- 14 Mart 2010
- 176
- 49
- 323
- Konu Sahibi shudaninciler
-
hoşbulduk canım belli uyguladığın bir sey var mıhoşgeldın aramıza canım
aslında cok guzel bı dyetım vardı alısmıstımda annemle tartstık bı gun o gun bozuldu gtıı yarın tekrar aynı sekılde baslıyorum ılk sayfada var dyetım canım. senın varmı?hoşbulduk canım belli uyguladığın bir sey var mı
Diyet olarak algıladığımda pek uyamıyorumaslında cok guzel bı dyetım vardı alısmıstımda annemle tartstık bı gun o gun bozuldu gtıı yarın tekrar aynı sekılde baslıyorum ılk sayfada var dyetım canım. senın varmı?
hadı bakalım baslangıc kılon 65 haftya kac cıkacaksın ben pazar gunlerını tartı gunu yaptım haftya pazar tartılıp karsılastırırızDiyet olarak algıladığımda pek uyamıyorumo yüzden sabah kahvaltısı haricinde ekmek tüketmiyorum sabahta 1 en fazla iki dilim tüketiyorum.6'dan sonra da meyve ve yoğurt dışında bir şey yememeye dikkat ediyorum.Normalde 1 bardak su içemezdim su miktarını arttırmamda etkiliyor. Sürekli hiç aksatmadan uyuyorum dersem yalan olur Arada kaçamaklar oluyor. Bakalım devam edicem canım :)
tamam canım bende pazar günü tartılıp söylerimhadı bakalım baslangıc kılon 65 haftya kac cıkacaksın ben pazar gunlerını tartı gunu yaptım haftya pazar tartılıp karsılastırırız
62,6yla basladım gecen hafta 61,6 olmustum bıle ama bugun 600 gram alarak dondumtamam canım bende pazar günü tartılıp söylerimsen şuan kaç kilodasın peki
verirsin canım ben regl olmaya yakınım biraz şişkinliğimde var tam anlıyamıyorum kaç kiloda olduğumu da 65 diyelim. kurtulalım artık bktım bu sefer sonuç almadan bırakmıycam62,6yla basladım gecen hafta 61,6 olmustum bıle ama bugun 600 gram alarak dondum
bnde aynı durumdayım ya inşallha vercezverirsin canım ben regl olmaya yakınım biraz şişkinliğimde var tam anlıyamıyorum kaç kiloda olduğumu da 65 diyelim. kurtulalım artık bktım bu sefer sonuç almadan bırakmıycam
semra ılknur sln kızlar tartılmadınızmı fazla kılolarından kurtulan varmı??
1 ay sonra nişanım var 73 kilo oldum heycandan stressten verdım kendımı yemeyeeemerhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım 64 kiloyum hedefim 50 bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
diyet listesi spor zayıflama cayları ne olursa artıkdesteklerinizi bekliyorum bana yardım edin beraberce incelelim :)
yınede senden 1 kılo beklıyorum belkıde daha fazlasıSelam canım ben bugün aç karnna tartlmayı unuttum ama yarn tartlır yazarm pek kilo vermemişimdir çünkü bolll kaçamaklı bi haftasonu geçirdim
hmm öncelikle hoşgeldin1 ay sonra nişanım var 73 kilo oldum heycandan stressten verdım kendımı yemeyeee1 hafta önce 69dumm. 1 ayda 65e falan insem çok güzel olur benim için o caanım elbısenın ıcınde strec filme sarılmış dana etii gibi olmak istemiyorummm banada önerebileceğiniz bitkiseeel birşeylşer varmıııı
bukadar cabuk bünyemizin alışacağını bileydim coktan baslardım ben diyete ama isteyince oluyomus gercekten alışıo insan :)haklısında bunyem alıstı bırazda aslında 6d an sonra yememeye
aslında hersey beyınde bıtıyo kendını sartlandırınca zayflamaya baslıyosunbukadar cabuk bünyemizin alışacağını bileydim coktan baslardım ben diyete ama isteyince oluyomus gercekten alışıo insan :)
sabah tartıldım 72.2 kiloyummm
aynen öyle katılıyorum sanaaslında hersey beyınde bıtıyo kendını sartlandırınca zayflamaya baslıyosun
merhaba canım hoşgeldın brazdan kurler eklıcem sayfaya emınım zayflıyoruzSelam ,dün gezinirken gördüm bu konuyu...okuduğum bazı diyetler var biraz ondan biraz bundan yapıyorum...geçen sene diyetisyene gittim 4 kilo verdim sonrası malum geri geldi...çok diyet yaptım ömrümde ve çok sıkıldım artık,bu sefer sonunu getireceğim yoksa diyet falan yapmayacağım...bu konuya dahil olup motivasyonumu artırmak istiyorum...geçen sene sigarayı bıraktım çok değil ama 4 kilo aldım(zaten kiloluyum arttı azcık) boy 172 cm,kilo 78 küsür tartıda 75 görsem kırılacak daha rahat vereceğim...ben bu forma yazmaya devam edeceğim arkadaşlar birbirimize eşlik edelim...bazı an olur diyet devam ederken kilo bile alınır o anlarda destek olalım birbirimize...burada sadece Karataya yazdım yapmaya çalıştım ama uzun zaman lazım karatay için önce 4-5 kilo vereyim belki sonra tekrar yaparım...şimdilik çok az yiyorum hergün Leslie Sansone 5 mile yapıyorum ve bol su...hadi bakanlıııım ilk tanışmada uzun yazdım,memnun oldum
offf hayr sen kazancaksaın hemen kurlere basla program yap kendıne harfı harfıne uy hadı desteklıyorum senı bız kazancazkızlar bugün erkek arkadaşımla buluştuk 1 aydır görüşmüyorduk şehir dışına ailesinin yanına gitmişti. bana sürpriz yapmak için 1 aydır sıkı bir şekilde diyet-spor yapıyormuş valla 5-6 kilo vermiş :) bir de biz onunla iddiaya girmiştik hedeflediğimiz kiloya önce ulaşana istediği bir şeyi alacaktık. sanırım iddiayı kaybedeceğimdiyet programına harfiyen uyuyor bense hala üşengeçliğim yüzünden bi adım atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?