- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
gunaydın ılknurcumcanım ben yoğurt kürüne baslıcam günde bi kere bi kase yoğurda bir cay kasığı erdecal bi cay kasığı zencefil bi cay kasığı tarcın koyup yiyosun :) denicem bakalımmm göbişten kurtulduğum zamanları hayal edemiom bile
aslında yuurta tokluk hıssı verıyo ıster ıstemez mıde alıstı ıkı haftadrben yumurta yemiyorum kuzum diyetimi biliyosun ama daha değişik bişi düşünürsen arastır bi vardır kesin :):):)
bugün yine aynı devam benn sabah sıcak su ile limon sonra yağsız sütle nesfit sonra yesil cay birazdan da kahvaltımı yapcam maydonoz peynir domates galeta ile :)
gunaydın canımilk fırsatta deneyeceğim öğle arasında marlete gidip malzemeleri alacağım hatta
gunaydınnn semragünaydın kızlar kkahvaltıdan önce sirkeli suyumu içitim kahvaltı yapıyorum şimdi menemen yedim biraz yarim dilim kepek ekmek peynir şekersiz çay içiyorum spor yapamadım dün bugün yapmam lazım 2 gün ara verdimmi hantallaşıyorum
canm ben ayran detoxu nu denemiştim içemedim öyle günde bir iki kere değil hafif bir kahvaltı ve gün boyunca 2 saatte bir benm midem keldıramadı 2 kilo için değmezmişgunaydın ılknurcum
onu semraanne denemıstı ılk basladgı gunler denemıstı sanrım tadından dolayı ıcememıs ama eger gercektn mucızevı bıseyse herturlu ıcılır
haklısın canım sadece kahvaltıyla olmazcanm ben ayran detoxu nu denemiştim içemedim öyle günde bir iki kere değil hafif bir kahvaltı ve gün boyunca 2 saatte bir benm midem keldıramadı 2 kilo için değmezmiş
canm daha 4 gün oldu ama bem bundan birkaçay önde 68 kiloydum dikkat ederek verdim 64 de takılıp kaldım her ramazan gibi bu ramazanda kilo verdim 61 oldum sağlıksız verildiği için bayramdan sonra geri aldım 64 oldum gene sonra 65 geçenlerde şişlikte vardı tabi 66 küsür hala regl olmadım dün 63 küsür çıktım tartıda yaptığım diyet gayet işe yarıyo dün mecburuyetten 1 dilim baklava yedim bugün birzdaha dikkat ederek ve 1 saat sporla telafi edecem inşallahgunaydınnn semra
ne guzel devam edıyosun baslayalı kac gun oldu?
çok kötüydü hiç tavsiye etmem vücuttaki ödemi atıyomuş tuz alımımızı azaltarak ve maydanoz suyuylada atabilir olmadı ödem söktürücü ilaçlar varhaklısın canım sadece kahvaltıyla olmaz
olmaazzzzz lahmacun yemeeee yanına corba yap corba iç pirinç tamamen şekr zatenbende abarttım bugün yaaa kızlarrr öğlen yarım tabak pirinç pilavı yedimpeşine bi kare bitter yedim aksama da misafir var lahmacun yemek zorunda kalcam pofffffffff olmadı 3.günde hataa
ben katılabilirim hemen hemen aynı kilodayız bende 65 kiloyum hedefim 55 :)merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 64 kiloyum hedefim 50 bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
diyet listesi spor zayıflama cayları ne olursa artıkdesteklerinizi bekliyorum bana yardım edin beraberce incelelim :)
kuzum günaydın benim fikrimce ac kalma hiç acıktın mı at agzına bi galeta bi elma veya yeil cay tarzı bişiler sekerin düşerse saldırırsın bi zaman sonraahepınıze merhaba kızlar 2 gundur yumurta yemıyorum ve kahvaltımı patlayana kadar yapıyorum
ama aksam olurken canım ıstemıyo yemek yıyesım bıle gelmıyo yınede brazda olsa bseyler yıyorum 6dan sonra sadece elma ve cay ... kızlar bı sorun olurmu daha saglıklı ne yapabilirim
hoşgeldın aramıza canımben katılabilirim hemen hemen aynı kilodayız bende 65 kiloyum hedefim 55 :)
haklısında bunyem alıstı bırazda aslında 6d an sonra yememeyekuzum günaydın benim fikrimce ac kalma hiç acıktın mı at agzına bi galeta bi elma veya yeil cay tarzı bişiler sekerin düşerse saldırırsın bi zaman sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?