- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
çocuk isteyipte olmayanların burdaki açtığı konuları okut ona çocuk yapmanın hiçte kolay olmadığını insanların ne sıkıntılar çektiğini görürse fikri değişir belki. insan başta hiç bir sorunu yoktur isteyinde hemen çocuğu olur sanıyo
evet canım çok söyledim ben eczanede çalışıyorum kendi hastalarımdan biliyorum yani hadi dedim borçların içinde çocuk olmasın bişeyi eksik kalmasın diye ama bakıyorum bi borç kpanıyo biri açılıyo borç bitmiyor oda ben çalışıyorum diyeee bana güvenerek alıyoda alıyo ama yok artık önümüzdeki ay korunmayı bırakıyorum
kızlar ne olur yardım edin eşimi nasıl ikna edebilirim 3,5 yıllık evliyiz eşim hala çocuk istemiyor tamam başta bende istemiyordum evlendikten 9 ay sonra eşim askere gitti 15 ay ordan sonra ayrı eve çıktım eşya borcu falan derken borçlardan sıra gelmedi 3 4 ay sonra biraz rahatlıcaz ama eşim çocuk konusunda hala isteksiz bana yardım edin ne olur nasıl ikna edebilirim fikirlerinizi bekliyorum
benim eşimde istememişti ilk 2 sene,şimdide arıyoruz canım
insanlar inanmıyordu erkek istemez mi yahu diye,bitane daha varmıs demekki
Ben de var o tipten...
Gerçi biri daha bebek olan iki çocuuğumuz var ama ikisini de ben istedim, onu ikna ettim... Çevremdeki herkeste tam tersi oluyor...
ağzı olan konuşuyor,insanlar anlamıyor ..
sağlıkla büyütün evlatlarınızı,darısı basıma ..
Bebek sahibi olmak gibi özel bir meseleye dhi müdahale ediyorlar ya insanı fitil ediyor zaten...
İnş, en kısazamanda bebeğine kavuşursun canım...
arkadaşım benimkide pek istekli değildi evleneli 4. yılımıza girmiştik bende o zmana kadar istememiştim sonra tiroid rahatsızlığı çıkınca bende korktum olmayacak diye dedim hemen yapıyoruz çocuk o 1 yıl daha bekleme taraftarıydı işte araba falan almış kredisi var diye dedim bunca yıl biz istemedik şimdi o bizi istememezlik yaparsa ne olacak diye sonra yaptık yani biraz benim istememle oldu şimdi 7 aylık kızımız var ve inan bana nasıl düşkün anlatamam fotoraf çekilmeyen bizim bey ben kızımızla fotoraf çektirirken hep ona kendi isteğiyle benide çek ya hep sen çekiliyorsun kızımla dedi ve kucağından indirmiyor şuan o kadar tatlı yani evlat...
benim eşimde istememişti ilk 2 sene,şimdide arıyoruz canım
insanlar inanmıyordu erkek istemez mi yahu diye,bitane daha varmıs demekki
var ya istemeyen erkekte var benimkisi sorumluluktan kaçıyor bide bana diyor ki ben babalığa hazır değilim ulen ben taşıcam ben acısını çekçem ben doğurcam çocuğu sana ne oluyo beyefendi hazır değilmil peah ama görür o dur bakalım şu iki hafta bi geçsin
Her çocuk nasibiyle gelirmiş 3.5yllik evliysenz korunuysnz braz zorlancksnz gbi glio bana cnku biz esimle evlendgmzden beri korunmadmz halde olmuyo nasip
benimki sorumluluklarını bilen biri sağolsun ..
ama maddi anlamda hazır olalım istiyordu ..
insallah bizlerede nasip olur o duyguu ...
ya benimkide sorumluluk sahibi bir insan ama mesele çocuk oldumu korkuyo çocuk kalabalığına çocuk gürültüsüne dayanamayan biri o yüzden istemiyo ama herkes diyo kendi çocuğun olsun bakalım böyle diyebilecek misin diye ama nafile işte hayır yani ben korunuyo olsaydım ona belli etmeden korunmayı bırakırdım ama iş onda bitiyor bizede ikna etmekten başka çare kalmıyor
evett evet anlıyorum seni ..
canım ama Allah vermeyince olmuyor ..
1 yıldır olmadı nasip olmadıı
Allahım hayırlısını versin ins.
rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder belli olmuyo bu işler kimi ilk gece hamile kalıyor kimi 3 sene de rabbim hayırlısını versin her zaman demekki hayırlısı buymuş ne yapalım rabbimin vardır mutlaka bir bildiği...
hayırlısııııı insallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?