kızlar yardım pls............

selin0606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
57
0
6
Ankara
Hapşurmak ,öksürmek, esnemek yan yatmak burnun şeklini bozar mı kızlar ya bugun 13.günüm hepsinide yapıyorm korkuyorm şeklı bozulcak diye :( gece yatarken elim kolum çarpıyor birde sorun olrmu yardım edin kzlar

daha çok yeni 13 gün olmuş şöyle söyleyim

hapşırman gelirse hapşır sorun olmaz yanlız hapşırırken azını kesinlikle açık tut sakın kapatma buna çok dikkat et.

esnemeye gelince geceleri ben çok esnedim esnerken hep burun deliklerimi tutuyordum bir sorun olmadı bende.

yan yatmaya gelince 21.gün sonra yani alçılarım çıktıktan sonra yan yatmaya başladım ben

sende yatarsın ama burnun yastığa deymiyecek şekilde yat

daha tecrübeli arkadaşlar eminim daha iyi yardımcı olurlar zira benim bugün 65.inci günüm ve burnum çok ama çok hafif sola doğru yamuk gibi oda sağ tarafta şişlik var galiba umarım ilerde düzelir

daha çok yeni 13 gün olmuş şöyle söyleyim

hapşırman gelirse hapşır sorun olmaz yanlız hapşırırken azını kesinlikle açık tut sakın kapatma buna çok dikkat et.

esnemeye gelince geceleri ben çok esnedim esnerken hep burun deliklerimi tutuyordum bir sorun olmadı bende.

yan yatmaya gelince 21.gün sonra yani alçılarım çıktıktan sonra yan yatmaya başladım ben

sende yatarsın ama burnun yastığa deymiyecek şekilde yat

daha tecrübeli arkadaşlar eminim daha iyi yardımcı olurlar zira benim bugün 65.inci günüm ve burnum çok ama çok hafif sola doğru yamuk gibi oda sağ tarafta şişlik var galiba umarım ilerde düzelir

en cok esnıyorm çünkü dakka başı geliyo ilk zamanlar senin gibi tutuyordm ama artık tutamıyorm malesef :( korkulu kapusum oldu bu esnemek gülmek hapşurmak Allah sonumuzu hayır etsin :(

Back
X