- 20 Ağustos 2014
- 21
- 13
- 18
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
hoşgeldin tatlımmmm hep birlikte insallah bikaç aya kadar hayallerimize kavusucaz ben cok inanıyorumm ben de masa bası isteyim ama 6 da evdeyim yemeğim 7yi buluyo senin yapacak bisiyin yok o yüzden yemeğini azcık geç yiyeceksin ama olsun bol bol su iç spora az da olsa zaman ayır dans et mesela ac netten bi video falan olur yani hersey isteyince oluyo :)
günaydım gizemcimm sivilceler her türlü nedenden olabilirr yumurta neden olur mu pek bi fikrim yok yanlış yönlendirmiyim seni stres falan yapıyorsan takma gitsinnn hayatımızı stresten negatif enerjiden arındıralım ki huzurlu olalım :) ben sabah galetayla peynir maydonoz bi tane zeytin yedim yeşil cayla işteee ve acıkmadım halla maşalahhh olacak bu iş insss 2.günüm daha ama ins devamı gelecek hep birlikte sizinle tabiii :))gunaydın canım
bende yenı uyandım kahvaltı yapıyorum. bugunlerde yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı acaba yumurtadan mı? dıyetten önce hiç yemezdim çunku ... neyse baya şiş hissediyorum kendımı sanırım bu hafta kotu gececek benım için. afıyet olsun bu arada 1 bardak ta benım yerıme ıc
leslie sansone diye biri varmış internetten videolarla evde yürüyüş gibi yapıyormuşsun. reglim başlayacak bugün-yarın bitsin ona bi bakacağım
alışırsın canm az gayretSürekli atıştrma isteği beni öldürüyoooooo ve bununla savaşmak çok yoruyoooooo
oyy kıyamam yaaa üzülmee tatlımmm her ne ise geçer inşallah takma kuzuumm diyetide halledersin aksam dengele az ye mesela veya bol su ıccc :)) azcık yuru falannmerhaba kızlar
diyeti bozdum bugun öglen annemle kavga ettık saatlerce agladım hiçbişey yemedim
sonra sevgılımle dısarı cıktık mecburen hamburger yedımhem cok mutsuzum aglıyorum hemde cok uzgunum dıyetım bozuldu dıye off offfofffffff
off hıc sorma alt ust oldum ya ıkı haftalık bırıkımım bı hamburgerle gttıoyy kıyamam yaaa üzülmee tatlımmm her ne ise geçer inşallah takma kuzuumm diyetide halledersin aksam dengele az ye mesela veya bol su ıccc :)) azcık yuru falann
gitmez gitmez öle düşünme moralini bozma canımm bnmm bende bugun piko varya cikolata ondan yedimoff hıc sorma alt ust oldum ya ıkı haftalık bırıkımım bı hamburgerle gttı
afıyet olsun kuzumgitmez gitmez öle düşünme moralini bozma canımm bnmm bende bugun piko varya cikolata ondan yedim
canım ben senı yenı farkettımayrıca belli bir diyet programına bağlı kalmak istemiyorum yani sabah şunu ye öğlen bunu ye daha çok sporla ve az yiyerek bişeyler yapmak istiyorum ve tabi ki dümdüz bi karın istiyorum.
off hıc sorma alt ust oldum ya ıkı haftalık bırıkımım bı hamburgerle gttı
ben yumurta yemiyorum kuzum diyetimi biliyosun ama daha değişik bişi düşünürsen arastır bi vardır kesin :):):)afıyet olsun kuzumyarın bomba gıbı baslamalı gune bana yumurtasız diyet tarifi verecek varmı?????
kızlar bıde göbek eriten kür varmıs bılen varmı aranızda??
canım ben senı yenı farkettım
hoşgeldin aramıza sana diyet soylemıcem ama sirke kurunun tarıfını verıcem ınan cok az yedırıyo ozellıkle aksam yemegınde kullan ben denedım cok ıse yarıyo
1corba kasıgı elma sırkesını 1bardak sıcak suya koy uzerıne 1b tatlı kasıgı bal ( ozellıkle gercek el yapımı ÇİÇEK balı ) ekle ıcebılecegın ısıya gelene kadar karstr yemekten 20 dk once ıc o kadar doyuyosunkı yemekten cok az yıyosun mıden sısıyo almıyo fazlasını
gunaydın canımCanııııımmmm hiç üzme kendini aorunlar hallolur diyettede olur arada böyle kaçamaklar bende dün akşam yemeği yerine kocamaaan bi dilim yaşpasta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?