Kızlar yardım bebeğim etkilenmismidir

Böyle durumlarda lütfen hemen gidemiyorsaniz bile doktorunuzu arayın ve bilgi isteyin. Onlar size ilk müdahale ile ilgili de bilgi verir. Ve hayır bu durumdan cocugunuza zarar gelmez. Sizin canınızin yanmasi vücutdaki streshormonkari kisa süre yükseltir o kadar. Yani bunun bebegi etkileyecek bir etkisi yok. Komşunuz 20 cocuk doğurabilir, ama maalesef bilgisuz. Geçmiş olsun

Biri düdüklü tencereyi karnınıza fırlatmadıysa bebeğe bir şey olmaz.
Yanık yere buz uygulamak da yanlış olmuş. Bir doktora görünün, sizde iz kalmasın.

Geçmiş olsun.
Bebiş yanıktan etkilenmemiştir. Ama ben sizi daha çok merak ettim. Yanık için ne yaptınız bir doktora gidin ve bence fazla da stres yapmayın. Stres bebişe zararlıdır.

Derinin yanmasindam ziyade duduklunun carpma siddeti onemli. Ama bebek anne karninda derin koruma altinda bsy olmamistir.

merak etmeyin bebeginiz yumurta gibi kat kat zarla korunuyor...ona bir sey olmamistir da siz cok stres yaparsaniz huzursuz olur o da.
*bebekte leke ne alaka ya..biraz bilimsel ďüsünülse neden sonuc vs hic böyle hurafelere gerek yok.Komsunuz sacmalamis iciniz rahat olsun

güzel cumleleriniz için çok teşekkür ederim yoldayım sağlık ocağına gostericm tekrar çok sagolun
çok geçmiş olsun. bizi de haberdar edin olurmu. imkaniniz olsa hastaneye gitseniz aslında çok daha iyi olurdu, bebeğin hareketlerine bakarlardı ultrasonla. ama siz takip edin hareketlerini, normalden farklı bir durum varsa, az hareket ediyorsa, mutlaka hastaneye de gidin.

Bebekte leke olmaz ama deriniz inceldiği için orda iz kalabilir. Soğukkanlılığınız beni çok şaşırttı açıkcası. Sıcak tencere nasıl can yakar neden hemen bi sağlık kuruluşuna gidip pansuman yaptırmadınız ki. İllaki bi yakınınız vardır. Yanık bu ihmale gelmez orda enfeksiyon da oluşabilirdi

Ben sutyenle utu yaparken hamileyken koca gobegi gormedim galiba yakmistim. Kucuktu ama sukur bisey olmamisti.

Bebekler kat kat koruma altındadır , endişelenmeyin bir şey olmaz .Geçmiş olsun.

Yalnız karniniza sürdüğünüz kremlere dikkat edin. Icerigini okuyun.

Çok geçmiş olsun, daha dikkatli olmanız lazım demek ki.
Bebişe de birşey olmamıştır çünkü sizin deriniz onu koruyor olan sizin derinize olmuş

Ne olabilir bebege acaba bi mantikli dusunseniz bisey olmadigini anlarsiniz bebek kac kat icerde ve korumali sekilde millet nerelere carptigi halde hicbisey olmuyo olucagi varsada olur ama esimin teyzesi ketıl kaynarken sicak su karnina dokulmustu doktora gitti doktor yanik icin krem verdi ama bebege hicbisey olmaz panik yapma demisti o yuzden skinti yapmayin bisey olmaz

Hamilelik, hormonlar falan böyle bir şey herhalde. Mantıklı düşünemiyorsun.

İçiniz rahat olsun, siz kendi sağlığınızı düşünün bence.

Geçmiş olsun. Bebeğinize bir şey olmaz ama lütfen yanan yere buz koymayın. 10-15 dk suyun altında tutun ve yanık kremi sürün.

Hiçbirşey olmaz bebeğe korkma. Sıcağın etkisi bebeğe ulaşamaz. Delici ve şiddetli bir darbenin dışında mümkün değil. İçini fferah tut. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…