyo leke olusabilir. Ee peki napcaksiniz lekeli diye dogurmycak misiniz cocugu? Kendinizi suclamayin olan olmus ve bence birsey de olmaz. Insanin gobegi kocaman olunca her halta yetisiyor. Ben de kapilar carptim laptop cantalatmri dusurdum..sicak su doktum yaktim tencereye degdrdm yaktim..bebek sivinin icinde sivi iletkenligi cok olmaz oyle. Ki zaten deriniz yaniyor alt tarafa iletilmez o isi o siddetle..

cahil cahil konuşmuş. sende kalk bir sağlık ocağına bari git. yanığa buzu da koymuşsun maşallah.

bir sürü katmanın altında koruyucu bir sıvının içinde bebeğe ne olabilir ki? hadi darbe almışsın falan desem tamam ama yanan sadece senin cildin bebeğin değil. ayrıca senin cildin yanıpta bebekte nasıl leke olacak? komşunda baya tecrübeliymiş maaşallah !!! ama bebeğe zarar veren senin çok fazla stres yapıp ağlaman. o yüzden kafandan at lütfen çünkü bebeğine bir şey olmadı.

geçmiş olsun.bebeğin etkilenmemiştir.

Düdüklü tencere çarptı mı* Carptıysa doktora gıtmenız lazım

Cahil komşulara değil, bilime güvenin, kafanız rahatlar. Cildinizde oluşan yanıkla, bebeğin hiç alakası yok. Allah korusun ciddi bir kaza geçirirsiniz, sarsıntı, kan kaybı filan olur ya da kan değerleriniz anormaldir ya da tehlikeli genetik faktörleriniz vardır, ya da yaralarınız enfeksiyon kapar filan ancak o zaman zarar verebilirsiniz bebeğe. Göbeğinizle bebek arasında katlarca deri dokusu var, öyle kolay mı o yanığın bebeğe ulaşması sizce?

Geçmiş olsun.
Yanan sizin teniniz bebekte niye iz kalsın?

Siz en yakın sağlık kuruluşuna gidip tedavi olun. Ona bir şey olmamıştır merak etmeyin..

Asıl şu an bebeğe zarar veriyorsunuz. Biraz sakin olun. “Leke olmaz” diye sağlıkçı birinden duyunca rahatlayacaksanız sağlık ocağına gidin. Onun dışında neşeli müzikler dinleyin, komik filmler izleyin rahatlayın.

Bir daha da bence o komşunuza sağlıkla ilgili bir şey danışmayın. Bence ya cahil ya da ona bir şey sordunuz diye havaya girip bilgili görünmeye çalıştığı için kendince fikir yürütüp kafasından bir şeyler uydurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…