Kızlar yardım:):)

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
bu elbise nasıl kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399773780.449641.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 62
Eki Görüntüle 1109575 bu elbise nasıl kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Elbise cok guzel ya sirt dekolte harika ama ayakkabinin rengi hic guzel deil cok klasik siyah beyaz.. bence bu ayakkabilarin bole kadife gibi duranlari var mat renkte ole renkli bise olsun mesela sana ornek bi ayakkabi yolayim bu tarz model bilursan daha guzel olur ama hulamazsan kesinlikle bu renkte olsun harikaaaa ve farkli :))) buz mavisi resimdeki ama mesela su yesili olabilir ama oda moda die cok kulanildi bence buz mavisi bi ayakkabi muhtesem olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay resmi yollamayi unuttm hemen atiorm yalniz suna dikkat et parlak olmasin ayakkabi bole kadife gibi olan varya oyle olsun harika oluyor guven bana klasiklikten uzaklasmis sade ve şık olursun

Eklentiler

• $1399778742447.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 65
Eki Görüntüle 1109575 bu elbise nasıl kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Elbisede daha iyi modeller bulabilirsin buda hoş fakat biraz daha dar kesim kalem etek tarzında olursa daha iyi duracağına inanıyorum..

Ayakkabı hiç olmamış yine sivri burun tercih edebilirsin ten rengi mükemmel duruyor daha yükseği birde zanottinin ince bantlı bilekten bir modeli var o olabilir yine zanottinin kanatlı bir ayakkabısı var o dehşet durur eminim daimi topuklu ayakkabı kullanıcısı olarak önerilerim bunlar biraz tuzlu orası ayrı ama

etek boyu güzel degil ya ne kısa ne uzun bende begenmedim

Böyle hoş bir dekoltenin eteği boyle olmamaliymis..

Tam otursun ki üstüne dekolten hareket ettikçe sağa sola oynamasin... Burada mankenin üstünde hoş durmamis...

elbise neyse de ayakkabı olmamış,siyah yerine mavi,pembe gibi açık tonlar olabilir

Teşekkür ederim canım :)

Böyle hoş bir dekoltenin eteği boyle olmamaliymis..

Tam otursun ki üstüne dekolten hareket ettikçe sağa sola oynamasin... Burada mankenin üstünde hoş durmamis...

Model ve renk olarak nasıl sizce

Teşekkür ederim

önü yuvarlak yaka ve boğaza kadar sanırım ne için olduğuna bağlı ama güzel bence de...

ayakkabı pek olmamış

Mezuniyet için dşnyrum aslında daha sevimli elbiseler vardı çevredeki herkes bu elbise deyince Bende bunu aldım

canım güzel kep içinse ama balo içinse biraz hafif kalır. altına pudra yada yok renk stiletto tercih et kesinlikle.
ha birde böyle elbiselerde iç çamaşırı sorunu oluyor ya onu hallettin mi?

canım güzel kep içinse ama balo içinse biraz hafif kalır. altına pudra yada yok renk stiletto tercih et kesinlikle.
ha birde böyle elbiselerde iç çamaşırı sorunu oluyor ya onu hallettin mi?

Evet kep için :)

Bence cok hos bir elbise modern ama kesinlikle altina siyah ayakkabi olmaz.Cubbenin kurdalesi ne renk? O renk bir ayakkabi olmali ya da pembe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…