kaç yaşında kayınpederin
eşin kaç kardeş
iki kardeşler kayınpedereim 60 yaşında kızı var ama o bakmıyoo
erkek olduğu için de yemektir temizliktir kendide yapamaz
yakın bi yerden oturma fikrine sıcak bakmaz mı eşin :26:
kardeş varsa eğer bi çocuğa bakımı yıkmayı doğru bulmuyorum
evlatsa o da evlat onun da babası
kayınvaliden ne yapıcak peki
bu konularda çok hassas
birşey denmez hayır denmez evet denmez
ama insan kendi anne babasını düşünce biraz daha anlıyor sanırım
evet canım ya sıkıntılı durum kayınvalidem kendine ev tutucak yalnız yaşıcak.eşimede çok üzülüyorum masumlaştı iyice çaresiz ama aynı evin içinde üff bilmiyorum çok zor.eşimle başbaşa kalamıcaz sürekli adam evde olcak gündüzleri falan ne olur bana dua et başka bi çözüm bulunsun yani kendine ev tutup oda yalnız yaşasın sonuçta çok yaşlı değil yaşayabilir.yakında ev tutsa en azından yemekleri falan bizimle yer ama ayrı evi olur.ama eşim kendine bakamaz diyo offf
inşallah çözersin kısa sürede
ama eşin annesinin tek başına yaşamasına birşey demediğine göre demek ki kayınpederin tek yapamaz
bu yaşta erkekler daha farklı oluyor
maddi durumunuzu bilmiyorum ama bi konuş istersen aynı apt veya yakınında bi yerde otursun
durumu da yoksa 2 kardeş yardım etsin
gerçi babasına bakmayı düşünmeyen kız para yardımı da etmez ama neyse
en azından temizliğini yemeğini sen yaparsın evin ayrı olur yine arada gelir kalır sizde
zor bi durum anne baba başka birşeye benzemiyor
inşallah çözersin kısa sürede
ama eşin annesinin tek başına yaşamasına birşey demediğine göre demek ki kayınpederin tek yapamaz
bu yaşta erkekler daha farklı oluyor
maddi durumunuzu bilmiyorum ama bi konuş istersen aynı apt veya yakınında bi yerde otursun
durumu da yoksa 2 kardeş yardım etsin
gerçi babasına bakmayı düşünmeyen kız para yardımı da etmez ama neyse
en azından temizliğini yemeğini sen yaparsın evin ayrı olur yine arada gelir kalır sizde
zor bi durum anne baba başka birşeye benzemiyor
yani çok haklısın düşünmüyor değilim o şekilde ama hayatımda o kadar çok değişicekki buna adapte olmam zor olucak.en azından yakında evi olsa yemeğini yaparız temizliğini yaparız diğer türlü aynı evde çok zor kayınpederimle resmiyizdir napcam bilmiyorum.istediğin kadar şikayet et.. o adam eşinin babası... tabiki oğlunun evinde kalacak...
üstelik genç de değil... 60 yaşında... kendi babanın başına böyle bişey gelse, baba sen bizimle değil ayrı bi evde otur diyebilir misin?
ya bende öyle istiyorum ayrı bi evi olsun ama herşeyiyle ilgilenirim ben yine.ama evi ayrı olsun hayatımı kısıtlamak istemiyorum.60 yaş gayet de yaşlı filan değil
ne yaşlılar var tek yaşıyor
benim babam 55 yaşlarında neresi yaşlı yahu.
kayınvalide de 60 'a yakındır yaşı muhtemelen, o tek yaşıyor kayınpeder neden yaşayamasın ki.
erkek diye yemek yapmaktan kendine bakmaktan da mı aciz yani?
kayınpederle yaşayan biri olarak
çok zor diyorum...
tamam eşimizin babası saygı duyaız ama dipdibe yaşamak saygıda alıp götürüyor ...
herşey sorun oluyor canım
giyimin oturup kalkaman gece wc ye gitmen herşey çok zor kendi evinde misafir olusun
bence kaynatana ayrı bi ev tutun emeklidir illaki kirada otursun size yakın biyerde yine o şekilde ilgilenirsiniz başından atmak olmaz ama dipdibe yaşamak da olmaz
60 yaş çok genç benim kayınpederim 70 i geçiyor ama kendıne bakacak durumda kayınvalidenizle kalsanız bari kayınpeder ayrı eve çıksa karısının istemediğini gelininin bakmak zorunda olması kötü tabi sorun bakmak değil alışkanlıklar
evet işte anne baba eşime de bişey diyemiyorum umarım ayrı ev tutmaya ikna olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?