- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim
Ne günlere kaldik yarabbimm bebekte nasıl leke olucak allahaşkına ona ulaşması mümkün degilInşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim
Asıl şu an bebeğe zarar veriyorsunuz. Biraz sakin olun. “Leke olmaz” diye sağlıkçı birinden duyunca rahatlayacaksanız sağlık ocağına gidin. Onun dışında neşeli müzikler dinleyin, komik filmler izleyin rahatlayın.
Bir daha da bence o komşunuza sağlıkla ilgili bir şey danışmayın. Bence ya cahil ya da ona bir şey sordunuz diye havaya girip bilgili görünmeye çalıştığı için kendince fikir yürütüp kafasından bir şeyler uydurmuş.
güzel cumleleriniz için çok teşekkür ederim yoldayım sağlık ocağına gostericm tekrar çok sagolunŞöyle düşünün; sezeryanda deriyi kaç kat kesip ulaşabiliyorlar bebeğe ya da bebek olmasaydı karın deriniz yansaydı, barsaklarınız da yanar mıydı?
Komşunuz süzme cahil. Onun dediğini takıp da boş yere üzülmeyin.
Hastaneye gidemiyorsanız sağlık ocağına gidin. Doktor hem içinizi rahatlatır hem de yanıl kremi verir.
O leke karın katmanlarından ve amniyo sıvısından geçip bebeğe nasıl ulaşacakmış?Inşallah allahim hiç bir şey olmamistir ne bilim komşum beni tedirgin etti bebekte leke oluşur dedi baya tedirgin oldum ne yapacagimi anlamadim
Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidir
Eşiniz yada başkası olmayınca hastaneye gidemiyor musunuz ? 5 yaşında çocuk gibi davranmak zorunuza gitmiyor mu ? Bebeğin biyerine bişey olmaz tabikide ama doktora gitmekte iç rahatlatırdı.Eşim şehir dışında kimse yok haftaya carsamba gelip kontrole gitcem ama sağlık ocağı yakın gitsem anlarlarmiinşallah ona bir şey olmamistir iz filan olurmu vucunda acaba hareketleri iyi ama vucuduna etki etmismidir
canım geçmiş olsun boşuna üzme kendini bebeğini huzursuz etme ablam gebeliğinin son ayında göbeğine ütü yapışmıştı yanmıştı ama bebeğe birşey olmadı vücudunda iz falan da yok :)Kızlar 28haftalik hamileyim akşam yemek yaptığımda düdüklü tencere yanlışlıkla karnıma yapıŞti çok kötü yaniyodu kızardı baloncuk oldu hastaneye gidemedim buz kattım sonra biraz vazelin sürdum ağrısı dindi bebeğim etkilenmismidir agrimdan çok ona ağladım bir yerine bir şey olmusmudur yada vücunda leke olurmu sizce yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?