kızlar yardım lütfen

İnsanlar iyice zevk sefa düşkünü oldu
Bana şöyle geldi sadece bir yorum tabiki içini bilemeyiz kimsenin kadın cinsel olarak tatmin olmuyordu ve çocuklara o yüzden kötü davranıyordu orgazm olamama gerginlik yaratıyor çünkü
Veee tatmin olduğu birini buldu ya da bulmak istiyor artık canına tak etti anne olarak da çocuklarından vazgeçemiyor almayın ya o yaşta çocukları elinden fiziksek şiddet yoksa belki kadın boşanınca mutsuzluğundan kurtulacak ve çocuklara farklı davranacak artık
Bir cinsel terapistle görüştüm evliliğin bütün şifrelerinin cinsellikte saklı olduğunu söylemişti
Siz kadın olarak özel görüşseniz bi yengenizle sorun onla ilgiliyse cinsel terapiste gitsinler
Tatilmiş oymuş buymuş bunlar mutlu oldukları anlamına gelmez ekonomik refah her zaman mutluluk getirmiyor neyazıkki

çocuklara fiziksel psikolojik şiddet uyguluyor demişsiniz bunu kanıtlarsanız mahkeme çocukları babaya verebilir.bir de hayatında başkası olup olmadığını izlemeye alın bu durumda da çocukları alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Başkası vardır diye düşündüm günahını almayalım ama

Annesi o sizden iyi bakar emin ol. Ayrıca kadın durduk yere bosanmak istemez. Kahvaltı için bile izin/fikşr alıyorsa hakkı da. 11yıl içinde neler olduğunu bilemezsin ayrıca abin kendisine göre anlatır tabi

o kadar özellerini bilmiyorum tabi ki. fiziksel şiddet var ara ara çocuklara. onu tanıdığımdan beri sürekli gergin bir kadındı. herşey iyi olur inşallah.

Annesi o sizden iyi bakar emin ol. Ayrıca kadın durduk yere bosanmak istemez. Kahvaltı için bile izin/fikşr alıyorsa hakkı da. 11yıl içinde neler olduğunu bilemezsin ayrıca abin kendisine göre anlatır tabi
izin dediği yarın arkadaşlarla kahvaltı var gideyim diyorum bu yani. hangi evlilikte eşine haber vermeden birşeyler yapılıyor. bu karşındaki insana saygıdır. o kadar özgürlüğüne düşkünse evlenip çocuk yapıp birilerinin başını yakmayacaktı. Free takılacaktı nerde akşam orda sabah

tek derdimiz çocuklar ama velayet anneye veriliyormuş galiba nasıl alabiliriz bilmiyorum

çocukların yaşı büyük onlara da sorulur
kesin olarak anneye verilir denilecek bir yaş değil
bence abiniz çocukları bir pedagog a ya da çocuk psikologuna götürmeye başlasın bakalım o anne hakkında ne diyecek ne tavsiye verecek

bizim millet daha evliyken anlaşamıyor da boşanıyor o boşanma davalarında ne hakaretler havada uçuşuyor ortak velayeti hiç yürütemezler avrupa insan hakları sözleşmesinin gecen sene kabul edilen ek 7 nolu protokolü yüzünden böyle bir şey de cıktı şimdi
ama bana göre ortak velayet uygulanabilir değil

danıştığımız avukat çocuklara sorulmaz dedi bize

avukatı değiştirin
mahkemeler 5 yaşındaki çocukla bile konuşuyor yeri geliyor
ayrıca abiniz ne kadar para teklif ederse etsin anne istediği zaman velayet için dava açabilir
yani hem paradan hem çocuklardan olmayın abiniz çekişmeli olacak diye diretmeli ve siz iyi bir avukat bulmalısınız
ayrıca abiniz kendi telefon konuşmalarını kayıt altına alıp anne özgür olmak istediğini belirtiyor ve çocuklara ayak bağı gibi davranıyor onları yatılı okula vereceğini söyleyip tehdit ediyor çocuklarımın eğitim hayatından ve yaşam şartlarının kötüleşeceğinden endişeleniyorum hatta öyle ki boşanmak için beni velayet ile tehdit ediyor amacı çocukların menfaati değil sadece evliliğin bitmesi diye ayrıca belirtmeli davada

çok teşekkür ederim bunların hepsini abime ileteceğim sağolun

Ben bunu anlamıyorum. Abiniz tehdit edeceğine yengeniz ediyor. Biraz sert dursun, tamam tehdit etmesin ama şart koşsun. Yengeniz mutsuz olduğu için çocuklara tavrı negatif olabilir, bilemeyiz. Eğer gerçekten özgür olmak için boşanıyorsa zaten bir süre sonra çocukları ayakbağı olarak görecektir. Siz bence velayeti alın ama anneyle görüşmelerini kısıtlamayın. Yani istedikleri zaman annede kalsınlar ama velayet sizde olsun.

avukatının dediğine güveniyor abim. hakim çocukları büyük oranda anneye verir demiş. bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayır etsin. artık en kötü daha sonra velayet davası açarsın dedim.

Hiç biriniz anne gibi bakamaz arti bu söylediklerinize inanmiyorum yatili okula vermeyi düşünen anne niye velayet ićin uğraşsin lütfen iftira atmayın ve siz karışmayın elbet birşey vardir ki boşanıyor mutlu yuvayı kim yıkmak isteye bilir ki ....!!

neyse sizi ikna etmeye çalışmayacağım. benim kimseye iftira attığım filan Allahtan korkarım yok kendi ağzından duyduğum sözler bir kere de değil defalarca söyledi çocuklara sizi yatılı okula vericem diye. sebebi olan insan özgür olmak istiyorum demez herhalde sanki eve hapsedilmiş gibi. aldattı şiddet uyguladı evine bakmadı desin elle tutulur birşey desin yani. anne çok güzel bakıyor fiziksel şiddet uyguluyor . diliyle dövmesi de ayrı tabi.

Bu konu bana biraz eksik anlatılmış gibi geldi. Normal şartlar altında (psikolojisi normal) bir kadının bu nedenlerden kaç sene sonra boşanmak isteyeceğini düşünmüyorum. Bence ya siz eksik anlatıyorsunuz ya da abinizle yengeniz arasında bilmediğiniz bişeyler var. Bence siz pek müdahil olmayın.

Bir eniştem hakim ondan bildiğim kadarıyla çocuklar büyük çoğunlukla anneye veriliyor. Hatta erkek kuzenim bundan 10 sene önce boşandı. Yengemiz çocuğun velayetini aldı. Sonra istemediğini söyleyip tekrar kuzenime getirdi. 2 sene önce tekrar dava açtı yengemiz geçen sene velayeti tekrar aldı. Bu arada çocuk büyüdü küçücüktü annesi geri verdiğinde. Ki üstelik çocuk annesiyle arada görüştüğünde annem bana kızıyor, bağırıyor diye şikayet ediyordu. buna rağmen geri verildi. Yani sizin yada babaannenin çocuğa kızıyor demesi pek bişey ifade etmez diye düşünüyorum. Annede eğer çocukları vermek istemezse iftira atıyorlar der dava orada çıkmaza girer. Çocukların o an düşünceleri çok önemli. Mesela kuzenimin çocuğu pedagoka annemi çok özlüyorum, keşke onunla daha çok vakit geçirsem gibi şeyler söylemiş. Tabi uzman onlar bu işi bizden daha iyi bilirler.

Çocuklar için hayırlısı ne ise o olur inşallah

teşekkürler bizde onu istiyoruz çocuklar arada hırpalanmasın. düzenleri sürekli bozulmasın anne baba arasında kalmasınlar. şuan yaşanan durum onların karakterlerini hayatlarını etkilemesin sorunlu bireyler olmasınlar ilerde. haklarında hayırlısı olur inşallah.

Günahını almak ıstemem ama bende dıgerlerı gıbı kesın baska bırı var dıye dusundum

Günahını almak ıstemem ama bende dıgerlerı gıbı kesın baska bırı var dıye dusundum
konduramıyoruz gerçekten.Allahın ayetlerini bilir diye düşünüyoruz. olabilir gönlü kaymış olabilir ama bunu söylemeli. en azından insanlar bu kadar acı çekmez herkes kendi yoluna gider.

Hayır benim anlamadığım herkes burada nasıl bu kadar bilgiyle kadının aldattığına kanaat getiriyor.Günahını almıyorum ama muhtemelen aldatıyor deyince herkesin içi rahatlıyor mu?
Burada yazılan 2 3 cümleyle bu evliliğin,adamın mükemmel olduğu sonucuna nereden varabiliyorsunuz.Belki mutsuz.belki gerçekten sosyal olan bir insan olmak istiyor.Bir insan mutsuz olduğu evliliği devam ettirmek zorunda mıdır?

mükemmel bir evlilik demedim ben zaten boşanmaya sebep olarak gösterilen şeyler komik elle tutulur değil ve düzeltilemeyecek şeyler hiç değil. elbette devam ettirmek zorunda değil ama karşı tarafın canını acıtmak için çocukları kullanmak vicdansızlık. 11 yıllık evliliğin hiç hatırı yokmuş gibi çirkefleşmek merhametsizlik. kendisini boşanmaya hazırlarken karşı tarafa 15 gün önce pat diye söyleyip dibe sürüklemek buna söyleyecek sıfat bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…