Bak canım önce bi güzel ağla üzül kendini yerden yere at bu tarz işlerde hemen toparlanma olmaz, gerekirse bir süre evde kal yalnızlık iyi geliyor... Biraz zamana ihtiyacın var malesef bu işlerin hapı ilacı olmuyor ki içiverince geçsin çok zor biliyorum kalbinin sızısından duramıyorsundur şu anda en önemlisi ne biliyor musun ilişkinden önce hayatı sorgula bence ben de bir dönem çok acılı bir ilişki yaşadım önce dövündüm , geri döndürmek için salak saçma şeyler yaptım hiçbir şey kar etmedi sonra düşünmeye başladım hayatı neden yaşadığımızı neden acılar çektiğimizi ve şu sonuca vardım bak biz eksiklerini tamamlamak üzere yeryüzünde olan varlıklarız, burada yaşayacağımız bir hayat var bu hayat boyunca birçok insanla karşılaşıp kimiyle dost olup, kiminden kazık yiyip eksik olan yanlarımızı tamamlayacağız. Bir insan hayatına giriyorsa ondan öğrenmen gereken birşey vardır, eğer hayatından çıkıyorsa ondan öğreneceğin birşey kalmamıştır ve allah seni yeni deneyimlere hazırlıyordur. Önce Allahın ne nasip ederse en hayırlısını nasip ettiğine inanacağız ve bu acıdan kötü sonuç çıkarmayacağız, hatta sana kötülük yapmış olsa bile kötülük yapana minnettar olacağız belki de sana hayatta olma amacını gerçekleştirme olanağı verdiği için şu an bunların sana pek mantıklı gelmediğini biliyorum ama lafın kısası belki bu acıyla sınanman bundan dersler çıkarman gerekiyordur ve şunu söyliyeyim hiçbir acı sonsuz değildir eninde sonunda hafifleyecek salınım yasası denilen birşey var bir kere aşırı mutluluk mutsuzluk aşırı keder mutluluk getirir yeter ki sen şu dönemi hayırlısıyla zayiatsız atlat
gerigelse nasıl kabul etem nasıl geri donucem. Onurumuzu kirdi çokbence barışırsınız. ortada aldatma vs yok. o şu an birden bunalıp dellenmiştir. geri gelir ama sakın üstüne düşme, aileni hor görmesinler
canım bende 7 ay önce nişan attım
ailem istemedi nişanlımı bazı sorumsuz davranışları oldu.
aileside hemen kabullendi noldu çocuğu düzeltelim siz merak etmeyin diyip alttan almadılar.
neyse sonra facede bir baktım bu eğleniyor kafelerde ne bileyim halay çekiyor barlarda hep gördüm
şimdi ne mi oldu öyle pişmanki 1 aydır hergün arıyor artık sildim onu engelledim .
allah adaleti büyük ben affetmiyorum onu ve ailesini allaha havale ediyorum.
sakın dönme durumu olursa dönme sevselerdi bizi arkamızda olurlardı.
ben istesemde ailem istemez benimkini güvenemezler.
erkek adam kapılarda yatar ya.
Hakkında hayırlısı buymuş canım ben de 3 ay önce söz attım senı çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin
Donucek biliyorum ama bisey sorcam benmerkezci face kapalı onun açık açsak mi bnde siz acmiymiysiniz dha mi iyi kurdurur
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun seni çok iyi anlayanlardan birisi de benim çünkü 3 sene önce aynı şeyi ben yaşadım..
Şunu söylemeliyim ki ortada seni bu kadar üzmüş , seni yarı yolda bırakmış bir adam var geri dönerse naparım firkini çıkar aklından..
Ben o hatayı yaptım sen yapma sakın ama sakın!!! aileni ezdirme özellikle babanın gururunu düşünerek hareket et..
Hiç kimse bizim anne ve babalarımızdan kıymetli değil.. yeter ki Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin.. geriye kalanlar unutulur gider..
ilk baştan onun facesi ayrıydı benim farklıydı nişanlanınca ortak face yaptık sonra nişanı atınca hemen girip ayrı bir şifre girip dondurdum.
nişanlımda eski facesini açmış sonra . bende kendime aylar sonra yeni face açtım bu beni hep görüyormuş ordan öyle resimler koyuyordum ki birde laf koyucu laflar yazıyordum :)))
inan facen olsun o seni takip eder merak eder öyle kötü oluyorlar ki sana anlatamam dene bence :)
ama sakın geri dönme bittiyse bitti inan ilerde en ufak şeyde bırakır ayrılığın tadını aldı öğrendi hep yapar.
bende çok üzüldüm hatta beni aradığında ağladım sonra dedim noluyor niye ağlıyorsun seni üzdü boşver dedim.
ileriyi görmek istiyorsan dününe bakacaksın.
dün seni bugün seni bırakan yarında bırakır ...
Nasıl atlattin
Doğru soyluyorsun ama sevgim herşeyi bastiriyor lanet olsun nasıl baglanmisim bu kdr bilmiyorum çok zor unutucam. Unutamam ki ben onu
Bizimde oyleydi ilk başta nişanlaninca ortak yaptık bir hafta önce ayrilinca ben girdim fotolari sildim arkadaslarimi sildim gir simdi şifreyi degistir dedim oda değiştirdi simdi bende kendiminkini acsam mi acaba
Daha öncede yazmıştım kopmak üzereydik zatn bugün ailesiyle geldiler babam gidin biraz yanlız kalıp konuşun dedi gittik ama olmadı bitirmiş kafasında yüzüğü çıkarttı bana verdieve geldigimden beri ağlıyorum göz altlarim morardi bitti artk seve seve ayrıldık inadi yüzünden bitirdik nasıl geciricem bunu nasıl atlaticam ya yardım edin
çok ağladım çok acı çektim.. halada çekıyorum ama hayat bu acıyla yaşamaya başlıyorsun ve zaman emin ol herşeye iyi geliyor. Yaralarını sarmaya başlıyorsun.. Dikdur ve gülümse hayat ne olursa olsun yaşamaya değer... Kendine güven ve değer ver çünkü sen buna değersin....
senı okadar ıyı anlıyorumkı bende çok değer verdıgım emek verdıgım ılışkım bıttı oysakı onun ıcın neler yapmıştım ve benden ayrıldı olmuyor dıye gunlerdır hep beraberken anılarımız gelıyo hıcbırseye konstre olamıyorum gecelerı ağlıyorum ama onun galıba umruna gelmiyorum dayanmaya çalışıyorum ama bunu bıle beceremıyorum
aç canım sen kendine yeni bir face aç hem kafan dağılır ben inanırmısın kadınlar kulübü sayesinde atlattım hep burda takılıyordum.
3 ay sonra yeni face açmıştım.
her şey geçecek canım merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?