kızlar yardım edin eşim çocuk istemiyor.....!!! :( :(

canım esının sevgısınden emınsen korunma cocugu olursa dayanamıyolar valla borcları beklersen hıc bıtmez parası olupta bulamayanlar var....

Esimin sevgisinden hic suphem yok beni ne kadar cok sevdigini biliyorum düşünüyorum da sanirim beni paylasmak istemiyor çünkü beni herkesten kiskanir sakinir ama zamanla bunları asacagimizi düşünüyorum

Bncde pes ettirmelisn onu :)

canlarım inanmıyorum ya bana uğurlu geldiniz ben daha bişey demeden dün gece eşim tam uyuyoruz bana durup dururken melek ben çocuk istiyorum artık çocuk yapalım dedi ben şooook dedim hayırdır istemiyodun ya artık bizimde olsun baksana etrafımıza herkesin çocuğu oluyo dedi inanamadım olur aşkım olur yapalım tabi dedim

Oooooo inanmıyorum süper bi haber bu senn kadar sevindim şuan :))

Haklısın ama isteksizce cocugu olmaktansa biraz rahat bırak bence o sekilde olmasın yani zamanı var herseyin benim eşimde istemiyodu kazala hamile kaldım simdi iyiki olmuş diyo

Haklısın ama isteksizce cocugu olmaktansa biraz rahat bırak bence o sekilde olmasın yani zamanı var herseyin benim eşimde istemiyodu kazala hamile kaldım simdi iyiki olmuş diyo

saol canımcım eşimde artık istiyor hemde ben bişey demeden söyledi artık ikimizde istekliyiz yani gerisi rabbimin takdiri artık

Ne kadar rahat kadınlar var yahu... Kendileri istemese ama eşleri istese cıngar çıkarırlar, 'ben istemiyorum çocuk ikimizin de olacak, böyle olmaz ki ama' derler. Ama onlar isteyip eşleri istemeyince, 'banane o istemese bile ben korunmayı bırakırım, hamile kalırsam zaten mecbur kabullenecek' diye düşünüyorlar. Sanki o halde çocuk ikisinin olmuyor...

Aman aman, ne kadar güven dolu bir evlilik. Evlat sahibi olurken bile gizli-saklı yapanlar oluyormuş. Ne tuhaf bir haldir bu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…