- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
hadi ya bide o var dimi bende öyle söylüyorumda beyefendi olur olur daha şimdi değil deyip geçiştiriyor
Olur dmesi kolay cnm evlenmdn once cok basitmis gbi geliodu gozumuze cocuk yapmak ama bu ay 5.denememiz hic korunmadgmz halde ama bak yk ben bu konuda sansliym snrm esim istyo ve her ay o test negtf çıkınca benm kdr üzülüyor ama esiini ikna et daha ertlemyn cocuk ck gzl bisi burdki yazıları gster ona istypde olmayan okdrn insn varki ve korunmak yumrtlari tembellstiriyo benm esmn teyzesnn oglu 6yllik evli sdce iki uc ay korunmslar ve hala çocuklari olmuuo daha gec olmadan bence yapin derm cnku dusundgnz kadar kolay dgl cocuk yapmak sdce ayda birgn sans var cok sağlıklı bi kadinn bile ayda hamile kalma sans yuzde yirmi bes ve ben kendmden bliyrm olmasi icin yapmadm sey yok seklden sekle gryrz sogan kurunu icyrm tiksine tiksne ama ypck bisi yk olmasi icin yapiyrz gec kalmayn ikna et esni
kızlar ne olur yardım edin eşimi nasıl ikna edebilirim 3,5 yıllık evliyiz eşim hala çocuk istemiyor tamam başta bende istemiyordum evlendikten 9 ay sonra eşim askere gitti 15 ay ordan sonra ayrı eve çıktım eşya borcu falan derken borçlardan sıra gelmedi 3 4 ay sonra biraz rahatlıcaz ama eşim çocuk konusunda hala isteksiz bana yardım edin ne olur nasıl ikna edebilirim fikirlerinizi bekliyorum
Benim esimde istemiyodu güya . Ama ben korunmadim istiyordum hic korunmadim hamile kaldim nasil soylicem adam istemiyo diye dusundum sonra soyledim evde ziplamaya basladi mutluluktanguya istemiyomus baya da ciddi konusuyodu istemiyorm bakamayiz felan diye cok üzüyodu beni.
ya evet ona bu haberi verince nasıl bir tepki vereceğini çok merak ediyorum hatta sürprizim bile hazır ama çocuk yok piyasada
Hap la mi korunuyosun cnm korunma ne olacak yani hamile kalsan istemicek mi tabi ki isticek hele tekmelemeye baslayinca gorursun hosuna gidecek .insallah istedigin zaman hamile kalirsin
Bu erkeklerde cok garip bebegi biz tasiyorz biz doguruyorz sabahlara kadar uyumayip bakiyorz herseyini biz kadinlar yapiyorz ama erkekler cocuk istemiyo :)inşallah ya yok hiç hap falan kullanmadım hep eşim korundu inşallah rabbim her isteyene nasip eder
Bu erkeklerde cok garip bebegi biz tasiyorz biz doguruyorz sabahlara kadar uyumayip bakiyorz herseyini biz kadinlar yapiyorz ama erkekler cocuk istemiyo :)
çok doğru söylüyorsun canım benim onu ikna etmem lazım önümüzdeki hafta lazere gideceğim ondan sonraki hafta burun ameliyatı olacağım ondan sonra başlıcam artık bakalım rabbim cümlemize hayırlısını verir inşallah
kızlar ben evleneli 6 ay oldu. aslında başlarda bende eşimde henüz çocuk istemiyorduk. sonra bi gün annelik hormonlarım tavan yaptı.o gün eşimi de ikna etmeliydim. biraz konuştum daha yeni evliyiz yok rahat rahat tatile gidemeyiz falan derken ben dedim ki ''kaç yaşındasın sen?!! otuuz
ne olmuş ki dedi.yahu şimdi hamile kalsam çocuk 20 yaşındayken sen 50 yaşında olacaksın.çocuk sana baba mı desin dede mi diyince doğru yaa dedi ve o gün çalışmalara başladıkkkkbu yöntemi deneyin... :13:
ayy ne güzel ne yapsam ya bende mi öyle desem
kızlar ben evleneli 6 ay oldu. aslında başlarda bende eşimde henüz çocuk istemiyorduk. sonra bi gün annelik hormonlarım tavan yaptı.o gün eşimi de ikna etmeliydim. biraz konuştum daha yeni evliyiz yok rahat rahat tatile gidemeyiz falan derken ben dedim ki ''kaç yaşındasın sen?!! otuuz
ne olmuş ki dedi.yahu şimdi hamile kalsam çocuk 20 yaşındayken sen 50 yaşında olacaksın.çocuk sana baba mı desin dede mi diyince doğru yaa dedi ve o gün çalışmalara başladıkkkkbu yöntemi deneyin... :13:
:) evlat gibi sevgi yok ya inşallah eşinde isterde ikinizde isteyipte yapmış olursuunuz
eşimde bende 23 yaşındayız bunu söyleyeyim yine denemekte fayda var ilerde ne kadar erken o kadar iyi olur deriz tabi mesela benim annem şu an 42 yaşında ben nden öyle olmayayım dimi ama
Esin gencmis cnm o konudan olablir sen genede dene bunu cnku bunun torunu düğünü var onları gorururz de :)
Benm annemde suan 39 yasnda sennde annen gencmis ve bi ablam.var 6 aylık bebegi var suan anane oldu 39 yasinda ins bizde görüruz bu isin geçi erkeni yok bence eltim 2.yi dogrdu herkezde iki tane o yüzden biyere oturmaya gttim mi boyle herkz cocuguyla ilglnio ona yemek yedirio falan ben bakıyorum moralm cok bzluyo
Bencce güzel bisi inşallah eşin ikna olur Rabbimiz bu duyguyu bizede yasatr inşallahhhhhh :)
ay evet bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum dur bakalım lazer ve burun ameliyatım geçsin konuşucam artık bide ne oldu biliyor musun lazere başlamayı düşündüm çok pahalı falan dedi bende o zaman lazere çok istekliyim ya lazar ya çocuk karar ver dedim tamam lazere git dedi lazere başladım işte 3, seansım olacak ama korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra çocuk olur bilemem tabi olursa lazere doğumdan sonra devam ederim artık ne yapalım:44:
Hadi yaa öylemi dedi :))
Bi kayinvaldenin sozu var aklima geldi kocasi cocuk istemeyen kadina del prezervatifin ucunu demis :)
Artik bakdin esin hala istemiyo caktrmiycaksn :))
kendi hastalarımdan biri öyle yapıyomuş duymuştumama bizimki çok uyanık onu bile kontrol ediyo ki çoğunluklukla geri çekme yöntemini uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?