Kızlar yardım:):)

Mezuniyet için dşnyrum aslında daha sevimli elbiseler vardı çevredeki herkes bu elbise deyince Bende bunu aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok zarif bır elbıse, ama kesınlıkle altına koyu renk ayakkabı hele sıyah asla olmamalı. Toz Pembe, Açık Mavi, Sarı falan hoş olabilir.

ben çok beğendim elbiseyi..
ama altına pudra pembe ayakkabı aynı renk çanta veya
bebek mavisi ayakkabı aynı renk çanta çok hoş olur...

Eki Görüntüle 1109575 bu elbise nasıl kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

çokkk acilll çokkk acilll benmde almmm lazımmm çokk beğendimm nerdennn elbisee ulaştımı sana vee kumaş mı yoksa böyle likralı bişey mii kumaşının kaliteli olması lazımm daa

Yani aa çok güzel diyemiyorum Tatlım.
Farklı elbise seçenekelrin varsa onları koy yardımcı olabiliriz.

çokkk acilll çokkk acilll benmde almmm lazımmm çokk beğendimm nerdennn elbisee ulaştımı sana vee kumaş mı yoksa böyle likralı bişey mii kumaşının kaliteli olması lazımm daa

Trendyol dn aldm cnm henüz ulaşmadı bir iki gine gelir

Çok zarif bır elbıse, ama kesınlıkle altına koyu renk ayakkabı hele sıyah asla olmamalı. Toz Pembe, Açık Mavi, Sarı falan hoş olabilir.

Bende öyle düşüyorum aslında siyahta olabileceğini dşnydm aslında

elbiseye ayakkabı tarzıda rengide çok sert kaçar canım daha açık tonlar daha güzel olucaktır

siyah ayakkabı olmamıs ..
daha elbise tonuna yakın..

Nden begenmednz

Yaaa kıyamam
Yani kötü değil güzel ama çok aşırı güzel diyemiyorum
Ama senin zevkin bebeğin belki de senin üstünde çok daha güzel duracak

Canım sen bu elbiseyi denedin mi? Farkındaysan sırttaki şeritler pottuk yapmasın diye manken hafif kambur durup germiş şeritleri düzgün dursun diye. İnşallah giyince şeritler bukadar net durur. Bunun altına ya ten rengi bi ayakkabı giy yada kesinlikle bu yıl moda olan neon topuklu ayakkabılardan giy pembe olanı tercih et ama :) birde terziye git elbiseyi giy orda etek ucundan 2 şer cm yanları daraltsın basende sıfırlasın öyle daha hoş olur bence.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burada pek kambur durmuyo bide bu elbise var hangisi sizce

bence vizon rengi ayakkabi gider bu elbiseye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saçın ne renk canım koyu saçlıysan beyazı seç. Yoksa siyah elbisende güzelmiş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…