Daha öncede yazmıştım kopmak üzereydik zatn bugün ailesiyle geldiler babam gidin biraz yanlız kalıp konuşun dedi gittik ama olmadı bitirmiş kafasında yüzüğü çıkarttı bana verdieve geldigimden beri ağlıyorum göz altlarim morardi bitti artk seve seve ayrıldık inadi yüzünden bitirdik nasıl geciricem bunu nasıl atlaticam ya yardım edin
bak canım once kendıne gel ve hıc dusunme onu.senı hak etseydı yuzugu atmazdı.ne ınadı bununkı?sakın yüzde verme.eğer sinirden kıskançlıktansa geri dönebilir.sakın uzulme.bu hayyatta bir tanesin.senden baska değerlisi yok.eger hayırlısı buysa sevin ya evlenip seni babanın kapısının önüne bıraksaydı.biz de nişanlıyız hep kavga edıyoz cocuk hep bitti olmıcak dıo.
Canım hakkına hayırlısı olsun.sizi aklında bitirmişse yapacak birşey yok.
Vermedim benim yüzüğüm bnde takılar fln duruyo yrn gelip alacaktı annem dedi sakin eve gelmesin biz birakiriz koseye o alsın dedi bnde en son onu yazdım ona çok uzucu yıkıcı bi durum aynı bizim de oyleydi ışte her kavgada olmucak bitti diyip dururdu en sonunda bnde bitirdim bu sefer kökten bitti ama sabır.. İt gibi geleceği günü Bekliyrm
kesinlikle geçecek ne acılar unutuluyor. insanın kalbi parçalansa da canı yansada zamanla daha az acıtıyor, daha az hatırlıyorsun ve bir bakmışın unutmuşun bile. bir uğraş bul kendine daha kolay olur atlatman..
sana bısı dıyım mı aynı benımkısı gıbı her kavgadan sonra bıtıı remzıye sakın benı arama senden hıc bısı ıstemıyom rahat bırak benı dıyordu.gunlerce aglıyordum kı daha gecen hafta barıstık yanı halen aglıyorum.hatta gecen hafta annesıyle konusturdu suna sole bıttı de ve benım ne annem ne de babam var sahıp cıkcak.bıtanecık yengem var ve o konustu benımkıyle bıttı abısıne soyleyelım mı dedı o da yarın ababma soylıcm sonra bekle dedı.ondan sonra gece ben buna saydırmalı msjlar attım.sabahda senı sevıyom bılmıyon mu ded.YANİ BAZEN SINIRDEN DE OLABILIYOR BOYLE SEYLER EGER SENI SEVIYORSA O TAKILARI ALMAYA GELIRKEN SENIN GONLUNU ALMAYA GELCEK.tabı buara konunn kımın suclu olduguda onemlı.
Elimde değil kiyazık sevgime yazıkmis hayallerim .. Ne güzel soylediniz hayallerim de gitti
Ben gelme dedim teyzene birakicz dedim cnku babam şöyle gelmesin sakin gelirse çok kötü olur dedi .. Babam bgn onlara boyun eğdi kaç kere duzeltmeye çalıştı o olmaz dedi şaka gibi bu saattn sonra gelmesin artk ya gitti giden kaç kez şans verdik
zamanla bunların hepsi gececek.kaç yasındasın?ınan baska bırılerı karsına cıkcak belkı daha ıyısı senın kıymetını bılen bırı.kım bılır.kendını yıpratma onu unutacagın seyler yap dusunmenı engelıcek ne bılımm gıt komedı dızıler var ızle.ya da dısarı cık.kım en yakınınsa onun yanına gıt senın guclendırecek öz guvenını sana hatırlatacak bırıdır bu yakınında olan kısı.adım gıbı emınım de cok guzel bır kızsındır.önüne bak.arkana bakarsan unutamazsın.dusunmeden edemıyorum dıyorsan da onun sana cektırdıklerını hatırla tamam mı?
Nasıl bitirebilir zor geldi tabi dimi evlenmek dimi
Daha öncede yazmıştım kopmak üzereydik zatn bugün ailesiyle geldiler babam gidin biraz yanlız kalıp konuşun dedi gittik ama olmadı bitirmiş kafasında yüzüğü çıkarttı bana verdieve geldigimden beri ağlıyorum göz altlarim morardi bitti artk seve seve ayrıldık inadi yüzünden bitirdik nasıl geciricem bunu nasıl atlaticam ya yardım edin
evlenmekmi zor geldi yoksa fikirlermi uyuşmadıda ayrılmak istedi bilemem.ama tek bildiğim şey herşeyde bir hayır vardır.belki senin için en iyisi, en güzeli budur ALLAHtan hayırlısını iste.sevdin ama olmadı belki karşına çıkacak kişi ondan daha hayırlı olacaktır.zorda olsa zamanla unutacaksındır.gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş.şimdi herşey daha yeni alışkanlıklar var sevgi aşk birazda alışkanlıktır.
size öncelikle mevlananın sözüyle konuya başlamak isterim allah derki kimi benden cok seversen onu senden alırım.ve ekler onsuz yasayamam deme,seni onsuz da yasatırım.ve mevsim gecer gölge veren agacların dalları kurur sabır tasar canından saydıgın yar bile birgün el olur.aklın şaşar dostun düşmana dönüşür düşman kalkar dost olur.öyle garip bir dünya.olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.düşmem der düşersin.şaşmam dersin şaşarsın.en garibi de öldüm der durur yinede yaşarsın..yani demem şudur ki böyle durumlarda allah a sığınmak en güzelidir .kaderde ne varsa o olur ve eger siz nasipseniz zaten dönüp dolaşır o kişide sizin olur ama unutmayın her şer gb görünen şeylerde hayır vardır.kalbiniz acıyor nefes alamıyorsunuz anılar hep aklınıza gelicek ama lütfen hep şükredin ve dua edin.hem bu kişiden daha iyi birisi olmucağını biliyormuyuz asla .lütfen daha fazla üzmeyin her gün yeni umutlar besler.
geçmiş olsun, peki sebep ne yani gündelik tartışmalar mı yoksa önemli başka bir durum mu, nedir sebep yani bu kadar bitirecek
Dugun mevzusu yüzünden ya bide çok bana yansitiyordu ya sorunlarını Bnden çıkartıyordu bnde dayanamadım en son ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?