- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
Hadi yaaa cddimsn
tabi ya çok uyanık benimki
canım esının sevgısınden emınsen korunma cocugu olursa dayanamıyolar valla borcları beklersen hıc bıtmez parası olupta bulamayanlar var....
tabi ya çok uyanık benimki
Allah sabir versn cnm
Amin canim sagol ama kesin kararliyim artık hergun her gun soylenir durursam bikar heralde he ne dersin
Bncde pes ettirmelisn onu :)
canlarım inanmıyorum ya bana uğurlu geldiniz ben daha bişey demeden dün gece eşim tam uyuyoruz bana durup dururken melek ben çocuk istiyorum artık çocuk yapalım dedi ben şooookdedim hayırdır istemiyodun ya artık bizimde olsun baksana etrafımıza herkesin çocuğu oluyo dedi inanamadım olur aşkım olur yapalım tabi dedim
Oooooo inanmıyorum süper bi haber bu senn kadar sevindim şuan :))
evet ya ben hala şoktayım
kızlar ne olur yardım edin eşimi nasıl ikna edebilirim 3,5 yıllık evliyiz eşim hala çocuk istemiyor tamam başta bende istemiyordum evlendikten 9 ay sonra eşim askere gitti 15 ay ordan sonra ayrı eve çıktım eşya borcu falan derken borçlardan sıra gelmedi 3 4 ay sonra biraz rahatlıcaz ama eşim çocuk konusunda hala isteksiz bana yardım edin ne olur nasıl ikna edebilirim fikirlerinizi bekliyorum
Aramiza hoşgeldin ozman smdi daha zorlu bi sinav başlıyor
Haklısın ama isteksizce cocugu olmaktansa biraz rahat bırak bence o sekilde olmasın yanizamanı var herseyin benim eşimde istemiyodu kazala hamile kaldım simdi iyiki olmuş diyo
evet aynen ameliyattan sonra bi kadın doğuma gidicem genel bi muayeneden geçeyim smear testi falan yaptırayım ondan sonra dediğin gibi zorlu sınava çalışmalıyım
saol canımcım eşimde artık istiyor hemde ben bişey demeden söyledi artık ikimizde istekliyiz yani gerisi rabbimin takdiri artık
Ins sorunsuz olur bu donem snn icin beklemeden kavuşursn evladina
ohh ne guzel Allahım hayırlısını versin canım yakın zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?