kızlar yardım edin çok kötüyüm

merhaba canım burada okullar iki öğün kçk yer oldğu için yakın herkes evine gidiyo
Burda da öyle ama bekar öğretmenler oluyor ya da ne kadar yakın olsa da gitmeyenler de oluyor.Hatta burda yapan hanım bile gitmiyor evinden bir kişi alıyor yemekleri.Şimdi aklıma geldi birde 4 5 arkadaşımız da bir hanımla anlaşmıştı akşam yemeklerini de alıyorlardı.Bunu da bir araştırın derim.Allah yardımcınız olsun.

Gözden kacirmisim malatyadaymissiniz kayisisi meshur ve de kayisidan yapilan cok hos pe
aynen canım kayısı meşhur o da bu sene tutmadı :) herkesin tavuğu vr bakcak yerim de yokki
Yok zaten intenetten saticaksiniz asil yerinden gelmesi cazip bence. Bir de kayisidan yapilan pestiller filan oluyo ben yemistim cok hostu. Olsa da alsam yani :) cok bi getiri saglamaz ama bi yerden baslamaniza sebeb olablir.

Evt bu da mantikli. Calisan kesime hitap edebilir aksam eve gelip sicak yemek bulmak. Siz yine sorun derim

annem yıllarca "kibrit kutusu" işi yaptı.
üstünde reklam basılı olan kibrit kutuları bize açık şekilde verilirdi.
annem onları katlar ve yapıştırırdı.
tane başına para alırdı.
canım ya çok güzelmiş nereyle görüşecem

canım merkezde tanıdıklarım alıp yollarlar

aynen canımda bu sene kayısı hiç yok

Evt bu da mantikli. Calisan kesime hitap edebilir aksam eve gelip sicak yemek bulmak. Siz yine sorun derim
8 tlye anlaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam 4 kişi.32 tl yarısı malzemeye gaza gitse 16 kalır hatta akşam yemeği bile kalır. Okulda da 6 ydı sanırım ama kişi fazlaydı.Hem hanım kazanıyor hem de onlar sıcak ev yemeği yiyiyor e bulaşık derdi de yok.İki tarafa da iyi.

nikah şekeri işi de bu tür işler de fasondur.
yani nikah şekeri yapıp satan bir dükkana gidip isteyeceksiniz böyle bir işi.
yengem nikah şekeri yapıyor.
çalıştığı dükkan sahibi malzemeleri yengemin evine bırakıyor.
örnek modeli de bırakıyor
yengem istenilen sayıda yapıyor ve adam gelip evinden alıyor.
canım ya çok güzelmiş nereyle görüşecem

araştıtryım canım saol evet karlı olur

keşke böle bi imkan elime geçse ama burada yok.kapıda ödemeyle oluyomuş ya onlardan bulsam bi

Bebeğinizi annenize yada Kayınvalidenize bırakıp çalışamaz mısınız .?

canım burada iş yok
Anladım. Elişi bilmiyorum demişsiniz ama öğrenebilirsiniz zor gelmez benim annem Oya çeyiz vs. Örerek okuttu bizi. Şimdi herşey kolay internetiniz de var videolarda bile anlatıyorlar nasıl yapacağınızı, sermayesi bir tığ bir Oya ipliği bir çember. Çember 4 lira bir ip bir çemberde bitmiyor. En ucuz oyalı çember 15 ten satılıyor hemde alıcılar çok.

bilemiyorum ki canım burada iş imkanı yok az da ols ayda 100 tl bile sağlasa en azından
Allah yardimciniz olsun
Esinizin izin gunlerinde temizlige gitseniz devlet kurumu bir yere gitseniz temizlik yaptiginiz soyleseniz gundeliginiz 100 lira ayda 4 kere gitseniz esinizin izin gunlerinde 400 lira

Insallah istediginz gibi birseyler yapabilirsinz birde artk nisan dugun.kina gibi etkinlklerde kullanilan malzemelerde elde yapilabilir durumda mesela gelin cicegi gelin ayakkabisi nisan tepsisi falan gibiboyle seyler icinde internetten toplu siparis verip yine internet uzerinden satabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…