Burda da öyle ama bekar öğretmenler oluyor ya da ne kadar yakın olsa da gitmeyenler de oluyor.Hatta burda yapan hanım bile gitmiyor evinden bir kişi alıyor yemekleri.Şimdi aklıma geldi birde 4 5 arkadaşımız da bir hanımla anlaşmıştı akşam yemeklerini de alıyorlardı.Bunu da bir araştırın derim.Allah yardımcınız olsun.merhaba canım burada okullar iki öğün kçk yer oldğu için yakın herkes evine gidiyo
Yok zaten intenetten saticaksiniz asil yerinden gelmesi cazip bence. Bir de kayisidan yapilan pestiller filan oluyo ben yemistim cok hostu. Olsa da alsam yani :) cok bi getiri saglamaz ama bi yerden baslamaniza sebeb olablir.aynen canım kayısı meşhur o da bu sene tutmadı :) herkesin tavuğu vr bakcak yerim de yokki
Evt bu da mantikli. Calisan kesime hitap edebilir aksam eve gelip sicak yemek bulmak. Siz yine sorun derimBurda da öyle ama bekar öğretmenler oluyor ya da ne kadar yakın olsa da gitmeyenler de oluyor.Hatta burda yapan hanım bile gitmiyor evinden bir kişi alıyor yemekleri.Şimdi aklıma geldi birde 4 5 arkadaşımız da bir hanımla anlaşmıştı akşam yemeklerini de alıyorlardı.Bunu da bir araştırın derim.Allah yardımcınız olsun.
canım ya çok güzelmiş nereyle görüşecemannem yıllarca "kibrit kutusu" işi yaptı.
üstünde reklam basılı olan kibrit kutuları bize açık şekilde verilirdi.
annem onları katlar ve yapıştırırdı.
tane başına para alırdı.
Evt bu da mantikli. Calisan kesime hitap edebilir aksam eve gelip sicak yemek bulmak. Sordurayım canım bi
canım merkezde tanıdıklarım alıp yollarlarkendini önce bu konuda geliştir canım. yapmak istediğin işe önce karar ver.
videolarını izleyerek evde tek tek örnekler yap.
daha sonra facebook ve kadınlar kulubü aracılığıyla satışa sunarsın.
birde anladığım kadarıyla küçük biryerde yaşıyorsun malzeme sıkıntısını nasıl çözeceksin
yapıp nereye satıcam canım
internetten firmaları araştır.yapıp nereye satıcam canım
aynen canımda bu sene kayısı hiç yokGözden kacirmisim malatyadaymissiniz kayisisi meshur ve de kayisidan yapilan cok hos pe
Yok zaten intenetten saticaksiniz asil yerinden gelmesi cazip bence. Bir de kayisidan yapilan pestiller filan oluyo ben yemistim cok hostu. Olsa da alsam yani :) cok bi getiri saglamaz ama bi yerden baslamaniza sebeb olablir.
8 tlye anlaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam 4 kişi.32 tl yarısı malzemeye gaza gitse 16 kalır hatta akşam yemeği bile kalır. Okulda da 6 ydı sanırım ama kişi fazlaydı.Hem hanım kazanıyor hem de onlar sıcak ev yemeği yiyiyor e bulaşık derdi de yok.İki tarafa da iyi.Evt bu da mantikli. Calisan kesime hitap edebilir aksam eve gelip sicak yemek bulmak. Siz yine sorun derim
canım ya çok güzelmiş nereyle görüşecem
araştıtryım canım saol evet karlı olur8 tlye anlaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam 4 kişi.32 tl yarısı malzemeye gaza gitse 16 kalır hatta akşam yemeği bile kalır. Okulda da 6 ydı sanırım ama kişi fazlaydı.Hem hanım kazanıyor hem de onlar sıcak ev yemeği yiyiyor e bulaşık derdi de yok.İki tarafa da iyi.
keşke böle bi imkan elime geçse ama burada yok.kapıda ödemeyle oluyomuş ya onlardan bulsam binikah şekeri işi de bu tür işler de fasondur.
yani nikah şekeri yapıp satan bir dükkana gidip isteyeceksiniz böyle bir işi.
yengem nikah şekeri yapıyor.
çalıştığı dükkan sahibi malzemeleri yengemin evine bırakıyor.
örnek modeli de bırakıyor
yengem istenilen sayıda yapıyor ve adam gelip evinden alıyor.
Inşallah içinize sinen bir iş bulabilirsiniz.araştıtryım canım saol evet karlı olur
canım burada iş yokBebeğinizi annenize yada Kayınvalidenize bırakıp çalışamaz mısınız .?
Anladım. Elişi bilmiyorum demişsiniz ama öğrenebilirsiniz zor gelmez benim annem Oya çeyiz vs. Örerek okuttu bizi. Şimdi herşey kolay internetiniz de var videolarda bile anlatıyorlar nasıl yapacağınızı, sermayesi bir tığ bir Oya ipliği bir çember. Çember 4 lira bir ip bir çemberde bitmiyor. En ucuz oyalı çember 15 ten satılıyor hemde alıcılar çok.canım burada iş yok
Allah yardimciniz olsunbilemiyorum ki canım burada iş imkanı yok az da ols ayda 100 tl bile sağlasa en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?