- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
Anladım canımmm. Bugün 9 çay diye bir karışıma başladım bakalım ne olcakhmm öncelikle hoşgeldin
ben oyle cok dıyet yapan bırı degılım ama elma sırkesını denemıslıgım var ve sonucta aldım bunu bı uygula ıstersen onun dsında ayran detoksu var ama tam anlamıyla yapabılen cıkmadı daha
bde bolgesel zayıflama ıstersen lahana yagını denemelısınelma sırkesı ıstah kesıyo
ayran detoksu 1 gunde ıkı kılo
lahana yagıda hem ınceltıyo hem bagırsagı calıstırıyo
offf hayr sen kazancaksaın hemen kurlere basla program yap kendıne harfı harfıne uy hadı desteklıyorum senı bız kazancaz
bence iyi fikirrr tatlım ben varımkızlar bu arada bı cızelge hazrlayım dyrum herkes boyunu ve kılosunu yazsın yarın sabah baslasın cızelge tarhı her pazarda hep beraber tartılalım bakalım ne dersınız????
hergün yumurta sıkabiliyor , ben bazı günler haşlanmış patates ekliyorum bir iki dilim peynirle baharatla karıştırıyorum doyurucu ve tok tutuyor. Artı olarak ekmek yeme ihtiyacı duymuyorum bunuda ekleyebiliriz. :)kahvaltımızda mutlaka 1 haslanmıs yumurta yıyelım zeytınden uzak duralım cok ıstersek 1 2 tane yeterlı olur bunun yanında ekmek ymk ısteyen varsa yalnızca sabah yenecek dger ıstedgınız herseyı yıyın kahvaltı saglam olsun mutlaka ama saatlı olsun dyelım 10 da sıkı bı kahvaltı yaptık saat 2 de ara ogun yapmadan ögle yemegı yapalım yada saatı sız belırleyın braz sebz yemegı 1 kase corba salata yada yogurt yeterlı olur. ıkındı ıcın ya meyve ya kuru uzum yada mını bır tost olsun ama tost ılk baslangıcta dayanamayanlar ıcın aksamda yıne yogurt yada salata var ıstersek et yenebılır ekmeksız ve en az yaglı yanında corbaa yada et yerıne sebze yemegı aksam ogunu 6yı gecmeyecek 6dan sonra elma yogurt yenebılır cok acıkılırsa
bde aksam yemeklerınden once elme sırkesı kuru uygulanacak
şimdi tatlışlar varmı bu dıyette yanımda olan?? yada duzeltmek ısteyen??
bu arada kıloları yazmayı un utmayalım cızelgemız ıcın
tabıkı ekleyelımhergün yumurta sıkabiliyor , ben bazı günler haşlanmış patates ekliyorum bir iki dilim peynirle baharatla karıştırıyorum doyurucu ve tok tutuyor. Artı olarak ekmek yeme ihtiyacı duymuyorum bunuda ekleyebiliriz. :)
ekledim canım snada bol opucuklerrrmeraba kızlar bilgisayarım bozulmuş yazamıyorum diyete devem geçen bir gün kaçırdım ama olsun bende 24 yaş 1.64 boyve 63.5 kilo hedef 58 olmak bilgisayar gelince gene sık sık girerim kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
sanki sen biraz fazla kacırdın bu hafta lahmacunlar makarnalar flan :KK63:kızlarrr dün aksam iki tabak bol soslu makarna ile diyetim yerle bir oldu :):):) sabahları sütle nesfit yiyiodum 7.bucuk gibi sonra da is yerinde 10 gbi kahvaltı yapıodum artık sadece nesfite basladım kahvaltı yapmıom öğle yemeğine kadar zayıflayamıom gibi bu hafta sanki
su an 5 kısıyız ama konuda yorum yazan daha fazla yanı eklenecekler var canmSelam bu programda kaç kişiniz acaba? Haftalık kilo bildirecek olan?
tabloyu buraya ekleyebiliyor musunuz biz de görelim :)su an 5 kısıyız ama konuda yorum yazan daha fazla yanı eklenecekler var canm
puff sormaa yaaa kuzuum üzgünümm ama arada tutamadığım oluyo kendimi napim alısma süreci diyelim :):):)sanki sen biraz fazla kacırdın bu hafta lahmacunlar makarnalar flan :KK63:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?