kızlar yardım edin çok kötüyüm

1..İskur.org sayfasina mutlaka bakin. oradan is veriyorlar ilan seklinde ornegin kurdele istiyorlar haftada 1000 tane diye anlaşıyorlar bunun gibi bir çok is seçenegi var numaralar var arayip bilgi edinin derim..

2. En marifetli olduğunuz yemek yada davetiye yastiga isim yazmak vs isleri instagram hesabi acip yayinlayabilir satabilirsinuz. Bana mesaj
atarsaniz ya da bizlere instagramda hepimiz
sayfamizdan reklaminizi yaparız. Ayrıca bu forumdanda satabilirsiniz.

3. En olmadi bulunduğunuz ilçede part time calisacak işlere basvurablrsnz

canım evet ilçede iş imkanı yok benim dediğim şu yapıp kargoyla toptan yollanan iş veren firmalar varmış ama bilgim yok yapan çıksa yol izlerim kaynanamlar da 2 çocuk okutuyo bizim eşyaları ödüyolar onların da elinden bişe gelmiyo

Esinizin annesi veya sizin anneniz eger bebeginize bakarsa sizde bir kafeye girersiniz ya da kalici bir is bulmaya calisin asude baharin dedigi gibi incik boncukla olacak is degil gibi sanki.
bilemiyorum ki canım burada iş imkanı yok az da ols ayda 100 tl bile sağlasa en azından

Bence merdiven silebilirsin
Cocugunu k.validene falan birakabilirsin(tabi yakinsaniz) hem bir kac saatinizi alir hem bence parasida iy
Bizim merdivenci yavas yavas sirket gibi oldu simdi 2000den fazla geliri var.bence bunu dusun derim
burada doğru düzgün apartman yok olanlar da kendi yıkıyo hepsi iki katlı öyle iş olsa ya da çocuk falan bakarım ama yok canım

O zaman arkadasn dediği is kur mantikli. Bazi kurslari hemde ucret veriyorlar. Yani hem kursa gisiyorsunuz hem harclik veriyorlar size. Umarm yakin vardir gerci yine çocuk mesele oluyor. Kaynanandan maddi bi beklentiden bajsetmedm ama cocuguna bakamazlar mi?

çok saol canım bakayım işkura burada hiç iş imkanı yok

Bebeğinize bakabilecek kayınvalide ya da anneniz varsa bence bir işe girip çalışmalısınız.
Bu zamanda bahsettiğiniz para ile hem de bir bebekle yaşamak imkansız.
Allah yardımcınız olsun.

internette bir yığın video var.
onları izleyerek yapabilirsiniz.
internet aracılığıylada türkiye'nin dört bir yanına pazarlarsınız.
bu işten geçimini sağlayan arkadaşlarım var,inşallah sizde tutunabilirsiniz

çok saol canım bakayım işkura burada hiç iş imkanı yok

Bir tane pastane varmis ve mutlaka ilçede zengin kişilerde vardır. Macaron su boregi ev baklavası sarma pogaca gibi her çeşitten 1 tane koyup bu zengin taraflara dagitin üstüne bilgilerinizi yazin sizin dagitmaniza da gerek yok şöyle şirin guven veren bir hanim tanidignz ddagitabilir..

İnanin olmaz demeyin ben böyle boyle baslayip çok rahata eren insan taniyorum..

Bulunduğunuz ilce cok gelismemis anladigim kadariyla...peki one cikan bir özelliği var mi? Bali, pekmezi givi doğal urunler..aimdi bu tarz s ey lerin doğalina rağbet var . Alip karla satabilirsniz. Kirsal bir kesimse tavuk besleyip doğal yymurtasini satmak gibi...

canım bana biraz ayrıntılı anlatırmısın nereyle irtibata geçeyim duacın olrum

canım burası anladığın gibi bi yer deil pek kimse yok aten çalışan mmurların da eşi pek kalmıo merkezdeler

Merhaba benim bulunduğum yerde okulla anlaşıp öğretmenlere öğle yemeği hazırlıyorlar.Böyle bişey olabilir mi acaba?
merhaba canım burada okullar iki öğün kçk yer oldğu için yakın herkes evine gidiyo

aynen canım kayısı meşhur o da bu sene tutmadı :) herkesin tavuğu vr bakcak yerim de yokki

canım bana biraz ayrıntılı anlatırmısın nereyle irtibata geçeyim duacın olrum
kendini önce bu konuda geliştir canım. yapmak istediğin işe önce karar ver.
videolarını izleyerek evde tek tek örnekler yap.
daha sonra facebook ve kadınlar kulubü aracılığıyla satışa sunarsın.
birde anladığım kadarıyla küçük biryerde yaşıyorsun malzeme sıkıntısını nasıl çözeceksin

annem yıllarca "kibrit kutusu" işi yaptı.
üstünde reklam basılı olan kibrit kutuları bize açık şekilde verilirdi.
annem onları katlar ve yapıştırırdı.
tane başına para alırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…