canım evet ilçede iş imkanı yok benim dediğim şu yapıp kargoyla toptan yollanan iş veren firmalar varmış ama bilgim yok yapan çıksa yol izlerim kaynanamlar da 2 çocuk okutuyo bizim eşyaları ödüyolar onların da elinden bişe gelmiyoIlcede o tarz is bulmak zor olablir. Burdan yapan bile ciksa kendi sehrinden size yer tavsiyesinde bulunamaz. Ya bi arkadasn dediği gibi yapip bu forum uzerinden saticaksiniz ki olye bir topic var ya da kaynananz gelip çocuğa bakicak siz de calisicaksiniz. Madem borcta onlardan dolayi cekilmos yardim etmeliler.
bilemiyorum ki canım burada iş imkanı yok az da ols ayda 100 tl bile sağlasa en azındanEsinizin annesi veya sizin anneniz eger bebeginize bakarsa sizde bir kafeye girersiniz ya da kalici bir is bulmaya calisin asude baharin dedigi gibi incik boncukla olacak is degil gibi sanki.
burada doğru düzgün apartman yok olanlar da kendi yıkıyo hepsi iki katlı öyle iş olsa ya da çocuk falan bakarım ama yok canımBence merdiven silebilirsin
Cocugunu k.validene falan birakabilirsin(tabi yakinsaniz) hem bir kac saatinizi alir hem bence parasida iy
Bizim merdivenci yavas yavas sirket gibi oldu simdi 2000den fazla geliri var.bence bunu dusun derim
çok saol canım bakayım işkura burada hiç iş imkanı yok1..İskur.org sayfasina mutlaka bakin. oradan is veriyorlar ilan seklinde ornegin kurdele istiyorlar haftada 1000 tane diye anlaşıyorlar bunun gibi bir çok is seçenegi var numaralar var arayip bilgi edinin derim..
2. En marifetli olduğunuz yemek yada davetiye yastiga isim yazmak vs isleri instagram hesabi acip yayinlayabilir satabilirsinuz. Bana mesaj
atarsaniz ya da bizlere instagramda hepimiz
sayfamizdan reklaminizi yaparız. Ayrıca bu forumdanda satabilirsiniz.
3. En olmadi bulunduğunuz ilçede part time calisacak işlere basvurablrsnz
O zaman arkadasn dediği is kur mantikli. Bazi kurslari hemde ucret veriyorlar. Yani hem kursa gisiyorsunuz hem harclik veriyorlar size. Umarm yakin vardir gerci yine çocuk mesele oluyor. Kaynanandan maddi bi beklentiden bajsetmedm ama cocuguna bakamazlar mi?canım ilçedeyim işkur mekezde 85 km uzakta bebeğim küçük emiyo zaten kaynanamgil bahçeyle uğraşıyo bakamz işkurun kurslarına katılamasam da belki kurdle gibi bişeler yapabilirim
kızlat ben 1 yıllık evliyim 3 buçuk aylık bebeğim var .ilçede yaşıyoruz eşimn maaşı 1000 tl bu paranın 500 krediye ödüyoruz kalanı borçlar faturalar yetişmiyo .ben de en azından çocuğumun bez parasını pazar paramı çıkarabileceğim evde yapabileceğim bi iş arıyorum.sabun olsun bebek şkeri ya da farklı evden yapabileceğim işler var mı nolur yardım edin muhtaç olup umudunn olmaması çok kötü bişey
internette bir yığın video var.saol canım Rabbim kimseyi dara düşürmesin.eşim evlenmeden çekmiş ailesine 3 yılı bitmiş şimdi 1 yıl kaldı kredinin.elişi bilmiyorum ama şu sabundur bebek şkeridir o tarzları yapabilirim yapan biri çıkar inşallah yardımcı olur bana
çok saol canım bakayım işkura burada hiç iş imkanı yok
canım bana biraz ayrıntılı anlatırmısın nereyle irtibata geçeyim duacın olruminternette bir yığın video var.
onları izleyerek yapabilirsiniz.
internet aracılığıylada türkiye'nin dört bir yanına pazarlarsınız.
bu işten geçimini sağlayan arkadaşlarım var,inşallah sizde tutunabilirsiniz
canım burası anladığın gibi bi yer deil pek kimse yok aten çalışan mmurların da eşi pek kalmıo merkezdelerBir tane pastane varmis ve mutlaka ilçede zengin kişilerde vardır. Macaron su boregi ev baklavası sarma pogaca gibi her çeşitten 1 tane koyup bu zengin taraflara dagitin üstüne bilgilerinizi yazin sizin dagitmaniza da gerek yok şöyle şirin guven veren bir hanim tanidignz ddagitabilir..
İnanin olmaz demeyin ben böyle boyle baslayip çok rahata eren insan taniyorum..
merhaba canım burada okullar iki öğün kçk yer oldğu için yakın herkes evine gidiyoMerhaba benim bulunduğum yerde okulla anlaşıp öğretmenlere öğle yemeği hazırlıyorlar.Böyle bişey olabilir mi acaba?
aynen canım kayısı meşhur o da bu sene tutmadı :) herkesin tavuğu vr bakcak yerim de yokkiBulunduğunuz ilce cok gelismemis anladigim kadariyla...peki one cikan bir özelliği var mi? Bali, pekmezi givi doğal urunler..aimdi bu tarz s ey lerin doğalina rağbet var . Alip karla satabilirsniz. Kirsal bir kesimse tavuk besleyip doğal yymurtasini satmak gibi...
kendini önce bu konuda geliştir canım. yapmak istediğin işe önce karar ver.canım bana biraz ayrıntılı anlatırmısın nereyle irtibata geçeyim duacın olrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?