Kizlar ben yeniyim merhaba esimle cocuk istiyoruz dun adetim bitti iliski oldu bugun icime bosaldi hamile kalma olasiligim nedir bide tuvalete gitmiyorm korkuyorum spermler cikarmi acaba yardim edin lutfen :'(
arkadasim sen iki uc gun arayla iliskiye gir diger adet gunune kadar iliskiden sonra yarim saat falan Uzan.zaten rahme sperm gidiyor diger fazla olanlar cikiyor korkma rahat ol.
Tesekkur ederm canim cok sevindm bunu duyduguma yani bide bi kac kere yapmamizmi gerek cocuk olmasi icn biz korunuyorduk iki kere korunmadan yaptik birinde olmadi adet oldum ikinciside bugun oldu bugunki yaptigimzda bebek olma ihtimali varmi yoksa bi kac kez daha yapip icimemi bosalcak
yumurtlama gununde bosalma olursa hamile kalinir ama yumurtlama ne zaman oluyor bilemeyiz onun icin iki gun veya uc gun arayla bir kere iliski olsa bile yeterli ama hic birinde korunmayin diger adet gunune kadar hic korunmaman gerek.bir iki kere korunmamakla hamile kalma sansin az ama hic korunmazsa hamile kalma sansin cok olur.bebek istiyorsan hep ice bosalmak lazim.
Ya onu biliyorum ama yumurtlama donemimi hesapladim o tarihte iliskiye girdik ama o ilk korunmasiz yapmamisdi snra 10 gun snra adet oldum insallah bi sorun yoktur iki kere bosaldi evlendik evleneli 1 aylik evliyiz bu arada canim
1 aylık evliyseniz bi sorun olmadigi takdirde olur bebisiniz ilişkiden sora uzanın ve belinizin altına yastık koyun sperm rahmme daha hızlı gidiyormus ozaman
Canım ben iki buçuk senelik evliyim. Gecen sene korunmayı biraktik. Her ilişkide acaba hamile kaldım mi die düşünürdüm. Adet olunca hayal kırıklığı tabi.. Son iki ay akışına bırakmaya karar verdim. Ve hamile kaldım. Stres çok etkiliyor rahat ol inş Allah nasip eder bebislerimizi kucagimiza aliriz..
bende yaklasık 8 aylık evlıyım esımde bende cok ıstıoduk bebegımız olsun hep akısına bıraktık esımın aılesı sureklı soruyulardı bebıs var mı falan dıye buda benı ıster ıstemez etkılıyodu en sonunda henuz dusunmuyoruz dıye yalan soyledım ve onların stresınden uzak durdum Allah nasıp ettı ve su an 18 haftalık hamıleyım... bır buyugumden duymustum zaten evlılıklerde ılk 3 ay kadının bunyesı evlılıge alısıyormus yumurtalıklar falan o yuzden ılk 3 ay % 25 sans varmıs gebelık ıcın oyle ılk geceden hamıle kalmak ıse tam bır sans ısıymıs :)