kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

gunaydın ılknurcum
onu semraanne denemıstı ılk basladgı gunler denemıstı sanrım tadından dolayı ıcememıs ama eger gercektn mucızevı bıseyse herturlu ıcılır

aslında yuurta tokluk hıssı verıyo ıster ıstemez mıde alıstı ıkı haftadr

ilk fırsatta deneyeceğim öğle arasında marlete gidip malzemeleri alacağım hatta
gunaydın canım
gozunu korkutmak olmasın ama tadı cok kotu bı anda ıcmen gerekıyo sonrada yanında bseyler bulundur hemen ye agzındakı tadın gecmesı ıcın ama zayıflattıgı ıcın her turlu katlanıcaz sonra ıncecık olcaz

gunaydınnn semra
ne guzel devam edıyosun baslayalı kac gun oldu?

gunaydın ılknurcum
onu semraanne denemıstı ılk basladgı gunler denemıstı sanrım tadından dolayı ıcememıs ama eger gercektn mucızevı bıseyse herturlu ıcılır
canm ben ayran detoxu nu denemiştim içemedim öyle günde bir iki kere değil hafif bir kahvaltı ve gün boyunca 2 saatte bir benm midem keldıramadı 2 kilo için değmezmiş

gunaydınnn semra
ne guzel devam edıyosun baslayalı kac gun oldu?
canm daha 4 gün oldu ama bem bundan birkaçay önde 68 kiloydum dikkat ederek verdim 64 de takılıp kaldım her ramazan gibi bu ramazanda kilo verdim 61 oldum sağlıksız verildiği için bayramdan sonra geri aldım 64 oldum gene sonra 65 geçenlerde şişlikte vardı tabi 66 küsür hala regl olmadım dün 63 küsür çıktım tartıda yaptığım diyet gayet işe yarıyo dün mecburuyetten 1 dilim baklava yedim bugün birzdaha dikkat ederek ve 1 saat sporla telafi edecem inşallah

bende abarttım bugün yaaa kızlarrr öğlen yarım tabak pirinç pilavı yedim peşine bi kare bitter yedim aksama da misafir var lahmacun yemek zorunda kalcam pofffffffff olmadı 3.günde hataa

bende abarttım bugün yaaa kızlarrr öğlen yarım tabak pirinç pilavı yedim peşine bi kare bitter yedim aksama da misafir var lahmacun yemek zorunda kalcam pofffffffff olmadı 3.günde hataa
olmaazzzzz lahmacun yemeeee yanına corba yap corba iç pirinç tamamen şekr zaten

ya off hiç sormaaa arkadaşım yaaaaa pirinçle lahmacun bugün bozuo beni ama napim yapacak bisiiim yoktuu üzgünümmmm bugün için ama telafi edicem :))))))))))

gunaydınlarr bugun kahvaltıdan sonra tartıldım vee 72,7 cıktımmm kılolar yavas yavas gitsinnn saglıklaa inşşşşşşş :)

hepınıze merhaba kızlar 2 gundur yumurta yemıyorum ve kahvaltımı patlayana kadar yapıyorum
ama aksam olurken canım ıstemıyo yemek yıyesım bıle gelmıyo yınede brazda olsa bseyler yıyorum 6dan sonra sadece elma ve cay ... kızlar bı sorun olurmu daha saglıklı ne yapabilirim

ben katılabilirim hemen hemen aynı kilodayız bende 65 kiloyum hedefim 55 :)

kuzum günaydın benim fikrimce ac kalma hiç acıktın mı at agzına bi galeta bi elma veya yeil cay tarzı bişiler sekerin düşerse saldırırsın bi zaman sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…