Kızlar yardım bebeğim etkilenmismidir

Tatlim gecmis olsuj.
Korkma bebegine bisi olmamistir.
7 kat derinin altinda, amniyo sivisinin icinde bebek.

Sen aglayip huzursuz olunca etkilwnmustir asil. Uzulme

Şöyle düşünün; sezeryanda deriyi kaç kat kesip ulaşabiliyorlar bebeğe ya da bebek olmasaydı karın deriniz yansaydı, barsaklarınız da yanar mıydı?
Komşunuz süzme cahil. Onun dediğini takıp da boş yere üzülmeyin.
Hastaneye gidemiyorsanız sağlık ocağına gidin. Doktor hem içinizi rahatlatır hem de yanıl kremi verir.

Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim

Cehalet ve hurafe diyorum başka bir şey demiyorum. Bayılıyor insanlar aptalca şeylere inanıp moral bozmaya..

Bebekler anne karnında en iyi korunacakları yerdedir. Bu tip şeylere itimat etmeyip gerekli cevabı verin ki bitsinler artık..

Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim
Ne günlere kaldik yarabbimm bebekte nasıl leke olucak allahaşkına ona ulaşması mümkün degil

Daha bunun bebek doğduktan sonra da ilginç tecrübe aktarımları olacaktır..

güzel cumleleriniz için çok teşekkür ederim yoldayım sağlık ocağına gostericm tekrar çok sagolun

Bence de birşey olmamıştır sonuçta yanlış ilaç icseniz neyse de ,teee derinizin dışı. Ne olacak?
Ama sağlık ocağına mutlaka gidin. Hiç yoktan size hamilelikte zarari olmayan yanık kremi yazar.
Benim kendi kendine geçmeyen çok pis yanığım acil doktorunun verdiği kremle bir günde soyuldu gitti,ne iz ne acı.
O yüzden buzla falan olmaz,işini bilen birinden yardım almanız iyi olur

O leke karın katmanlarından ve amniyo sıvısından geçip bebeğe nasıl ulaşacakmış?
Komşunuza bir sorar mısınız?
Cahil cühela konuşmalarla sizi tedirgin etmiş komşunuz.

Çok yüksek ihtimalle bebeğinize hiç bir şey olmamıştır ama içiniz rahat etsin diye sağlık ocağındaki hemşirelere danışın.
Düdüklü tencere değil ama kontrol altına almazsanız yaptığınız stresin zararı olur bebeğe.
Büyük geçmiş olsun Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ya hu neden bebekte leke oluşsun anlaamdım? Hem leke oluşsa ne olur? Endişelenecek bir şey yok. Komşunuz koca karı yöntemiyle konuşmuş. Biraz ilim bilim okuyup öğrenmek gerek. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
İnşallah önemli bir durum yoktur.

ay yok be ne olacak bebeğe bebek derine yapışık mı ki kat kat içer de doktor basket topu gibi düşünün demişti onun için de bu bebiş insanlar ne darbeler alıyor sapasağlam çıkıyo çocuklar merak etmeyin bişe olmamıştır

Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidir

Ne alaka niye olsun. Bunlar batıl düşünceler. Hatta söylediğiniz gibi bir batıl inanç bile olmayabilir bile

Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidir
Eşiniz yada başkası olmayınca hastaneye gidemiyor musunuz ? 5 yaşında çocuk gibi davranmak zorunuza gitmiyor mu ? Bebeğin biyerine bişey olmaz tabikide ama doktora gitmekte iç rahatlatırdı.

Fokur fokur kaynattığım yumurtayı suyuyla bir karnıma döktüm yanlışlıkla ilk hamileliğimde o nasıl kabarma acısı falan ama çocuğa bişey olmadı dr da olmaz dedi sonra izi de kalmadı endişelenme panik de sancı yapar

korkma canım. senin 7 kat derin var içerde. o çok sağlam bir yerde

Bu şekilde düşünmen garip. karnında oluşan yanıktan bebek niye etkilensin.

canım geçmiş olsun boşuna üzme kendini bebeğini huzursuz etme ablam gebeliğinin son ayında göbeğine ütü yapışmıştı yanmıştı ama bebeğe birşey olmadı vücudunda iz falan da yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…