KIZLAR :( yardım edin nişanlımıdan ayrildim bgn bitti ne yapmam gerek

sorunun ne olduğunu açıkça yazmadığın için çok net yorum yapamıyorum ama hakkında hayırlısı olsun inşallah.

baban bir kere daha konuşmanızı istemekle gururundan ödün vermiş değil, büyüklerin bir nevi görevi sakince konuşmanızı istemek.

nişan bozuldu diye de elalemin diyeceklerini kafana takma, tek nişan atan sen misin şu dünyada?

hissettiğin şeylere gelince, bu gece zor sabah olacak bu belli ama inan her geçen gece daha azalacak, daha iyileşeceksin.

kendini çok duygusal durumların içine sokma sakın, şarkınızı dinlemek, resimlerinize bakmak gibi. bunlar unutmanı daha da zorlaştıracaktır.

Allah gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda...

3 yıllık bı ılışkım vardı, sevgılım benden ayrıldı, sabahlara kadar ağladım, onsuz yapamam dedım, ama o benı sevmıyor kı dedım, unutmak mumkun değil gibi geldi,,, ınan canım 3 gun suruyor, haa benım ilşkımde 1 ay sonra sevgılım ayaklarımın dıbıne yattı( cok inattır normalde) ağladı, annesı aradı, abısı aradı ama hayatımı yakacagıma bıkacgun ıçımı yaktım ve gecti.. suan ıyı kı hayatımı yakmamısım dıyorum o yuzden hııc uzme tatlı canını

Hakkında hayırlısı buymuş canım ben de 3 ay önce söz attım senı çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin

canım bende 7 ay önce nişan attım
ailem istemedi nişanlımı bazı sorumsuz davranışları oldu.
aileside hemen kabullendi noldu çocuğu düzeltelim siz merak etmeyin diyip alttan almadılar.
neyse sonra facede bir baktım bu eğleniyor kafelerde ne bileyim halay çekiyor barlarda hep gördüm
şimdi ne mi oldu öyle pişmanki 1 aydır hergün arıyor artık sildim onu engelledim .
allah adaleti büyük ben affetmiyorum onu ve ailesini allaha havale ediyorum.
sakın dönme durumu olursa dönme sevselerdi bizi arkamızda olurlardı.
ben istesemde ailem istemez benimkini güvenemezler.
erkek adam kapılarda yatar ya.

İnanıyorum hayirlisi buymus zatn diyorum yazınız için tsk ler

Donucek biliyorum ama bisey sorcam benmerkezci face kapalı onun açık açsak mi bnde siz acmiymiysiniz dha mi iyi kurdurur

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun seni çok iyi anlayanlardan birisi de benim çünkü 3 sene önce aynı şeyi ben yaşadım..
Şunu söylemeliyim ki ortada seni bu kadar üzmüş , seni yarı yolda bırakmış bir adam var geri dönerse naparım firkini çıkar aklından..
Ben o hatayı yaptım sen yapma sakın ama sakın!!! aileni ezdirme özellikle babanın gururunu düşünerek hareket et..
Hiç kimse bizim anne ve babalarımızdan kıymetli değil.. yeter ki Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin.. geriye kalanlar unutulur gider..

Donucek biliyorum ama bisey sorcam benmerkezci face kapalı onun açık açsak mi bnde siz acmiymiysiniz dha mi iyi kurdurur

ilk baştan onun facesi ayrıydı benim farklıydı nişanlanınca ortak face yaptık sonra nişanı atınca hemen girip ayrı bir şifre girip dondurdum.
nişanlımda eski facesini açmış sonra . bende kendime aylar sonra yeni face açtım bu beni hep görüyormuş ordan öyle resimler koyuyordum ki birde laf koyucu laflar yazıyordum :)))
inan facen olsun o seni takip eder merak eder öyle kötü oluyorlar ki sana anlatamam dene bence :)
ama sakın geri dönme bittiyse bitti inan ilerde en ufak şeyde bırakır ayrılığın tadını aldı öğrendi hep yapar.
bende çok üzüldüm hatta beni aradığında ağladım sonra dedim noluyor niye ağlıyorsun seni üzdü boşver dedim.
ileriyi görmek istiyorsan dününe bakacaksın.
dün seni bugün seni bırakan yarında bırakır ...

Doğru soyluyorsun ama sevgim herşeyi bastiriyor lanet olsun nasıl baglanmisim bu kdr bilmiyorum çok zor unutucam. Unutamam ki ben onu

Bizimde oyleydi ilk başta nişanlaninca ortak yaptık bir hafta önce ayrilinca ben girdim fotolari sildim arkadaslarimi sildim gir simdi şifreyi degistir dedim oda değiştirdi simdi bende kendiminkini acsam mi acaba

çok ağladım çok acı çektim.. halada çekıyorum ama hayat bu acıyla yaşamaya başlıyorsun ve zaman emin ol herşeye iyi geliyor. Yaralarını sarmaya başlıyorsun.. Dikdur ve gülümse hayat ne olursa olsun yaşamaya değer... Kendine güven ve değer ver çünkü sen buna değersin....

Doğru soyluyorsun ama sevgim herşeyi bastiriyor lanet olsun nasıl baglanmisim bu kdr bilmiyorum çok zor unutucam. Unutamam ki ben onu

canım neden unutamayasın?? öyle de bir unutursun ki adını hatırlayamayacak hale gelirsin.. ben ilk ayrıldığım dönemler öyle üzülüyordum ki dünyam yıkılıyor diyordum.. ayrılıktan 2 ay sonra baktım adam facesinde durumunu nişanlı olarak yaptı.. sonra kendi kendime deli misin nesin kim için üzülüyorsun.. şükret öyle bir karaktersizden kurtulduğun için dedim.. o gün bugündür aslaa facesine bakmadım... kendi facemde de engelli.. şu an da nişanlıyım nasip olursa mayısta evleneceğim.. Allah bir yerden alıyorsa bir başkasıyla fazlasıyla mutluluğu tattırıyor bundan emin ol

Bizimde oyleydi ilk başta nişanlaninca ortak yaptık bir hafta önce ayrilinca ben girdim fotolari sildim arkadaslarimi sildim gir simdi şifreyi degistir dedim oda değiştirdi simdi bende kendiminkini acsam mi acaba

aç canım sen kendine yeni bir face aç hem kafan dağılır ben inanırmısın kadınlar kulübü sayesinde atlattım hep burda takılıyordum.
3 ay sonra yeni face açmıştım.
her şey geçecek canım merak etme.

senı okadar ıyı anlıyorumkı bende çok değer verdıgım emek verdıgım ılışkım bıttı oysakı onun ıcın neler yapmıştım ve benden ayrıldı olmuyor dıye gunlerdır hep beraberken anılarımız gelıyo hıcbırseye konstre olamıyorum gecelerı ağlıyorum ama onun galıba umruna gelmiyorum dayanmaya çalışıyorum ama bunu bıle beceremıyorum

Biliyorum çok pismn oluck bana kendi diyordu ama bana bunu yasatmicakti çok ağır geldi onu çok seviyorum ama bgnku yaptgi pes dedirttircek dedirtti de

Çok zor birseymis dusunuyrum kimseye mana bulan kınayan biride değilim allahimin bana verdigi bi imtihan ışte çok pismn oluck Donucek ama çok geç olucak

Ama seviyorum vazgeçmek istemiyorum bu kdr gurursuzsun diyebilirsiniz bana ama çok seviyorum şimdiden köpek gbi özledim off

evlenip ayrılmaktansa bu çok daha iyi olmuş bence...Alllah a bırak o en güzelini yapıyor hiç merak etme...Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…