KIZLAR :( yardım edin nişanlımıdan ayrildim bgn bitti ne yapmam gerek

rooz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
76
0
6
35
İzmir
Daha öncede yazmıştım kopmak üzereydik zatn bugün ailesiyle geldiler babam gidin biraz yanlız kalıp konuşun dedi gittik ama olmadı bitirmiş kafasında yüzüğü çıkarttı bana verdi eve geldigimden beri ağlıyorum göz altlarim morardi bitti artk seve seve ayrıldık inadi yüzünden bitirdik nasıl geciricem bunu nasıl atlaticam ya yardım edin

Umarım kısa zamanda hasarsız atlatırsınız

Yok artk gerisi olmaz ki ben hiç hak etmedim şeyler yaşadım dusunebiliyomusunuz. Bi kız babası hemde benim babam kalktı nolcak durumunuz ne dusunuyosunuz dedi çocuk direk olmucak yurumuyor dedi attı şoka girdim allahim bunu nasıl atlaticam bilmiyorum çok kotuyum ya

Şuan olay daha taze seni sıkıntıya sokması üzmesi normal.Zamanla doğru olanın bu olduğunu anlarsın.
Zaten tam tersi olsa ayrılmış olmazdınız.Sadece sabra ve zamana ihtiyacın var

Şuan olay daha taze seni sıkıntıya sokması üzmesi normal.Zamanla doğru olanın bu olduğunu anlarsın.
Zaten tam tersi olsa ayrılmış olmazdınız.Sadece sabra ve zamana ihtiyacın var

Nasıl sabredicem bilmiyorum çalışmıyorum da işte yok sabır diliyorum hep beni sevseydi gitmezdi diyorum

insan ayrılınca neden hep güzel şeyler aklına gelir sankı aradgnz kişi oymus aslında kötü hiçbir şey yaşanmamış gibi hissederiz?

ama öyle değil dediğiniz gibi kopmak üzereydık demıssınız bunun nedenı olmalı, kötü yaşanmışlıklar olmalı... belkı de sizde ayrılmayı düşünüyordunuz...

bunları aklınıza getırın vardır bır hayır dıyın dua edın...

zor evet ama sizi evlenınce cok uzecegını bılseydnz yıne de ıster mydnz? böyle düşününden her kötü günden sonra mutlaka güneş doğar sabredın

Hayırlısı budur belki de..

Evt o geliyo aklıma evlenip ayrılmak dha kötü oldurdu ama ben çok seviyordum simdi acı çekiyorum sadece atlaticam da çok zor olucak

üzücü ama kendini yıpratma
her şey bir yana inan annen baban senin o üzgün halini gördükçe kahrolur
üzme onları da
zamanla geçecek içindeki acı
şimdi ne desek boş.yaşayacaksın ve atlatacaksın
sizi ayrılma noktasına getiren nedir peki?düzeltme olanağı yok mu?

Seve seve ayrılmak diye bir şey yok. O sevmemiş.İnat için ilişki bitirilmez.

Ondan önce de bir hayatınız vardı,yaşattığı kötü şeyleri düşünün,atlatmanız daha kolay olur.

Evt annem de benimle birlikte aglio sürekli duzelme şansımız vardı bgn onu da bitirdi artk mümkün değil babam giremez bu eve artk dedi işin gerçeği ben istedikten sonra Babm Tmm der yine ama bnde istemiyorum artk olmaz hep gururumu ezdirdim aşığım diye ama o kaybetti allah versin döktüğü her damla yaş için allahim dan bulsun köpek gibi donucek ama iş işten geçmiş artk

evlenip boşansan dahamı iyiydi yada evlendikten sonra keşke evlenmeseydşm diyerek bir hayat sürsen?hayrlısı buymş demekki şimdi daha taze acın ağlarsın üzülürsün ama unutursun merak etme neler unutmadık hepimiz ne acılar çektik,kötü olan şeyleri düşün hayallerini değil .

Seve seve ayrılmak diye bir şey yok. O sevmemiş.İnat için ilişki bitirilmez.

Ondan önce de bir hayatınız vardı,yaşattığı kötü şeyleri düşünün,atlatmanız daha kolay olur.

Sevmemis belki de doğru beni kandırmış .. Ama kimsenin ahi kimsede kalmaz helal de etmedim hakkımı ..
Öyle diyorsunuz da kötü düşündükce dha çok ağlıyorum bumuydu karşılığı diye nolcak

Elimde değil ki yazık sevgime yazıkmis hayallerim .. Ne güzel soylediniz hayallerim de gitti

Sevmemis belki de doğru beni kandırmış .. Ama kimsenin ahi kimsede kalmaz helal de etmedim hakkımı ..
Öyle diyorsunuz da kötü düşündükce dha çok ağlıyorum bumuydu karşılığı diye nolcak

İnanın geçecek,geçmeyen acı yok.Sadece zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…