- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
pişman olup dönmelerini bekliyoruz hala yalan yok bende bekliyorum ama benimki öyle bir inat ki grberse dönmez
yapı olarak böyle kendince meseleleri böyle abartıyor niye ayrıldık dersen elle tutulur bir sebep yok aldatma sevgi eksikliği felan yok aileler anlaşalmaz dedi oysa aileler aynı mezhep ve siyasi görüşe sahip sadece etnik köken farklı aslında bizimki beni çok kıskanıyordu ayrıca eski ilişkileri'nde aldatıldığı için ciddi güven meseleleri vardı bende bu durumu bildiğim için hep kontrolü onun eline verdim nerde ne yaptığımı biliyordu ama atıyorum tuvalete gittin telefona cevap vermedin kafasında kuruyordu sürekli kendine fe bana da yazık etti kendi psikolojisini bozdu
yapı olarak böyle kendince meseleleri böyle abartıyor niye ayrıldık dersen elle tutulur bir sebep yok aldatma sevgi eksikliği felan yok aileler anlaşalmaz dedi oysa aileler aynı mezhep ve siyasi görüşe sahip sadece etnik köken farklı aslında bizimki beni çok kıskanıyordu ayrıca eski ilişkileri'nde aldatıldığı için ciddi güven meseleleri vardı bende bu durumu bildiğim için hep kontrolü onun eline verdim nerde ne yaptığımı biliyordu ama atıyorum tuvalete gittin telefona cevap vermedin kafasında kuruyordu sürekli kendine fe bana da yazık etti kendi psikolojisini bozdu
kendine güven sorununu çoğu zaman beni aşağılayarak kapatmaya çalışıyordu güzel değilsin felan gibiBöyle insanla uğraşmak zordur be canım..
Çünkü ewlenince düşünsene bunun sana karşı güvensizliği hala dewam edicek..
Sen ozaman daha çok sıkıntı çekeceksin..
Bak gerçekten bence böylesi daha hayırlı olmuş inan ki..
Kafası karışık bir adamla uğraşmak zordur..
Neden hep sen kendinden fedakarlık veresin ki..
Aileler anlaşamaz vs gibi bahanelerle sana geliyorsa,
gerçekten ayrılmayı kafasına koymuş demektir..
Bırak uğraşma ne hali warsa görsün ozaman..
Bence sende ona artık pek güvenme, şimdi seni saçma sapan sebeplerle bırakan,
Yarın öbürgün ewlenince de bırakır böyle düşün we böylesi daha iyi benim için diye kendine ferahlık wer..
İlişkilerinde neden aldatıldığı meçhul, kendine bariz güveni yok bu adamın we karşı tarafa da bu güweni werememiş demek kii
Çalışıyor musun bilmiyorum, kafanı başka şeylere wermeye çalış, we akışına bırak..
Biliyorum alışkanlık war ilişkin adına, boşluktada olabilirsin fakat, böyle kararsız kendine güvenmeyen bir adam için çok fazla yıpratmayın kendinizi derimm
kendine güven sorununu çoğu zaman beni aşağılayarak kapatmaya çalışıyordu güzel değilsin felan gibi
ama sonra baktım çok fazla kişi beni güzel buluyor ve dillendiriyor
özgüvenimi kaybetmeme sebep oldu yani resmen şunu yapıyordu
allahım o kadar çirkin biriyim ki iyiki X benle çıkıyor psikolojisine girdim
çalışıyorum evet hem de yoğun tempolu bir işte
çok bağlıydım tek bir yanlışım yoktu ama demekki öyle olmamak gerekiyor
Aman aman bırakk Allah aşkınaa uzak dursunn ..
Boşver cnm senn, bak yoğun tempolu bir işinde warmış..
Kafanı işine wer..
Olumsuz bir sürü huyları warmış, neden böle bir insan için hala üzülüyorsun ki..
Biraz zamana ihtiyacın war hepsi bu..
Oda geçicek zamanla merak etme
canim benim seni en iyi ben anliyorum, ben yüzühü attim bizim durumumuzda ama bende cok kötüyüm ayrilali 2 ay olmasina ragmenALLAH yardimcimiz olsn gülüm ALLAHa sigin dua et bol bol bende yardim akil istiyorum böyle birseyi basindan atlatanlardan
Daha öncede yazmıştım kopmak üzereydik zatn bugün ailesiyle geldiler babam gidin biraz yanlız kalıp konuşun dedi gittik ama olmadı bitirmiş kafasında yüzüğü çıkarttı bana verdieve geldigimden beri ağlıyorum göz altlarim morardi bitti artk seve seve ayrıldık inadi yüzünden bitirdik nasıl geciricem bunu nasıl atlaticam ya yardım edin
canım konunu biliyorum Rabbim hakkında böyle hayırlı eylemiş elbet bi kalbi sana karşı sert yapıyosa bi kalbi yumşak gelir seni bulur bol dua et.Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?